Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Valtrex kullanımı
Herkese sağlıklı günler.5 aydır her gün düzenli olarak valtrex 500 mg kullanıyorum.Fakat en son doktor karaciger ve böbrekler için degerlerime  bakmak istedi.Trigliserid degerlerim normal degerlerden yüksek çıktı.Doktor ilacın zarar vermiş olabilecegini söyledi.Moralim cok bozuldu.ilac kullanmadıgım an direk lezyon cıkarıyorum.Nasıl devam edecegimi bilmiyorum.Bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var

(07-01-2025, Saat: 14:56)Bella1441 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese sağlıklı günler.5 aydır her gün düzenli olarak valtrex 500 mg kullanıyorum.Fakat en son doktor karaciger ve böbrekler için degerlerime  bakmak istedi.Trigliserid degerlerim normal degerlerden yüksek çıktı.Doktor ilacın zarar vermiş olabilecegini söyledi.Moralim cok bozuldu.ilac kullanmadıgım an direk lezyon cıkarıyorum.Nasıl devam edecegimi bilmiyorum.Bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var
Bağışıklığını güçlü tut doktorum bana kefir tüketmemi ve spor yapmamı özellikle söyledi ama lütfen aklına bu hastalığı getirme inan bana aklına getirdiğin an lezyon sıkartırsın ben 2 buçuk sene baskılama yaptım yaklaşık 7 aydır ilaç içmiyorum ve daha lezyon çıkarmadım aktif olarak spor yapıyorum ve bağışıklığıma dikkat ediyorum

(07-01-2025, Saat: 14:56)Bella1441 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese sağlıklı günler.5 aydır her gün düzenli olarak valtrex 500 mg kullanıyorum.Fakat en son doktor karaciger ve böbrekler için degerlerime  bakmak istedi.Trigliserid degerlerim normal degerlerden yüksek çıktı.Doktor ilacın zarar vermiş olabilecegini söyledi.Moralim cok bozuldu.ilac kullanmadıgım an direk lezyon cıkarıyorum.Nasıl devam edecegimi bilmiyorum.Bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var
Daha önce bu ilaç konusunda yorum yapmistim ve bazi arkadaslar bana bilimsel aciklamalaryapmisti kendince , bensana tek kelime sunu soyleyim , baskilama bir tedavi degil sadece ilac aldigin taktirde hastaligi baskiliyor ve cikmasini engelliyor hastaligi bitirmiyor , ve bu waltrex agir bi ilac gunluk alinan bir ilac buda zamanla bobrekleri ve karacigeri yoruyor , sonrada bobrek ve karaciger icin baska bi ilac icmek zorunda kaliyorsun kisacasi ilac kullanmak bence is degil , en guzeli kendi haline birakmak ciktiginda 1 hafta bazen 3 4 gun suruyor sonra duzeliyorsun bagisikligin ve moralin yuksekse az cikiyor benden tavsiye kullanma ilac birak dogal haline

Valtrex, trigliserit değeri ile doğrudan bağlantılı değil. Trigliserit değeri son zamanlardaki beslenmene çok bağlı, moralini bu kadar bozmana gerek yok. Biraz beslenmene dikkat edip 1 2 hafta sonra tekrar test yaptırmanı tavsiye ederim. Muhtemelen farkı göreceksin

(08-01-2025, Saat: 02:10)Hakkı123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sevgili arkadaşım kastetiklerinden biri bensem ben zaten kamuda görevli bir bilim insanıyım ve şuanda Kanada da bir viroloji çalışmasında bizzat görevliyim. Kendimce değil bilimin söylediğini söylüyoruz diyoruz ki bilgimizin olmadığı konularda net konuşmayalım. Valtreks çözüm diyen yok zaten ama birçok arkadaşın baskılamaya ihtiyacı olabilir bu yorumunuz o insanları yanlışa sevk edebilir. Böbrek ve karaciğeri yoruyor net kanısına hangi bilimsel veriyle ulaştın rica ediyorum kaldı ki siz burda lezyona sıcak iğne bastığınızı bile yazan kişi değilmisiniz? Sizden ricam bırakın insanların ilaç kullanıp kullanmayacağına hekimleri ve kendileri karar versin. Hepatit b hastaları uzun yıllar antiviral baskılama ilacı kullanıyor ve karaciğer hastası bu insanlar bırakın karaciğer ve böbrek yorulması aksine bu ilaçlar erken siroz olmalarını bile engelliyor çoğu hastanın, hiv hastaları anti viraller kullanır uzun yıllar ve bu ilaçlar onlar için iyiki de var. Son söz her ilaç her insan için aynı etkiye sahip olmaz ve insanların nasıl tedavi vs olacağına karar veren merci hekimlerdir ve onlarda hasta onamı alarak buna karar verir nokta.
Aynen dedigimin arkasindayim ucuga sicak igneyle temizledim ve her temizlemmemden sonra en az 3 4 ay cikmadi buda benim kendime uyguladigim bi tedavi diyebiliriz , belki piskolojik belki gercekten etkisi var bilemem ben virologda degilim , ama buda benim cozumum

