Yorumları: 22
Konuları: 1
Rep Puanı:
0
Bu toplu halden çıkıp yayılma ve tek tek çıkmaları yaz aylarıyla birlikte oldu. Durum şöyle bu tek tek çıkan lezyonlardan biri patlıyor iyileşiyor. Sonra diğer lezyon patlıyor. İyileşiyor. Ama tamamen geçtiğini tamamen genital bölgemi tertemiz uzun süredir hiç görmedim. Neredeyse 2 aydır hiç sektirmeden waltrex kullanıyorum. Sanırım farklı bir doktora daha randevu alacağım.
Rep Puanı:
0
Kanka doktor gözle teşhis koydu. Test yapmadı.
Uzun süredir her gün var. Benim kafamı kurcalayanda o işte patlayıp iyileşenler yeni çıkanlar falan. Kaşıklarımda da var. Penis kökünde göbeğe doğru bir kaç tane. Mesela bir tanesi kızardı ve büyüdü. O geçecek. Küçükler var onlar şimdilik öyle duruyorlar sonra onlardan biri patlıyor gibi kızarıyor sonra geçiyor ama hiç kendimi ilaç kullanmama rağmen tertemiz lezyonsuz görmedim.
Rep Puanı:
0
Ben İstanbul’da bir profesöre randevu alayım. Tavsiyeniz varsa çok makbule geçer. Gidip bir muayene olayım. Haklısınız çünkü ilaçla falan da geçmiyor. Doktordan sonra durum bilgilendirmesi yaparım burada. Kendinize iyi bakın
Rep Puanı:
0
Acıbadem’de bir profesöre göründüm. Bunların göbekli siğil olduğunu. Diğer doktor yüzünden boşuna waltrex kullandığımı söyledi. Kan ve idrar tahlilleri verildi. Böbreklerim yorulmuş biraz waltrex yüzünden. Hsv 2 için de kan testi verdim. Kesin sonuçlar o zaman çıkacak fakat doktor gözümle gördüğüm kadarıyla bunlar uçuk değil dedi.
O yüzden ne olursa olun çok iyi bir doktora görünün. Waltrex i bol suyla kullanın. 3 ayda bir kesinlikle böbreklerinize baktırın. Ben de böyle etki etti diye herkes de böbreklere zarar verecek diye bir şey yok. Nolur olumsuz anlamayın bu söylediğimi.