Yorumları: 20
Konuları: 5
Rep Puanı:
1
Evet birçok kez konustuk konuşmaya devam ediyoruz bu forum bunun icin var , ben deneyimlerimden birini daha yazmak istiyorum, waltrex i bıraktım, çünkü bende ciddi şekilde halsizlik uyuşukluk yapıyordu, alkol sigara tuketmeyen biriyim ve glutensiz besleniyorum ayrıca ara sıra kahve içiyorum ve şimdi siyah cayi hayatımdan çıkardım , edindiğim bir bilgiye göre Karanfil çayı hsvye çok iyi geliyormuş tabi çok yeni ama ben 15 gündür Karanfil cayi iciyorum ,waltrex yok ve 15 gündür lezyon yok kaşınma yok batma yok hiçbir şey yok isteyen deneyebilir herkes deneyimini bu başlık altına yazabilir , ?herkese sağlıklı günler
Yorumları: 3
Konuları: 0
Ben sadece bitkisel takviye edici gida kullanıyorum, valtrex etkisi gösteriyor bir nevi gayet memnunum açıkçası antiviral içerik tamamen
Yok ben sana demedim Semanurr34 e söyledim.o özelden sordu cevapladim kanıt atabilirim. sanki burada ben marka ismi söylemişim gibi yazdida.kendi yazmis
Yorumları: 30
Rep Puanı:
1
Bu iki kullanıcının aynı kişi olduğunu söyleyebilirim ama kanıtlayamam inşallah insanların sağlığıyla oynamıyorsunuzdur
Hanfendi sizin amacınız tam olarak ne çözemedim açıkçası bana özelden yazdınız ve şimdi burada başka birşey anlatıyorsunuz bence siz hsv tedavinizin yanına psikolojik tedavide eklemenizi tavsiye ederim,bu arada erkekde olabilirsiniz bilmiyorum kanitlayamam tabi,zira bu oyunları ve kuruntulari en son ezel dizisinde izlemiştim ? trendyoldan sipariş verdiğim ekran görüntüsünü paylasabilirim isterseniz ? Soyleseydiniz zaten atardım bu kadar kuruntuya gerek yok tesekkurler
Yorumları: 6
(12-02-2025, Saat: 23:48)Semanur34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu iki kullanıcının aynı kişi olduğunu söyleyebilirim ama kanıtlayamam inşallah insanların sağlığıyla oynamıyorsunuzdur
sema hanım banada özelden yazmıstınız hatta whatsapptan konustuk sızlerle herseyımı gosterdım hsv hastalıgımın tanısına kadar vitabiri kullanmama kadar, buna rağmen bana bu şekilde ifadede bulunmanız hoş değil açıkcası,onlarca soru sordunuz üşenmeden cevap verdım keşke vermeseydım acıkcası,
ben şuna inanıyorum illaki vitabiri alan kullanan olmustur forumdan gecenlerde bodrum06 dıydı sanırım bır değerli abımızde aldıgını soylemıstı o kullansın adaletlı yorumunu yapar ve sonrasında bu ıfadelerınızden dolayı utanırsınız umarım )) benım gıbı vitabirin başkasında da işe yaramış olması sizi neden bu kadar öfkelendirip bu şekilde dusunduruyor anlamıs degılım

Garıp gercekten yada ciidden paronayaksınız malesef.son kez hiç bir yazdığınıza cevap vermeyeceğim saygılarımla...
Yorumları: 152
Konuları: 2
İnsanlarla konuşurken lütfen kötü tavsiyelerde bulunmayalım siz doktor musunuz psikolojik tedavi olması gerektiğini söylüyorsunuz ? Kimsiniz siz zaten insanlar burada yeteri kadar kendileriyle uğraşıyorlar lütfen saygılı olun güzel davranın konu daha önce açıldı reklam yapmanıza gerek yok.