16-02-2025, Saat: 00:37
(13-02-2025, Saat: 11:47)36bodrum36 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: türkiyede karamuk diye geçiyor ben meyvesini getittirmiştim bir aydan fazla demleme usulu içtim ataklara etkisi olmadı hap olarak denemedim
(16-02-2025, Saat: 00:37)Haldun Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(16-02-2025, Saat: 00:37)Haldun Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Berberis vulgaris adındaki takviye ediciyi yani hapını 5 ay civarı kullandım ve bu beṣ ay zarfında herhangi bir atak yașamadım,tarih noktasında tam emin değilim Geçen sene Ekim sonu gibi bıraktım).Nezle grip tarzı bir enfeksiyona yakalanmam sebebiyle bıraktığımı da belirtmek isterim.İyi bir baskılayıcı olduğunu söyleyebilirim lakin daha önceleri belirtmiştim yine konu dahilinde belirtmek isterim,ben herhangi bir cinsel aktiviteye sahip değilim,aseksüel de değilim lakin bu ṣekilde yaşamayı tercih ediyorum.Uzun lafın kısası aktif bir cinsel yaṣamım olsaydı berberis vulgaris atakları baskılayabilir miydi bunu bilemiyorum.Ancak bunun dıṣında içki sigara kahve aklınıza bu atakları tetikleyen ne varsa tükettim bilginize...Herkese sağlıklı bir ömür diler bu illetten bir an önce kurtulmayı temenni ederim