(08-01-2025, Saat: 02:01)Suphelihasta Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Valtrex, trigliserit değeri ile doğrudan bağlantılı değil. Trigliserit değeri son zamanlardaki beslenmene çok bağlı, moralini bu kadar bozmana gerek yok. Biraz beslenmene dikkat edip 1 2 hafta sonra tekrar test yaptırmanı tavsiye ederim. Muhtemelen farkı göreceksin

Genelde kilolu insanlarda yüksek çıkarmış.Ama ben zayıfım baya.Son zamanlarda alkol cok tüketmiştim ve kötü beslenmiştim.Acaaba onunla mı alakalı

(07-01-2025, Saat: 19:12)Üzgünüm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bağışıklığını güçlü tut doktorum bana kefir tüketmemi ve spor yapmamı özellikle söyledi ama lütfen aklına bu hastalığı getirme inan bana aklına getirdiğin an lezyon sıkartırsın ben 2 buçuk sene baskılama yaptım yaklaşık 7 aydır ilaç içmiyorum ve daha lezyon çıkarmadım aktif olarak spor yapıyorum ve bağışıklığıma dikkat ediyorum

Bende spor yapıyorum ama anksiyete rahatsızlığım var ve bu hastalıgı düşünmemek  cok zor benim için.Özellikle birine bulaştırma korkusu

Mesela sivilceler için kullanılan ilaç karaciğeri yoruyor ve bunu doktorlar da biliyor kontrol ediyor sürekli.Eğer böyle bir şikayetiniz varsa gidip kontrol ettirebilirsiniz bence psikolojik olarak yormayın karaciğerinizi lütfen Smile

(08-01-2025, Saat: 14:18)Bella1441 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Genelde kilolu insanlarda yüksek çıkarmış.Ama ben zayıfım baya.Son zamanlarda alkol cok tüketmiştim ve kötü beslenmiştim.Acaaba onunla mı alakalı

Bende spor yapıyorum ama anksiyete rahatsızlığım var ve bu hastalıgı düşünmemek  cok zor benim için.Özellikle birine bulaştırma korkusu
Zamanla hepsi düzelicek alışacaksın inan bana ilk bulaş olduğu zaman deli gibi tedavi aradım nasıl olmaz tedavisi diye içim içimi yedi. Ama sonra baktım ki sadece kendim için geçerli değil bu herkes için geçerli hepimizin herpesten daha önemli herpesten daha çok düşüneceği şeyler var. Herpesi düşünmeyip onları düşünüyorum. İnan bana böyle çok daha mutluyum ve alıştım aklıma herpes olduğum bile gelmiyor

Arkadaşlar dün tekrar kan tahlili verdim.Bu seferde trigliserid normal ama AST degerim yüksek cıktı.Bu da karacigerle ilgili bir değer.Ama gecen hafta düşüktü.Sanırım hastalığın streside çok etkiliyor.Ne zaman stresli olsam genitalde kaşıntı hissediyorum.Bu psikolojiyi atlatmam gerekiyor bir an önce

(10-01-2025, Saat: 15:15)Bella1441 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar dün tekrar kan tahlili verdim.Bu seferde trigliserid normal ama AST degerim yüksek cıktı.Bu da karacigerle ilgili bir değer.Ama gecen hafta düşüktü.Sanırım hastalığın streside çok etkiliyor.Ne zaman stresli olsam genitalde kaşıntı hissediyorum.Bu psikolojiyi atlatmam gerekiyor bir an önce

Evet kesinlikle atlatman lazım eğer bu psikolojiyle devam edersen başka hastaşıklarda çıkabilir lütfen kendin için bunu ben ☺

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Amenamevir İlacı + Valtrex Deneyi Hakkında jimmmy 26 15,332 07-08-2025, Saat: 23:42
Son Yorum: nycteam
  Valtrex ağır yan etkiler ponçik 4 1,433 14-09-2024, Saat: 01:25
Son Yorum: Üzgünüm

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi