Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arkadaşlar Nolur Cevap Verin
(12-10-2024, Saat: 00:33)Namnamnam Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şişme ve agrıya neden oluyor. Belirtileri kısa bir sürede görülmeyedebilir. Bu konuyu 5 yıldır yabancı forum sitelerinden takip ediyorum. Kişilerin taşı bile tek birleşmede gecip gecmeyecegini belirleyebiliyor

Sistis ne demek bahsedermisiniz lütfen ?

bulaş olduktan sonra çeşitli bellirtileri olabilir 5 10 gün sonra sivilce türü bellirti vere bilir bazen hiç bellirti vermez bazen ilk atak çok akrasif olur bazı durumlarda sivilce gibi çıkar sonra akrasif yogun olur bu

konuda kesin bir şey yok ama sıtandart normal bulaş 20 25 gün gibi bildigim çikar virüsü kapıp hiç lezyon yaşamayan var

(10-10-2024, Saat: 21:39)Namnamnam Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle hayırlı akşamlar arkadaşlar. Bilgisi olan arkadaşlara çok ihtiyacımın düştüğü bir sorum olacak.

1 ay önce sevgilimle birlikte oldum daha sonra aktif hsvmin olduğunu farkettim. Kendisinde bir problem oluşmadı ama suçluluk psikolojisinden nefes bile alamıyorum.

Ne kadar zaman sonra lezyon çıkar? Bulaştıysa şimdiye çıkmazı gerekmezmiydi?Kendisi erkek ve ona bilmeden birşey yaptıysam kendimi nasıl affedebilirim

Siz kaç partnerin kaç yaşında daha önce geçirdiğiniz bir hastalık var mı veya partnerinizin var mı 

Bunlar zamanını etkileyecek durumlar. Bağışıklık sistemiyle doğrudan bağlantılı olduğu için yorumunuz da yetersiz olduğu için zaman belirlemek biraz zor. Yaptığımız yeni çalışmalar var ama bunları şuan iletmek doğru olmaz.

(12-10-2024, Saat: 02:33)Burcugultem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Siz kaç partnerin kaç yaşında daha önce geçirdiğiniz bir hastalık var mı veya partnerinizin var mı 

Bunlar zamanını etkileyecek durumlar. Bağışıklık sistemiyle doğrudan bağlantılı olduğu için yorumunuz da yetersiz olduğu için zaman belirlemek biraz zor. Yaptığımız yeni çalışmalar var ama bunları şuan iletmek doğru olmaz.

25 yasında bu durumu yasadım erkek arkadaşım bilmiyordu ondan bana gecti cunku o gune kadar hiç belirtisi olmamıştı. Onu hiç suclamadım. Suan evliyiz esim 37 yasında 1 yıldır kabarmalar oluyor. Bagısıklıgı mı dusuyor yaslandıgı için mi bilmiyorum

Abi çok zoruma gidiyor tanıdık olduğu halde söylemedi beni tanıyordu yabancı olsaydı bu kadar zoruma gitmezdi dayanamıyorum

(10-10-2024, Saat: 21:39)Namnamnam Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle hayırlı akşamlar arkadaşlar. Bilgisi olan arkadaşlara çok ihtiyacımın düştüğü bir sorum olacak.

1 ay önce sevgilimle birlikte oldum daha sonra aktif hsvmin olduğunu farkettim. Kendisinde bir problem oluşmadı ama suçluluk psikolojisinden nefes bile alamıyorum.

Ne kadar zaman sonra lezyon çıkar? Bulaştıysa şimdiye çıkmazı gerekmezmiydi?Kendisi erkek ve ona bilmeden birşey yaptıysam kendimi nasıl affedebilirim

Lütfen bir cevaba ulaştıysanız bizi de bilgilendirin kaynak paylasarak.

35 üstü yaş daha çabuk belirti gösteriyor olabilir mi ? Kimse cevap vermiyor

Soruları daha açık sorarsanız cevap alabilirsiniz detay vermeden sorulan soruların cevabı çok genel olabiliyor

Erkek mi daha cabuk bulaştırır kadın mı mesela bununla ilgili bilgi bulamadım. Tansiyon seker veya kalp rahatsızlığı olan biri için oldurucu olabilir mi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ALLOKİN ALFA ARKADAŞLAR RUSYAYA GİTME KARARI ALDIM kadirm 7 762 11-04-2026, Saat: 01:44
Son Yorum: Napalımbudabizimkaderimiz
  Arkadaşlar, Tam tedavi çıksa sizce kaç sene içinde çıkar? Lütfen dürüst olun myluvismc 10 2,569 27-02-2025, Saat: 12:34
Son Yorum: Suphelihasta
Bug Sizce hangi sene bu illetten kurtuluruz arkadaşlar? bıktımbuilletten 17 4,332 25-02-2025, Saat: 02:07
Son Yorum: Suphelihasta
  Anlayan arkadaşlar varmi şuna bir baksin antiherpes 8 5,919 19-01-2021, Saat: 20:51
Son Yorum: Cursed

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi