Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Valtrex kullanımı
(30-07-2025, Saat: 13:37)dodanby Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Acıbadem’de bir profesöre göründüm. Bunların göbekli siğil olduğunu. Diğer doktor yüzünden boşuna waltrex kullandığımı söyledi. Kan ve idrar tahlilleri verildi. Böbreklerim yorulmuş biraz waltrex yüzünden. Hsv 2 için de kan testi verdim. Kesin sonuçlar o zaman çıkacak fakat doktor gözümle gördüğüm kadarıyla bunlar uçuk değil dedi.

O yüzden ne olursa olun çok iyi bir doktora görünün. Waltrex i bol suyla kullanın. 3 ayda bir kesinlikle böbreklerinize baktırın. Ben de böyle etki etti diye herkes de böbreklere zarar verecek diye bir şey yok. Nolur olumsuz anlamayın bu söylediğimi.
Bu waltrex hakkında herkes ileri geri konusuyor ama yabancı forumda 10-20 senedir bir fiil kullanan ve hiçbir sağlık sorunu yaşamayan insanlar okudum bende 5 aydır kullanıyorum yeni tahlil yaptırdım doktor keşke benimde değerlerim böyle olsa dedi Smile anlayamadım bitürlü ekstra bişey yapmıyorum sadece günlük 3 litrei buluyo içtiğim su..
Şimdi hocam sizden ricam böbrek yoran olumsuz değerlerinizi paylaşırmısınız bilelim bizde?

Arkadaşım bak orada belirttim. Beni kötü etkiledi dedim. Benim böbreklerime kötü bir etki yaptı dedim. Yani öznel bir yargı kullanıyorum. Benim başıma geldi siz de dikkat edin manasında söyledim. Kimseyi korkutmak için ya da ilacı kötülemek için söylemedim. Doktor dedi ki böbreklerin üzerinde kötü etkisi olmuş dedi. Bu kadar. Tahlillerimi de istersen özelden paylaşırım.

(30-07-2025, Saat: 14:19)dodanby Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşım bak orada belirttim. Beni kötü etkiledi dedim. Benim böbreklerime kötü bir etki yaptı dedim. Yani öznel bir yargı kullanıyorum. Benim başıma geldi siz de dikkat edin manasında söyledim. Kimseyi korkutmak için ya da ilacı kötülemek için söylemedim. Doktor dedi ki böbreklerin üzerinde kötü etkisi olmuş dedi. Bu kadar. Tahlillerimi de istersen özelden paylaşırım.

Paylaşırmısınız hocam özelden bilgicalmak amaçlı sordum bende zaten
Özel mesaj atabilirsiniz

Sayfayı ekleyemedim. Ama şöyle söyleyeyim üre ve kreatinin değerlerim olması gereken normların üzerinde gelmiş.

(30-07-2025, Saat: 14:33)dodanby Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sayfayı ekleyemedim. Ama şöyle söyleyeyim üre ve kreatinin değerlerim olması gereken normların üzerinde gelmiş.

Rakam olarak yazabilirmisiniz hocam değerlerin

Üre: 19 mg/Dl
kreatin: 1,3 mg/Dl

(30-07-2025, Saat: 16:25)dodanby Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üre: 19 mg/Dl

Ne var şimdi bunda anlamadım o kadar abartmışsın ki ?

Abartmadım. Sadece doktor böbreklerini kötü etkilemiş dedi. Sonuçta ben doktor değilim. Sadece deneyimimi paylaşmak istedim. İlacın her bünyede etkisi farklı olabilir.

Buradaki ana fikir şu aslında. Doktor tavsiyesi olmadan ilaç kullanmayın. Kontrollerinizi sık sık yaptırın. Sadece bunu belirtmek istedim.

(30-07-2025, Saat: 16:25)dodanby Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üre: 19 mg/Dl

Su tüketimim az olduğu için benim de kreatinin değerim yüksek geldi. Günde 2 litrenin üzerinde su içmek gerekiyor.

Arkadaşlar karaciğer ve böbrek değerlerinlerinde %10-20 lik değer oynamalarını waltrex veya vitamin haplarına bağlamayın direk. Hiç kimse kullanmadan önce tahlil yaptırmıyor. Nedense kullandıktan sonra yaptırıp değer aralığından çıktı diyip veryansın. Ama yaşını kimse düşünmüyor. 30 lu yaşlardan sonra illaki değerler değisecek.Yasantısına göre belki daha erken yaşlar. Şu zamanda dört dörtluk uykusunda yemeğinde yaşayan var mı. İllaki yaşlandıkça vücut organlarıda daha hassas ve değisken hale gelir. Aynen bilimsel binlerce makale var 10 yıl bile kullanıma uygun diye. Onun için fazla düşünüp kafaya takmayın. Yaşlanıyoruz malesef.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Amenamevir İlacı + Valtrex Deneyi Hakkında jimmmy 26 15,605 07-08-2025, Saat: 23:42
Son Yorum: nycteam
  Valtrex ağır yan etkiler ponçik 4 1,492 14-09-2024, Saat: 01:25
Son Yorum: Üzgünüm

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
3 Ziyaretçi