Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Evlilik öncesi
Merhaba evli yada nişanlı var mı aranızda açıkladınız mı bu durumu ? 

nasıl yönetiyorsunuz??

(10-11-2025, Saat: 19:00)Kızılejder Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba evli yada nişanlı var mı aranızda açıkladınız mı bu durumu ? 

nasıl yönetiyorsunuz??

?

ARKADAŞLAR UÇUK BU UÇUK SADECE YUKARDA DEĞİL AŞAĞIDA ÇIKIYOR EVLİLİK İÇİN ENGELİ YOK SAÇMALAMAYIN, tek sorun bulaşıcı diye artık herkesle beraber olamıyosunuz ee siz evlendikten sonra başkalarıyla beraber olmayacağınız için sizde uçuk olmasının ne sorunu olacak? Sizi bunun için kabul etmeyen kusura bakmayın affola ama erkek (bakire değilsiniz diye) - kadın (sizden sonra birisiyle beraber olamam artık) düşğncesiyle kabul etmez onun dışında söz konusu evlilikse bence en basit sorun o anlatıcan zaten evleneceğiniz için ona bulaşsada sıkıntı yok o bidaha başkasıyla beraber olmayacak olmamalı !

(10-11-2025, Saat: 19:00)Kızılejder Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba evli yada nişanlı var mı aranızda açıkladınız mı bu durumu ? 

nasıl yönetiyorsunuz??
Evliyim. Lezyon varken ilişki yaşamıyorum. Hayatım normal devam ediyor. Ben eşime ilişkimizin en başında açıkladım. Olgunlukla karşıladı. Karşılamayabilirdi de. Ona kızmazdım. Siz de kızmayın sırf bu yüzden sizden uzaklaşanlara. Daha iyi olmuştur emin olun. Hayat çok kısa. Bir şeylere ah vah etmek için vakit yok. Sizi olduğunuz gibi kabul edecek birisi mutlaka çıkacaktır karşınıza. "Olduğunuz gibi" den kastım yanlış anlaşılmasın. Biz de insanız, bunu arada unutuyor gibi çoğumuz. Smile sizde hsv varsa karşınızdaki kişide de astım vardır belki. Bu kadar basit yaklaşmak gerek.

(16-12-2025, Saat: 01:35)haruko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evliyim. Lezyon varken ilişki yaşamıyorum. Hayatım normal devam ediyor. Ben eşime ilişkimizin en başında açıkladım. Olgunlukla karşıladı. Karşılamayabilirdi de. Ona kızmazdım. Siz de kızmayın sırf bu yüzden sizden uzaklaşanlara. Daha iyi olmuştur emin olun. Hayat çok kısa. Bir şeylere ah vah etmek için vakit yok. Sizi olduğunuz gibi kabul edecek birisi mutlaka çıkacaktır karşınıza. "Olduğunuz gibi" den kastım yanlış anlaşılmasın. Biz de insanız, bunu arada unutuyor gibi çoğumuz. Smile sizde hsv varsa karşınızdaki kişide de astım vardır belki. Bu kadar basit yaklaşmak gerek.

Ben sıkıldım artık açıkçası. Neredeyse bana aşık gibi olanlar, 3-4 kez görüştükten sonra: "neden artık sevgili olmuyoruz?" diyenlere hastalığımın olduğunu söylediğimde geri adım atıyorlar. Atmaları gayet normal, ben olsam ben de atardım. Bunun sevgiyle ya da hoşlanmayla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Şuan atak dönemim ve felaket bir ağrı hissediyorum penisimde ve hiçbir sevginin ömür boyu bu sorunu yaşamaya değer olduğunu düşünmüyorum. Protein alsan dert, kuruyemiş yesen dert, alkol içsen dert, cinsel gücü arttırıcı bir şeyler de tüketemiyorsun bunu tetikleyecek diye. Erkek için ayrıca dert. O bölgeyi tıraşlasan dert, tıraşlamasan dert. hsv-2'ye sahip biri çıksa onunla da korunmasız seks yapması dert. Dert oğlu dert yani anlayacağın ve aşı bulunmazsa ömür boyu.

kim olsa geri durur bile bile  kim kendine bunu bulaştırmak ister lanet bir virüs insanın hayatını  bitiriyor

(16-12-2025, Saat: 01:35)haruko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evliyim. Lezyon varken ilişki yaşamıyorum. Hayatım normal devam ediyor. Ben eşime ilişkimizin en başında açıkladım. Olgunlukla karşıladı. Karşılamayabilirdi de. Ona kızmazdım. Siz de kızmayın sırf bu yüzden sizden uzaklaşanlara. Daha iyi olmuştur emin olun. Hayat çok kısa. Bir şeylere ah vah etmek için vakit yok. Sizi olduğunuz gibi kabul edecek birisi mutlaka çıkacaktır karşınıza. "Olduğunuz gibi" den kastım yanlış anlaşılmasın. Biz de insanız, bunu arada unutuyor gibi çoğumuz. Smile sizde hsv varsa karşınızdaki kişide de astım vardır belki. Bu kadar basit yaklaşmak gerek.

Kadınlara açıklamak slklıktır hiçbir kadın kabul etmez erkek olgunluk gösterebilir ama kadın asla ne kadar yanlış olursa olsun bir erkek kadına söylememeli..

(16-12-2025, Saat: 03:22)hosteslerdenuzakdurun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben sıkıldım artık açıkçası. Neredeyse bana aşık gibi olanlar, 3-4 kez görüştükten sonra: "neden artık sevgili olmuyoruz?" diyenlere hastalığımın olduğunu söylediğimde geri adım atıyorlar. Atmaları gayet normal, ben olsam ben de atardım. Bunun sevgiyle ya da hoşlanmayla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Şuan atak dönemim ve felaket bir ağrı hissediyorum penisimde ve hiçbir sevginin ömür boyu bu sorunu yaşamaya değer olduğunu düşünmüyorum. Protein alsan dert, kuruyemiş yesen dert, alkol içsen dert, cinsel gücü arttırıcı bir şeyler de tüketemiyorsun bunu tetikleyecek diye. Erkek için ayrıca dert. O bölgeyi tıraşlasan dert, tıraşlamasan dert. hsv-2'ye sahip biri çıksa onunla da korunmasız seks yapması dert. Dert oğlu dert yani anlayacağın ve aşı bulunmazsa ömür boyu.

Hocam bence söyleme takıl iyice aşık et sonra kabul ederler , ben şahsen evlilik teklifi kabul ettikten sonra söylemeyi düşünüyorum çünkü vicdanım el vermez.

(26-12-2025, Saat: 23:37)Kızılejder Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam bence söyleme takıl iyice aşık et sonra kabul ederler , ben şahsen evlilik teklifi kabul ettikten sonra söylemeyi düşünüyorum çünkü vicdanım el vermez.

Doğru ne kadar yanlış olsada söylememek lazım çünkü gerçek bir olgunluk göstermez kadınlar

(27-12-2025, Saat: 16:20)Burak06. Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Doğru ne kadar yanlış olsada söylememek lazım çünkü gerçek bir olgunluk göstermez kadınlar

Kişiden kişiye değişiyor. Ben tanıştıktan 1 hafta sonra söyledim. Korkuları çekinceleri var ama 7 aydır birlikteyiz.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Regl öncesi yumurtlama öncesi hormonlar Lulu 13 3,427 11-05-2024, Saat: 13:34
Son Yorum: Devrim cey

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi