Yorumları: 31
Konuları: 1
Rep Puanı:
2
Olay tamamen bağışıklık sistemi ile alakalı. Zaten çok şey yazıldı çizildi ama son günlerde valtrexi bıraktım 3-4 günlüğüne ya da düzensizleştirdim diyelim, sonra çikolataya ara vermiştim, yemeye başladım, şarap içtim, sonra gıda zehirlenmesi yaşadım kusma + ishal ve hemen nüks etti. Kıştan beri çıkmıyordu, her şeyime dikkat ederken. Şimdi yine düzenli valtrex, alkol, kuruyemiş ve çikolataya ara veriyorum. Nüks etmeyeceğine eminim.
Yorumları: 3
Konuları: 0
Rep Puanı:
0
Ben de bir şey sormak istiyorum. Geçmişte baskılama tedavisi yaptım 1 yıl, daha sonra rahat bir dönem geçirdim ancak son 6-7 aydır tekrarlamaya başladı. Son 1 ay içersinde neredeyse üçüncü nüks olacak. Beslenme ve vitamin seviyeleri konusunda da dikkatliyim. Sebebi ne olabilir?
Yorumları: 2
Rep Puanı:
0
Herkese açıklamaları için çok teşekkür ederim. Asiviral'de kullandım ama bıraktığımda his geri geliyordu. Şimdilik Solgar L-Lysine kullanmaya devam ediyorum; atak dönemim bitti ve sakin moda geri döndüm. Umarım bu şekilde devam eder. Kendimi düzene sokana kadar L-Lysine'yi yaklaşık 1,5 hafta boyunca günde 3 adet kullandım. Sebebini tam olarak bilmiyorum ama toparlanmama faydalı oldu. Şimdilik günde 1 adet alarak devam ediyorum.
Yorumları: 31
Rep Puanı:
2
Günlük 1000 mg alırsan faydalı, klinik deneylerde günlük 500 mgın etkili olmadığı gözlemlenmiş. Amerikada günlük 1000 mg alıyorlar