Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Igg testi neyi gösteriyordu
Uzun süreli kullansak problem yaparmı acaba ya

(22-06-2025, Saat: 16:59)Semanur34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Özel mesajların kapalı Hakkı geri dönüş yapamadım sana

Ben de diyorum neden geri dönüş olmadı diye bana özelden. Ama ben özel mesajları mı kapamadım ki admin acaba sorun nedir fikriniz var mı?

(22-06-2025, Saat: 16:59)Semanur34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Özel mesajların kapalı Hakkı geri dönüş yapamadım sana

Şimdi açık özel mesajlarım halletim yazabilirsiniz

(22-06-2025, Saat: 18:44)Aysell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Uzun süreli kullansak problem yaparmı acaba ya

Doktorunuz'a danışın derim.

(22-06-2025, Saat: 18:20)Aysell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu virüsten sonra ilişki yaşayan oldumu ya bulaş oldumu hemen

Bulaşan da oldu bulaşmayan da. Bu kadar kafaya takmayın bulaş işini boş verin. Sizi seven her halinizle sever küçük bir uçuk için hiçbir şey olmaz

(22-06-2025, Saat: 21:28)Suphelihasta Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bulaşan da oldu bulaşmayan da. Bu kadar kafaya takmayın bulaş işini boş verin. Sizi seven her halinizle sever küçük bir uçuk için hiçbir şey olmaz

Doğru ama korkuyorum birisi kafasına takarsa şiddet gorursem diye korkuyorum ya

(22-06-2025, Saat: 21:31)Aysell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Doğru ama korkuyorum birisi kafasına takarsa şiddet gorursem diye korkuyorum ya

Partnerinizle öncesinde durumu paylaşmanız gerekir. Ben öyle yapıyorum.

(22-06-2025, Saat: 21:31)Aysell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Doğru ama korkuyorum birisi kafasına takarsa şiddet gorursem diye korkuyorum ya

Bu durumu yaşamamak için öncesinde söyleyip, tercihi ona bırakmanız biraz olsun rahatlatır. Ama olacaksa illa ki olur, kabul edip bulaştıktan sonra da deliye dönebilir. Bu ihtimalleri takmayın yani sokakta yürüken başınıza kötü bir sey gelme olasılığı daha yüksek bence. Karşınıza iyi insanlar çıkar umarım. Ayrıca söylememek de bir tercih, söylemek zorunda değilsiniz.
Herpes olduğumu söylediğim birisi diğer testlerimi de görmek istedi. Gösterdikten sonra ben de onun testlerini görmek istedim. Daha önce hiç cinsel yolla bulaşan hastalıklar testi olmadığını söyledi Smile Karşınızdakinin hasta olmadığından ne kadar eminsiniz ki? İnsanlar bencil ve bilgisiz. Kendinize kötülük yapmayın sadece dikkatli olun

Nasıl bir yol izleyeceksiniz diğer paylaşımlarınızı okumadım ama dürüst olun bence. Kısa süreli ilişki riskli, çok dikkat edin. Naçizane tavsiyem

(22-06-2025, Saat: 18:44)Aysell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Uzun süreli kullansak problem yaparmı acaba ya

İlaç kullanan birileri vardı yazmıştı forumda. Yan etkileri var ilaçların. O yüzden çok uzun süre kullanımı iyi değil. Arkadaş hatta test yaptıracaktı sonuç ne oldu bilmiyorum. Ama düzenli test yaptırıp doktora görünmenizi tavsiye ederim uzun süreli ilaç kullanımında.

(22-06-2025, Saat: 16:53)Hakkı123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kardeş ben burdan artık bu yönde bilgi vermiyorum. Çünkü o kadar bilgi kirliliği ve bilgisizce yapılan yorum varki ve şaşırtıcı ve mesleğimizin gerçeklerini bile insanlara anlatmak zor o sebeple özelden istediğin soruya cevap verebilirim buradan münakaşalar ve polemiklere girmek istemem. Özelden istediğimiz gibi konuşabiliriz tecrübelerimi seve seve paylaşırım.
admin lütfen sataşma yapmasın yaptıgım yorumda bilgi kirliligi yok bilgisizce bir yorum yapmıyorum kırk senedir okuyor ve yorum yapıyorum yaptıgım yorumda neye karşısın sataşıyor igneliyorsun ben nezaman bir yorum yapsam niye maydanoz oluyorsun neye karşıyısan yaz  tutturmuşun bir valtrex bildigin başkada birşey yok dr diye burda milleti kandırma banada sataşma

(22-06-2025, Saat: 22:44)36bodrum36 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: admin lütfen sataşma yapmasın yaptıgım yorumda bilgi kirliligi yok bilgisizce bir yorum yapmıyorum kırk senedir okuyor ve yorum yapıyorum yaptıgım yorumda neye karşısın sataşıyor igneliyorsun ben nezaman bir yorum yapsam niye maydanoz oluyorsun neye karşıyısan yaz  tutturmuşun bir valtrex bildigin başkada birşey yok dr diye burda milleti kandırma banada sataşma

Kesinlikle size yönelik hiçbir kastım ve cevabım olmadı . Sizin yazdığınızı okumadım bile inanın

(21-06-2025, Saat: 07:53)36bodrum36 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: negatif olması için ıgg ve ıgm ikiside aynı anda negatif olması gerekir. ıgg daha önce pozitifse o teste kan verdigin dönemde atak olmadıgını gösterir şimdiki kan verip ıgg negatif geldi ise virüs atılımı oldugunu gösterir kan verdigin dönemde ikisini bir yaptırmış olsaydınız ıgm pozitif gelecekti bazen virüs atılımı gözle gözükmez

biri bu

(22-06-2025, Saat: 09:05)36bodrum36 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sarılık verem gibi hastalıkta ıgg savaşcı antikor yükseldimi vucut bagışıklık kazanır ve hastalıgı yener hsv de ıgg savaşcı antigor yükseldiginde virüs saklandıgı için ıgg savaşamıyor virüsü bulamıyor çok dr bilmez gidersiniz size derlerki bagışıklık kazanmışın atlatmışsın artık çıkmaz ama çıkar

biride bu

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hsv testi Londonlive699 10 4,586 05-08-2023, Saat: 23:31
Son Yorum: ponçik

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
2 Ziyaretçi