30-07-2025, Saat: 14:11
(30-07-2025, Saat: 13:37)dodanby Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Acıbadem’de bir profesöre göründüm. Bunların göbekli siğil olduğunu. Diğer doktor yüzünden boşuna waltrex kullandığımı söyledi. Kan ve idrar tahlilleri verildi. Böbreklerim yorulmuş biraz waltrex yüzünden. Hsv 2 için de kan testi verdim. Kesin sonuçlar o zaman çıkacak fakat doktor gözümle gördüğüm kadarıyla bunlar uçuk değil dedi.Bu waltrex hakkında herkes ileri geri konusuyor ama yabancı forumda 10-20 senedir bir fiil kullanan ve hiçbir sağlık sorunu yaşamayan insanlar okudum bende 5 aydır kullanıyorum yeni tahlil yaptırdım doktor keşke benimde değerlerim böyle olsa dedi
O yüzden ne olursa olun çok iyi bir doktora görünün. Waltrex i bol suyla kullanın. 3 ayda bir kesinlikle böbreklerinize baktırın. Ben de böyle etki etti diye herkes de böbreklere zarar verecek diye bir şey yok. Nolur olumsuz anlamayın bu söylediğimi.
anlayamadım bitürlü ekstra bişey yapmıyorum sadece günlük 3 litrei buluyo içtiğim su..Şimdi hocam sizden ricam böbrek yoran olumsuz değerlerinizi paylaşırmısınız bilelim bizde?