Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Valtrex karaciğer enzimleri
Merhaba waltrexi 2 hafta hergün 1 kez kullanmıştım karaciğer enzimlerim çok yükseldi. Sizde öyle bişey oldu mu? İlacı bırakınca düştü. Nasıl bi çözüm bulacağım her ay çıkıyor. Evliyim o nedenle çok zorlanıyorum. Çıkınca 2 haftayı buluyor iyileşmesi birini iyileştirsem yanında tekrar çıkıyor. Waltrexi kullanmadan sürekli çıkıyor.

Bende de oldu aynısı, dermatoloji doktorum dahiliye doktoruna yönlendirdi, oradan ultrasona girdim baktılar her şeye detaylı, sonra dahiliye doktoru hiçbir şey yok normal böyle yükselmesi dedi sonra ilaca devam ettim. Yakında yine kan verip karaciğer ve böbrek fonksiyonlarıma baktıracağım. İlaç kullanım esnasında bir miktar yükselme oluyormuş herkeste karaciğer enzimlerinde. Böbrek içinde bol bol su içiyorum.

(21-02-2026, Saat: 12:32)nycteam Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bende de oldu aynısı, dermatoloji doktorum dahiliye doktoruna yönlendirdi, oradan ultrasona girdim baktılar her şeye detaylı, sonra dahiliye doktoru hiçbir şey yok normal böyle yükselmesi dedi sonra ilaca devam ettim. Yakında yine kan verip karaciğer ve böbrek fonksiyonlarıma baktıracağım. İlaç kullanım esnasında bir miktar yükselme oluyormuş herkeste karaciğer enzimlerinde. Böbrek içinde bol bol su içiyorum.

Sağ ol bilgi için

Ya bana verdiler ama ben araştırdım kullanmak istemedim dozuda yüksek yazmış 1000 mg sabah öğle akşam şeklinde

(12-03-2026, Saat: 18:54)Napalımbudabizimkaderimiz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ya bana verdiler ama ben araştırdım kullanmak istemedim dozuda yüksek yazmış 1000 mg sabah öğle akşam şeklinde
Sabah akşam ağır oluyor evet benim enzimler 100 olmuştu. Bir de çok kullanmam bi 2 hafta felan kullandım günde 1 waltrex 500.sonra yine başladım hergün içmiyorum ama her ay çıkıyor. 10 seneyi geçti. İlk çıktığıktan sonra 4 sene hiç görmemiştim. Sonra bi başladı her ay çıkıyor. Güya azalıyor diyorlar kaç sene oldu her ay uğraşıyorum

(13-03-2026, Saat: 11:18)Erdal art Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sabah akşam ağır oluyor evet benim enzimler 100 olmuştu. Bir de çok kullanmam bi 2 hafta felan kullandım günde 1 waltrex 500.sonra yine başladım hergün içmiyorum ama her ay çıkıyor. 10 seneyi geçti. İlk çıktığıktan sonra 4 sene hiç görmemiştim. Sonra bi başladı her ay çıkıyor. Güya azalıyor diyorlar kaç sene oldu her ay uğraşıyorum
Bence siz vücudu ilaca alıştırmışsınız

(13-03-2026, Saat: 14:06)Napalımbudabizimkaderimiz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bence siz vücudu ilaca alıştırmışsınız

Ben ilacı kullanalı toplasan 1 ay olmuştur o da ara ara içiyorum. Senelerdir içen var. Bünyemin ilaca alışması imkansız.

(13-03-2026, Saat: 19:35)Erdal art Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben ilacı kullanalı toplasan 1 ay olmuştur o da ara ara içiyorum. Senelerdir içen var. Bünyemin ilaca alışması imkansız.

Anladım aslında neden olduğunu siz daha iyi kavrayabilirsiniz stres vesaire konularda etkilediği söyleniyor

arkadaşlar çok ağrı çekiyorum tam 2
yıl oldu hiç uçuk çıkmadı ama ilk zamanlar yanma vardı yanma geçti şimdide sürekli genital bölgemde elektriklenme var bu belirtilere rağmen uçuk oluşmuyor ilaç felan hiç kullanmadım herpes sürekli ağrı yapar mı ve sürekli genital bölgemizde elektriklenme olacak mı birde genel olarak vücudumda sinir batması yaşıyorum çok kötü herpesten daha kötü vücudumda her yerinde büyük kabarcıklar çıkıyor kırmız ve sonradan kayboluyor herpes mi başka bir sey mi bilmiyorum herpes olsaydım bu zamana kadar çıkmazmıydı yoksa başka bir sey mi var çözemedim herpes atakları yaşayan biri aydınlatsın ne olur ya

(13-03-2026, Saat: 23:16)Dertler Adlı Kullanıcıdan Alıntı: arkadaşlar çok ağrı çekiyorum tam 2
yıl oldu hiç uçuk çıkmadı ama ilk zamanlar yanma vardı yanma geçti şimdide sürekli genital bölgemde elektriklenme var bu belirtilere rağmen uçuk oluşmuyor ilaç felan hiç kullanmadım herpes sürekli ağrı yapar mı ve sürekli genital bölgemizde elektriklenme olacak mı birde genel olarak vücudumda sinir batması yaşıyorum çok kötü herpesten daha kötü vücudumda her yerinde büyük kabarcıklar çıkıyor kırmız ve sonradan kayboluyor herpes mi başka bir sey mi bilmiyorum herpes olsaydım bu zamana kadar çıkmazmıydı yoksa başka bir sey mi var çözemedim herpes atakları yaşayan biri aydınlatsın ne olur ya
İki yıldır başka başka isimlerle geldin özelden burdan sana herpes olmadığını defalarca söyledim ve söylendi, şimdi sana başka bişey diycem ama gene yazmaya devam edeceksin, buraya yazacağına bir hekimde arasan çözümü, hatta bence iyi bir psikyatr ilk gideceğin hekim olmalı özellikle konsültasyon liyezyon psikiyatrisinde uzman bir psikiyatri hekimi bul. Ankara Tıpta Prof Dr Hakan Kumbasar vardı yaşıyormu bilmem ama ekibi hala var tavsiye ederim. Bence dertler böyle biter, istersen tabi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi