Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Valtrex kullanımı
(16-07-2025, Saat: 14:45)dodanby Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dermotolojiye çıktım Herpes gibi dedi. Kaşıntıdan başka bir şikayetim yoktu. Lezyon vardı 4-5 tane fakat içi su dolu bir arada 4-5 tane vardı. Yaz ayları gelince daha da bir artma oldu fakat şimdi kontrol ettiğimde toplu halde bir yerde çıkma yok tek tek tüm genital bölgemde var. Her gün 1000 mg valtrex kullanmama rağmen böyle. Kaşıntı batma hissi ya da idrar yaparken yanma gibi hiçbir şikayetim yok. Ancak sanki ilaçla birlikte daha da bir artma oldu gibi önümüzdeki hafta tekrar doktora gideceğim. Bakalım.

1000 mg valtrex kullanırken bile çıkıyor mu yani çok enteresan ben ilaca başladığımdan beri hiç yok kaşıntı lezyon

Bu toplu halden çıkıp yayılma ve tek tek çıkmaları yaz aylarıyla birlikte oldu. Durum şöyle bu tek tek çıkan lezyonlardan biri patlıyor iyileşiyor. Sonra diğer lezyon patlıyor. İyileşiyor. Ama tamamen geçtiğini tamamen genital bölgemi tertemiz uzun süredir hiç görmedim. Neredeyse 2 aydır hiç sektirmeden waltrex kullanıyorum. Sanırım farklı bir doktora daha randevu alacağım.

(16-07-2025, Saat: 14:45)dodanby Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dermotolojiye çıktım Herpes gibi dedi. Kaşıntıdan başka bir şikayetim yoktu. Lezyon vardı 4-5 tane fakat içi su dolu bir arada 4-5 tane vardı. Yaz ayları gelince daha da bir artma oldu fakat şimdi kontrol ettiğimde toplu halde bir yerde çıkma yok tek tek tüm genital bölgemde var. Her gün 1000 mg valtrex kullanmama rağmen böyle. Kaşıntı batma hissi ya da idrar yaparken yanma gibi hiçbir şikayetim yok. Ancak sanki ilaçla birlikte daha da bir artma oldu gibi önümüzdeki hafta tekrar doktora gideceğim. Bakalım.
Kardeş test sonucun var mı test?  Hergün lezyon var cümlesi çok herpes kliniği ile uyumlu değil

Kanka doktor gözle teşhis koydu. Test yapmadı.

Uzun süredir her gün var. Benim kafamı kurcalayanda o işte patlayıp iyileşenler yeni çıkanlar falan. Kaşıklarımda  da var. Penis kökünde göbeğe doğru bir kaç tane. Mesela bir tanesi kızardı ve büyüdü. O geçecek. Küçükler var onlar şimdilik öyle duruyorlar sonra onlardan biri patlıyor gibi kızarıyor sonra geçiyor ama hiç kendimi ilaç kullanmama rağmen tertemiz lezyonsuz görmedim.

(16-07-2025, Saat: 15:11)dodanby Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kanka doktor gözle teşhis koydu. Test yapmadı.

Uzun süredir her gün var. Benim kafamı kurcalayanda o işte patlayıp iyileşenler yeni çıkanlar falan. Kaşıklarımda  da var. Penis kökünde göbeğe doğru bir kaç tane. Mesela bir tanesi kızardı ve büyüdü. O geçecek. Küçükler var onlar şimdilik öyle duruyorlar sonra onlardan biri patlıyor gibi kızarıyor sonra geçiyor ama hiç kendimi ilaç kullanmama rağmen tertemiz lezyonsuz görmedim.

Kardeş bunlar başka bişey olabilir bence başka bir hekimle de görüş

Ben İstanbul’da bir profesöre randevu alayım. Tavsiyeniz varsa çok makbule geçer. Gidip bir muayene olayım. Haklısınız çünkü ilaçla falan da geçmiyor. Doktordan sonra durum bilgilendirmesi yaparım burada. Kendinize iyi bakın

(16-07-2025, Saat: 16:09)dodanby Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben İstanbul’da bir profesöre randevu alayım. Tavsiyeniz varsa çok makbule geçer. Gidip bir muayene olayım. Haklısınız çünkü ilaçla falan da geçmiyor. Doktordan sonra durum bilgilendirmesi yaparım burada. Kendinize iyi bakın

İyi bir dermatoloji uzmanına görün tekrar geçmiş olsun

(16-07-2025, Saat: 19:01)Hakkı123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İyi bir dermatoloji uzmanına görün tekrar geçmiş olsun

Teşekkür ederim. Size de geçmiş olsun.

Waltrex kullanırken bile çıkması imkansız gibi bir şey, bu durumu yaşayan ve lezyon varken veya yokken testlerde negatif alan çok kişi var. Belirsizlik sıkıntısı. İyi bir cinsel yolla bulaşan hastalıklar konusunda bilgili dermatolog doktoruna görünerek lezyonları patlatarak sıvıdan örnek alıp test yaptırsan bence sonuca ulaşabilirsin diye düşünüyorum. Tabi doktor daha iyi bilir. Ayrıca aydınlanma açısından hastalığının sonucunuda bizde bekliyoruz. Yazarsan seviniriz.

Acıbadem’de bir profesöre göründüm. Bunların göbekli siğil olduğunu. Diğer doktor yüzünden boşuna waltrex kullandığımı söyledi. Kan ve idrar tahlilleri verildi. Böbreklerim yorulmuş biraz waltrex yüzünden. Hsv 2 için de kan testi verdim. Kesin sonuçlar o zaman çıkacak fakat doktor gözümle gördüğüm kadarıyla bunlar uçuk değil dedi.

O yüzden ne olursa olun çok iyi bir doktora görünün. Waltrex i bol suyla kullanın. 3 ayda bir kesinlikle böbreklerinize baktırın. Ben de böyle etki etti diye herkes de böbreklere zarar verecek diye bir şey yok. Nolur olumsuz anlamayın bu söylediğimi.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Amenamevir İlacı + Valtrex Deneyi Hakkında jimmmy 26 15,615 07-08-2025, Saat: 23:42
Son Yorum: nycteam
  Valtrex ağır yan etkiler ponçik 4 1,495 14-09-2024, Saat: 01:25
Son Yorum: Üzgünüm

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
3 Ziyaretçi