Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HSV YI BASTIRACAK YONTEMLER
(13-02-2025, Saat: 11:47)36bodrum36 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: türkiyede karamuk diye geçiyor ben meyvesini getittirmiştim bir aydan fazla demleme usulu içtim ataklara etkisi olmadı hap olarak denemedim

(16-02-2025, Saat: 00:37)Haldun Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  

(16-02-2025, Saat: 00:37)Haldun Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Berberis vulgaris adındaki takviye ediciyi yani hapını 5 ay civarı kullandım ve bu beṣ ay zarfında herhangi bir atak yașamadım,tarih noktasında tam emin değilim Geçen sene Ekim sonu gibi bıraktım).Nezle grip tarzı bir enfeksiyona yakalanmam sebebiyle bıraktığımı da belirtmek isterim.İyi bir baskılayıcı olduğunu söyleyebilirim lakin daha önceleri belirtmiştim yine konu dahilinde belirtmek isterim,ben herhangi bir cinsel aktiviteye sahip değilim,aseksüel de değilim lakin bu ṣekilde yaşamayı tercih ediyorum.Uzun lafın kısası aktif bir cinsel yaṣamım olsaydı berberis vulgaris atakları baskılayabilir miydi bunu bilemiyorum.Ancak bunun dıṣında içki sigara kahve aklınıza bu atakları tetikleyen ne varsa tükettim bilginize...Herkese sağlıklı bir ömür diler bu illetten bir an önce kurtulmayı temenni ederim

(15-02-2025, Saat: 15:54)Sametcann06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tanısı olan biri mesaj atabilir mi ?

Bu virüse cidden artık bir çözüm üretilmeli 4 yıldır herpesliyim istisnasız her ama her aya atak yedi bazen ataklarım ayda iki üç kere tekrar eder oldu, alkol içiyordum bıraktım yine etkilemedi, bence bazılarımızda ki virüs bazılarına oranla daha inatçı ben etkileyen faktörlerin yalnız bağışıklılık sistemiyle alakalı olduğunu zannetmiyorum. Sene 2025 olmuş madem aşısı vs bulmuyorsunuz bari adam akıllı bir ilaç geliştirin bir kutu vs kullanımında vücudu bu illetten bir yıllığına ya da ne bileyim uzunca bir süreliğine uzak tutsun. Yok neymiş sinir uçlarında gizli kalıyormuş arkadaş öyleyse bunu ordan çıkartıp vücuttan atacak bir formül geliştirin! Arkadaşlar amacım kesinlikle  Umutsuz konuşmak değil, burada mod yükseltici milyon tane yazım vardır bakadabilirsiniz ama sitemim bu virüsün inatçılığına yani kendi virüsümden bahsediyorum en azından, sizinkiler ne durumda bilmiyorum! Sizlerden biraz deneyimlerinizi paylaşın lütfen! Herkese selamlar

İlk enfeksiyon sırasında antiviral tedavi almamış olanlarda nüks sayısı daha fazla seyrediyor. Bunun sebebi de virüsün ilk atakta sinir hücrelerine daha fazla yerleşip bağışıklık sistemi yanıtının yetersiz kalmasına neden olabilmesi. Bu da virüsün en hızlı çoğaldığı ilk 48 saat olduğundan çoğumuz durumu idrak edene kadar antiviral almakta geç kalmışızdır diye düşünüyorum.

(17-02-2025, Saat: 18:50)Gazetekeyfi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu virüse cidden artık bir çözüm üretilmeli 4 yıldır herpesliyim istisnasız her ama her aya atak yedi bazen ataklarım ayda iki üç kere tekrar eder oldu, alkol içiyordum bıraktım yine etkilemedi, bence bazılarımızda ki virüs bazılarına oranla daha inatçı ben etkileyen faktörlerin yalnız bağışıklılık sistemiyle alakalı olduğunu zannetmiyorum. Sene 2025 olmuş madem aşısı vs bulmuyorsunuz bari adam akıllı bir ilaç geliştirin bir kutu vs kullanımında vücudu bu illetten bir yıllığına ya da ne bileyim uzunca bir süreliğine uzak tutsun. Yok neymiş sinir uçlarında gizli kalıyormuş arkadaş öyleyse bunu ordan çıkartıp vücuttan atacak bir formül geliştirin! Arkadaşlar amacım kesinlikle  Umutsuz konuşmak değil, burada mod yükseltici milyon tane yazım vardır bakadabilirsiniz ama sitemim bu virüsün inatçılığına yani kendi virüsümden bahsediyorum en azından, sizinkiler ne durumda bilmiyorum! Sizlerden biraz deneyimlerinizi paylaşın lütfen! Herkese selamlar

Aynen tedavi çok eksik ve yeni yöntemlere çok ihtiyaç var, bu konuda ses duyurmak için forumdaki herkes Twitter den ilaç firmalarını etiket yaparak ingilizce olarak paylaşım yaparsa daha çok kişinin dikkatini çeker diye düşünüyorum. Şu an Twitter da Hsv diye arama yaparsanız paylaşım yapan istekte bulunan birçok kişiyi görebilirsiniz. Bu konuda benimde birçok paylaşım var. Bu forumuda etiket yaparak bir çok kişi ile paylaşım yapılmış olur.

(17-02-2025, Saat: 23:59)cipiaresss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aynen tedavi çok eksik ve yeni yöntemlere çok ihtiyaç var, bu konuda ses duyurmak için forumdaki herkes Twitter den ilaç firmalarını etiket yaparak ingilizce olarak paylaşım yaparsa daha çok kişinin dikkatini çeker diye düşünüyorum. Şu an Twitter da Hsv diye arama yaparsanız paylaşım yapan istekte bulunan birçok kişiyi görebilirsiniz. Bu konuda benimde birçok paylaşım var. Bu forumuda etiket yaparak bir çok kişi ile paylaşım yapılmış olur.
Evet katılıyorum birçok sayfa var ve ellerinden geldiklerince ses duyurmaya çalışıyorlar Twitterda aktif olalım ilaç şirketlerinin etiketleyip ingilizce paylaşımlar yapalım ben gördüğüm her paylaşımı rt yapıyorum yanıt veriyorum paylaşıyorum bu şekilde farkindaligi arttırabiliriz

Arkadaşlar tarçın elması diye bir meyve var (graviola) bu hastalığa iyi geldiğini okudum biyerden ben yurtdisindayim kullaniyorum fazla atak olmuyor isteyen arkadaşlarım varsa gelirken ücretsiz getirebilirim mesaj atarsınız maksat birazda olsa yardımcı olmak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: