Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ALLOKİN ALFA ARKADAŞLAR RUSYAYA GİTME KARARI ALDIM
ALLOKİN ALFA bir immünomodülatör vücudun doğal öldürücü NK hücrelerini ve T lenfositlerini aktive ederek çalışıyor ayda bir bazen iki atak geçiriyorum bıktım artık bununla ilgili birçok sitede hiçbir olumsuz sonuca rastlamadım herpesle ilgili bunu olan herkes hemen hemen 1 ila 3 yıldır atak geçirmediğini söylüyor belkide birdaha hiç geçirmezler benim için bir yıl hatta 6 ay bile güzel bir süre gidersem olunca haber edeceğim sizlere

güzel haberlerini bekliyoruz. mutlaka tecrübelerini anlat buradan ki başkaları da bunu öğrensin artısını eksisini.
bir de öneri, eğer sigara kullanıyorsan sigarayı bırak. arada ki farkı göreceksin.

İnşallah herşey yolunda gider senin icin. Bizede geçirdiğin prosedürü yada bürokratik işlemleri aktarabilirsen müthiş olur. Geçmiş olsun şimdiden

Ciddi anlamda her ay atakmı geçiriyorsunuz

Dediğim an bendede çıkmış şimdi farkettim hahahah yok böyle birşey ya

(27-03-2026, Saat: 17:44)HopeFul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: güzel haberlerini bekliyoruz. mutlaka tecrübelerini anlat buradan ki başkaları da bunu öğrensin artısını eksisini.
bir de öneri, eğer sigara kullanıyorsan sigarayı bırak. arada ki farkı göreceksin.

inan ki sigarayı ömrüm boyunca ağzıma almadım alkolüm yok evde bisürü vitamin var ama yoruldum artık minimum ayda bu ay 7 Mart'ta çıkmıştı 25 inde birtane daha çıktı neden böyle bilmiyorum mutlaka yazacam Rusya'da kaldım 2014 ve 15 arası amcam orda çok iddalılar bu konuda

(27-03-2026, Saat: 22:41)İsildur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İnşallah herşey yolunda gider senin icin. Bizede geçirdiğin prosedürü yada bürokratik işlemleri aktarabilirsen müthiş olur. Geçmiş olsun şimdiden

İnşallah mutlaka haber edecem herkeze bu valtreks denen zehirle geçmeyecek enazından bende öyle

(27-03-2026, Saat: 22:50)Napalımbudabizimkaderimiz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ciddi anlamda her ay atakmı geçiriyorsunuz

Dediğim an bendede çıkmış şimdi farkettim hahahah yok böyle birşey ya

Her ay birtane oda minimum bu ay 7 Mart'ta çıktı birkaç günde geçti zaten 25 inde birdaha çıktı yoruldum artık

(27-03-2026, Saat: 23:59)kadirm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: inan ki sigarayı ömrüm boyunca ağzıma almadım alkolüm yok evde bisürü vitamin var ama yoruldum artık minimum ayda bu ay 7 Mart'ta çıkmıştı 25 inde birtane daha çıktı neden böyle bilmiyorum mutlaka yazacam Rusya'da kaldım 2014 ve 15 arası amcam orda çok iddalılar bu konuda

İnşallah mutlaka haber edecem herkeze bu valtreks denen zehirle geçmeyecek enazından bende öyle

Her ay birtane oda minimum bu ay 7 Mart'ta çıktı birkaç günde geçti zaten 25 inde birdaha çıktı yoruldum artık
Ben ilk atağı geçirdim baya sessizdi bu yorumdan sonra baktım çıkmış

Umarım netice alabilirsin, şifa olsun

Benim kolumda vs böyle zona gibi ufak sivilcemsi kızarıklıklar oluyor neden acaba

1 tane sadece var şuan oda sabaha kayboluyor çok enteresan

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Arkadaşlar, Tam tedavi çıksa sizce kaç sene içinde çıkar? Lütfen dürüst olun myluvismc 10 2,547 27-02-2025, Saat: 12:34
Son Yorum: Suphelihasta
Bug Sizce hangi sene bu illetten kurtuluruz arkadaşlar? bıktımbuilletten 17 4,296 25-02-2025, Saat: 02:07
Son Yorum: Suphelihasta
  Arkadaşlar Nolur Cevap Verin Namnamnam 33 9,076 21-10-2024, Saat: 05:22
Son Yorum: HopeFul
  Herpes kremi aldım yenibey 6 2,898 12-12-2023, Saat: 11:54
Son Yorum: yenibey
  Anlayan arkadaşlar varmi şuna bir baksin antiherpes 8 5,890 19-01-2021, Saat: 20:51
Son Yorum: Cursed

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi