Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Valtrex 500 mg 42 Tablet Tedarik Sorunu
(10-10-2025, Saat: 21:13)cipiaresss Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  SİZİN İÇİN ŞU KONUYA BİR AÇIKLIK GETİREYİM. SADECE SİZİN İÇİN DEĞİL BELKİ HERKES İÇİN FAYDALI OLUR. 
 Baskılama tedavisi olarak ben de waltrex kullandım, ve kullanıyorum da. Lakin herkesin yaşadığı gibi uçuk yok ama batma, iğneleme ve kaşıntı devam. Zaten herkesin yaşadığı problem burada bitiyor. İnanın fazlasından çok doktor gezdim. Üroloji nöroloji dermatit. 
Sonuç olarak nedeni yaşadığımız her pes hastalığı bazıları sadece uçuk olarak kapıyor bazıları genel olarak cinsel yolla bulaşan hastalıklar bel soğukluğu ile birlikte kapıyor. Bunun sonucunda doktorumdan öğrendiğim kadarıyla pelvik taban kasları rahatsızlığı yani prostatit veya genel ismi ile ERKEKLERDE KRONİK NÖROPATİK GLANS HİPERSENSİTİVİTESİ, KADINLARDA POST HERPATİK NEVRALJİ. Aslında kadın ve erkek fark etmez sonuçta pelvik taban kaslarıyla oluşan bir hastalık. 
Genital bölgemize uzanan PUDENDAL VEYA DORSAL SİNİRLER kaslar arasında sıkışmasıyla oluşan bir hastalık. Sinirler bu şekilde ister istemez batma ve kaşıntı yapıyor. Ayrıca herpes hastalığı ile birlikte genital bölgedeki sinir uçlarında hasar meydana getiriyor. Cinsel yolla bulaşan diğer hastalıklar haricinde her pes hastalığının da bunu yaptığına dair birçok kanıt var. 
Tedavi yöntemine gelecek olursak vücutta en iyi emilebilir b kompleks, daha önce başka bir konu başlığı altında konuşmuştuk alfa lipoik asit ve EN ÖNEMLİSİ PELVİK TABAN KASLARINDA ESNEME VE GEVŞEME HAREKETLERİ YAPABİLECEK FİZİK TEDAVİ DOKTORU YA DA FİZYOTERAPİST. 
Waltrex faydasız diye bir şey yok gerçekten faydalı uçuk çıkarması imkansız, ama batma ve kaşıntı sinir olayı, waltrex sinir olayına herhangi bir etkisi yok. Sinir olayları için nöroloji doktoru ilaç yazabilir. 
Daha detaylı bilgi isterseniz buradan veya özelden yazabilirim. 
Ayrıca Waltrex üstteki tedaviler dışında walteks düzenini kullandığınız halde batma iğneleme kaşıntı devam ediyorsa, yukarıda yazdığım gibi sinir uçları kaynaklı o bölgeye kesinlikle genital bölgeye yani temizlik ürünleri kremler vs kullanmıyorsunuz. Sadece ılık su ile temizlik, akabinde yıkamanız gerekiyorsa çok hafif şekilde haftada iki sefer benim kullandığım içerisinde hiçbir katkı maddesi içermeyen doğal temizlik ürünü gibi ürünler kullanabilirsiniz.  Temizlik balığı çok önemli. Krem uçucu yağlar ve herhangi bir şey her şey yasak.

Merhaba
bende hiç kaşıntı batma yanma olmadı veziküller çıktı ve kayboldu sonra daha küçükleri çıktı ve Asiklovir hap sonrası kayboldular umarım tekrar çıkmazlar 
doktor yaşlıydı baktı ve evet herpes dedi bir ay ilaç kullandım 
hsv1 olma ihtimali daha yüksektir değil mi

Olabilir. Kan testi verin hsv1 ve hsv2 için. İçiniz rahat etsin

Avrupa yakasında bulabilen varsa bana da söyleyebilirse sevinirim

(14-10-2025, Saat: 02:08)Aklovir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba
bende hiç kaşıntı batma yanma olmadı veziküller çıktı ve kayboldu sonra daha küçükleri çıktı ve Asiklovir hap sonrası kayboldular umarım tekrar çıkmazlar 
doktor yaşlıydı baktı ve evet herpes dedi bir ay ilaç kullandım 
hsv1 olma ihtimali daha yüksektir değil mi

Öyle bir kanıya varamazsın Hsv 2 olupta 5 yıl görmeyip sonra arka arkaya gören var yani test yaptırmadan bilinmez. Test yaptırmadan bir ay önce waltrex lizin baskılayıcı ilaçlar vs bırak sonra testini yaptır.

PRİTELİVİR Bence bu ilacı piyasaya sürcekler daha etkili ve yan erkileri daha az ayrıca daha az dozaj ve ayrıcada dirençli hastalarada çare deniliyor o yüzden bence pritelivir çıkınca kimse artık valterex kullanmaz diye üretimini durdular. Tabi zam kaynaklıda olabilir ama şu pritevilir çıksa büyük anlamda bizi rahatlatacak gibi

(22-10-2025, Saat: 01:54)ahmet0765 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: PRİTELİVİR Bence bu ilacı piyasaya sürcekler daha etkili ve yan erkileri daha az ayrıca daha az dozaj ve ayrıcada dirençli hastalarada çare deniliyor o yüzden bence pritelivir çıkınca kimse artık valterex kullanmaz diye üretimini durdular. Tabi zam kaynaklıda olabilir ama şu pritevilir çıksa büyük anlamda bizi rahatlatacak gibi

Bu pritelivirin ne zaman çıkacağı ve trye gelip gelmeyeceği konusunda bilginiz var mı?

(22-10-2025, Saat: 02:03)Anonim Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu pritelivirin ne zaman çıkacağı ve trye gelip gelmeyeceği konusunda bilginiz var mı?

no keşke olsa

Arkadaşlar bende bugün aradım 42lisini bulamadım. O kadar yer gezdim sadece bir yerde 10lu olanından buldum aldım. Eczacının söylediği ham maddesiyle ilgili bir sıkıntı varmış. Ve yeni yıl geliyor zam olacak fiyatlarıyla ilgili bir durumlar varmış Euro bazında geliyormuş vs. İlaç şirketleri depoları stokladı hepsini eski fiyattan. Yeni yıl zamlarından sonra bir güzel satıp kâr elde edecekler muhtemelen. Ve özellikle söylediği firma ham maddesiyle ilgili sıkıntı yaşıyormuş. Elimde şuan tam 30 tane var. 1 aya düzelir umarım kolay buluruz. Bulamazsak doktora danışacağım bunun yerine ne kullanayım diye. Baskılama tedavisinin 5. Ayındayım şuan. Bunu kullanamazsak bulamazsak yerine alacağımız ilaç valtrex gibi etkili olur mu acaba. Kötü oldu böyle olması.

(25-10-2025, Saat: 00:54)nycteam Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar bende bugün aradım 42lisini bulamadım. O kadar yer gezdim sadece bir yerde 10lu olanından buldum aldım. Eczacının söylediği ham maddesiyle ilgili bir sıkıntı varmış. Ve yeni yıl geliyor zam olacak fiyatlarıyla ilgili bir durumlar varmış Euro bazında geliyormuş vs. İlaç şirketleri depoları stokladı hepsini eski fiyattan. Yeni yıl zamlarından sonra bir güzel satıp kâr elde edecekler muhtemelen. Ve özellikle söylediği firma ham maddesiyle ilgili sıkıntı yaşıyormuş. Elimde şuan tam 30 tane var. 1 aya düzelir umarım kolay buluruz. Bulamazsak doktora danışacağım bunun yerine ne kullanayım diye. Baskılama tedavisinin 5. Ayındayım şuan. Bunu kullanamazsak bulamazsak yerine alacağımız ilaç valtrex gibi etkili olur mu acaba. Kötü oldu böyle olması.

Elinde Valtreks olan var mı?

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  VALTREX baskılama kadirm 5 510 17-10-2025, Saat: 02:01
Son Yorum: Anonim
  VELP TABLET Mİ VALTREX Mİ kadirm 7 494 15-09-2025, Saat: 03:48
Son Yorum: Sena11
Lightbulb Valtrex İçerken Deneyimlerim Ay gül 38 8,711 05-02-2025, Saat: 19:28
Son Yorum: cipiaresss
  Valtrex ve bulaş Bella1441 23 5,223 22-11-2024, Saat: 15:35
Son Yorum: elifart2409@gmail.com
  Valtrex Hakkında sbl988 1 746 17-11-2024, Saat: 23:57