Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Valtrex kullanımı
Arkdaşlar günde 500mg valtrex kullanıyorum aşırı baş ağrısı yapmaya başladı bunu yaşayan ve çözüm önerisi olan varmı?

(15-07-2025, Saat: 16:15)Semptom Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkdaşlar günde 500mg valtrex kullanıyorum aşırı baş ağrısı yapmaya başladı bunu yaşayan ve çözüm önerisi olan varmı?

Ben 1000 mg kullanıyorm ağrı falan yok başımda uykusuz olabilirsin veya sıcaklardan dolayı da olabilir eğer sıcakta kaliyorsan

(15-07-2025, Saat: 16:15)Semptom Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkdaşlar günde 500mg valtrex kullanıyorum aşırı baş ağrısı yapmaya başladı bunu yaşayan ve çözüm önerisi olan varmı?

Başağrısı yapabilir. Bol su tüketin. Başağrınız çok ise ve doktordan habersiz kullanıyorsanız bir hekime danışın.

Aslında 4 ay oldu başlayalı bu zamana kadar yoktu son 1 haftadır baş ağrısı başladı anlayamadım

Valtrex kullanmaya başladıktan sonra etkisini ne kadar sürede gördünüz acaba ? Benim kaşıntı ve batma hissi geçti fakat uçuklar hiç geçmiyor. Neredeyse 2 aydır kullanıyorum.

(16-07-2025, Saat: 11:40)dodanby Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Valtrex kullanmaya başladıktan sonra etkisini ne kadar sürede gördünüz acaba ? Benim kaşıntı ve batma hissi geçti fakat uçuklar hiç geçmiyor. Neredeyse 2 aydır kullanıyorum.

Uçuklar hiç geçmiyordan kastınız lezyonlar iyileşmiyor mu yoksa iyileşip tekrar mı çıkyor. Buna cevabınız önemli eğer hiç iyileşmeyen lezyonlar var ise uçuk olmama ihtimali var o lezyonların. Eğer iyileşip tekrar çıkıyorsa ve bu valtreks kullansanız bile oluyorsa ilaca direnç göz ardı edilmemeli

(16-07-2025, Saat: 11:40)dodanby Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Valtrex kullanmaya başladıktan sonra etkisini ne kadar sürede gördünüz acaba ? Benim kaşıntı ve batma hissi geçti fakat uçuklar hiç geçmiyor. Neredeyse 2 aydır kullanıyorum.

Her iki durumda da hekiminizle görüşün derim

Hekime randevu aldım. Meraktan burada da bir sorayım dedim. Biri tam iyileşmeden başka bir yerde çıkıyor. sürekli atak geçiriyorum gibi. Fakat görüntü dışında rahatsızlığım yok. Kaşıntı ve batma neredeyse yok gibi fakat kendimi 2-3 aydır neredeyse hiç tamamen geçmiş bir halde göremedim tabi doğal olarak insanın canını sıkıyor

Eklemeyi unutmuşum. 8-10 aydır var ben de. Başta hiç farketmedim bile. Bir de şöyle bir değişiklik oldu başta bunlar toplu halde çıkıyordu. 4-5 tane gibi. Sonrasında grup halinde çıkmayıp tüm genital bölgemde tek tek tek ve birbirine uzak şekilde çıkmaya başladılar.

(16-07-2025, Saat: 11:55)dodanby Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hekime randevu aldım. Meraktan burada da bir sorayım dedim. Biri tam iyileşmeden başka bir yerde çıkıyor. sürekli atak geçiriyorum gibi. Fakat görüntü dışında rahatsızlığım yok. Kaşıntı ve batma neredeyse yok gibi fakat kendimi 2-3 aydır neredeyse hiç tamamen geçmiş bir halde göremedim tabi doğal olarak insanın canını sıkıyor

Eklemeyi unutmuşum. 8-10 aydır var ben de. Başta hiç farketmedim bile. Bir de şöyle bir değişiklik oldu başta bunlar toplu halde çıkıyordu. 4-5 tane gibi. Sonrasında grup halinde çıkmayıp tüm genital bölgemde tek tek tek ve birbirine uzak şekilde çıkmaya başladılar.

Bişey sorucam size daha önce testle veya hekim muayenesi ile hsv tanısı kondu mu bu süreçte

Tahminimce arkdaş hsv2 ye sahip sık atak yaşıyor şuan

Dermotolojiye çıktım Herpes gibi dedi. Kaşıntıdan başka bir şikayetim yoktu. Lezyon vardı 4-5 tane fakat içi su dolu bir arada 4-5 tane vardı. Yaz ayları gelince daha da bir artma oldu fakat şimdi kontrol ettiğimde toplu halde bir yerde çıkma yok tek tek tüm genital bölgemde var. Her gün 1000 mg valtrex kullanmama rağmen böyle. Kaşıntı batma hissi ya da idrar yaparken yanma gibi hiçbir şikayetim yok. Ancak sanki ilaçla birlikte daha da bir artma oldu gibi önümüzdeki hafta tekrar doktora gideceğim. Bakalım.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Amenamevir İlacı + Valtrex Deneyi Hakkında jimmmy 26 15,605 07-08-2025, Saat: 23:42
Son Yorum: nycteam
  Valtrex ağır yan etkiler ponçik 4 1,492 14-09-2024, Saat: 01:25
Son Yorum: Üzgünüm

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
3 Ziyaretçi