Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arkadaşlar Nolur Cevap Verin
(14-10-2024, Saat: 21:03)Sevdanin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Erkek mi daha cabuk bulaştırır kadın mı mesela bununla ilgili bilgi bulamadım. Tansiyon seker veya kalp rahatsızlığı olan biri için oldurucu olabilir mi

Şeker ve kalp rahatsızlığı olan hastanin daha fazla atak geçirildiği gözlemledik

@namnamnam gelişme oldu mu lezyon görüldü mü? Sağlık forum sitelerinde insanlar soru sorup yok oluyor. Özelden yazabilirsiniz. Herkese faydası olsun isterseniz burdan da yazabilirsiniz. Soru sormaktan cekinmeyin

burcugultem dr musunuz eczacımısınız bizi biraz bilgilendirirmisiniz bulmaca çözmüş gibi tahmindemi bulunalım yoksa sır birşeymi tedaviye yönelik birşey yoksa hiç bir anlamı yok zamanla çogumuz kalp ve şeker hastası olacagız

Arastirma yayınlanmadı Hakkı bey özelden de yazdığınız üzere durumu iletmiştim. Kobay olarak kullandığımız bireyler de yok. Ilac firmasında yetkili biriyim demem yeterli olur mu sizin için.

Bu tip bir şey soyleyebilmeniz icin ciddi bir calisma yapılmış olması gerekir. Şeker ve kalp ile atak ilişiğini nasıl kurdunuz?
Gözlem sureniz ve bu sonuca sizi ulaştıran denek sayısı ve virüs geçmişleri nelerdir?
Seker ya da kalp hastalığı öncesinde kac atak geciriyormus daha sonra ne kadar artmış. Bu artış hangi oranda olmuş.

Burada bu tip verileri yayarken alti dolu olmasi gerekir. Sadece sizin gozlemlerinizle böyle bir sey soylemeniz dogru olmaz. Ve ilac firmasında yetkili biri olduğunuzu söylemeniz yeterli değil.
Bu bahsi gecen ilac firmasi HSV uzerine mi çalışmalar yürütüyor. Yayınlanmış yayınları var mi bu virus hakkinda? Bizi bilgilendirir misiniz rica etsem.

(11-10-2024, Saat: 08:39)Hüseyin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bulaştiktan ne kadar sonra lezyon cikiyor  ?

Çoğunlukla ilk hafta yada ilk 3 hafta içerisinde.
Geri kalan çok az bir kesimde cok daha sonraları çıkabilir. Asemptomik seyreden hastalar gibi. Belirli bir zaman sonra bir sebepten asemptomik durum bozulabiliyor.

(15-10-2024, Saat: 22:26)HopeFul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çoğunlukla ilk hafta yada ilk 3 hafta içerisinde.
Geri kalan çok az bir kesimde cok daha sonraları çıkabilir. Asemptomik seyreden hastalar gibi. Belirli bir zaman sonra bir sebepten asemptomik durum bozulabiliyor.

Evet, misal ben bulaş olduktan tam bir yıl sonra çok kilo verdiğim bir dönemde ilk lezyonumu görmüştüm.

hızlı ve aşırı kilo kaybı bağışıklığı çok düşüren sebeplerdendi4. Ayrica agir prosikolojik travmalar da benzer etkilerden dolayi lezyon olusumuna sebep olur.

Kimliğimle neden ilgileniyorsunuz. Size göre yanlış bilgi mi verdiği mi düşünüyorsunuz fikrinizi söylersiniz. Suprizim var demedim ne oldugumu da ozelden sormaniz nedeniyle söylemiştim. Gereksiz muhataba lüzum yok

Girdiğiniz ego savaşına yenik düşersiniz hakkı bey. Bir zahmet mubattap olmayın. Bilgi zenginliginizle güle güle

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ALLOKİN ALFA ARKADAŞLAR RUSYAYA GİTME KARARI ALDIM kadirm 7 762 11-04-2026, Saat: 01:44
Son Yorum: Napalımbudabizimkaderimiz
  Arkadaşlar, Tam tedavi çıksa sizce kaç sene içinde çıkar? Lütfen dürüst olun myluvismc 10 2,554 27-02-2025, Saat: 12:34
Son Yorum: Suphelihasta
Bug Sizce hangi sene bu illetten kurtuluruz arkadaşlar? bıktımbuilletten 17 4,316 25-02-2025, Saat: 02:07
Son Yorum: Suphelihasta
  Anlayan arkadaşlar varmi şuna bir baksin antiherpes 8 5,908 19-01-2021, Saat: 20:51
Son Yorum: Cursed

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi