Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
VELP TABLET Mİ VALTREX Mİ
Arkadaşlar bu velp tablet i deneyen oldumu VALTREX Mİ daha etkili VELP Mİ sizce??
Bide şunu merak ediyorum bu hastalağı yakalanıp sık sık lezyonçıkarıpta herhangi bir yöntemle bunu baskılayabilen yokmu içimizde uzun süredir ben çıkarmıyorum diyecek biri

valtrex yeterli tek başına.

(14-09-2025, Saat: 13:52)HopeFul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: valtrex yeterli tek başına.

VELP baya pahalı bide virüse doğrudan etki etme özelliğinden immünomodülatör özelliğinden falan bahsediyolar aceba dahamı etkili diye düşündüm ama bilmiyorum kullanan arkadaşlar varsa aydınlatır bizi

velp bir defalık birşey oda biraz geciktiriyor lezyon cıkmasını. ikincide hicbir işe yaramıyor boşa para vermeyin hiç bir özelligi yok tedavi edici degil yada ilk lezyon cıkmasını biraz geciktirsede tekrar normal duruma dönüyorsunuz bu durumda ne kullanırsan kullan bırakınca eski duruma dönüyorsun bende öyle seyrediyor başkasında durum farklı ise bilmiyorum kendi teçrübem

(14-09-2025, Saat: 23:53)36bodrum36 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: velp bir defalık birşey oda biraz geciktiriyor lezyon cıkmasını. ikincide hicbir işe yaramıyor boşa para vermeyin hiç bir özelligi yok tedavi edici degil yada ilk lezyon cıkmasını biraz geciktirsede tekrar normal duruma dönüyorsunuz bu durumda ne kullanırsan kullan bırakınca eski duruma dönüyorsun bende öyle seyrediyor başkasında durum farklı ise bilmiyorum kendi teçrübem
Valtrex kullandınızmı baskılama flan birde kaç ayda atak geciriyorsunuz

valtrex konusunda yorum yapmak istemiyorum Pritelivir 2026 piyasada olması bekleniyor ozam bu antiviralleri unutacagız belkide

Bende valtrex işe yaramıyor asiviral daha etkili oluyordu ilaç içtiğim dönemlerde

(12-09-2025, Saat: 20:36)kadirm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar bu velp tablet i deneyen oldumu VALTREX Mİ daha etkili VELP Mİ sizce??
Bide şunu merak ediyorum bu hastalağı yakalanıp sık sık lezyonçıkarıpta herhangi bir yöntemle bunu baskılayabilen yokmu içimizde uzun süredir ben çıkarmıyorum diyecek biri

Ben hpv tedavisi için ışın tedavisi aldığım dönemde vermişti doktor, 2 kutu kullandım, hpv 4 tip negatife dönmüştü.Prospektüsünde endikasyonlar kısmında hsv için de kullanıldığı yazıyor.Bir kaç yıl geçti kullanalı hala uçuk çıkartıyorum.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  VALTREX baskılama kadirm 8 1,534 05-12-2025, Saat: 18:27
Son Yorum: husame
  Valtrex 500 mg 42 Tablet Tedarik Sorunu Asabi1 20 3,918 03-12-2025, Saat: 00:25
Son Yorum: Lost4231
Lightbulb Valtrex İçerken Deneyimlerim Ay gül 38 11,191 05-02-2025, Saat: 18:28
Son Yorum: cipiaresss
  Valtrex ve bulaş Bella1441 23 6,623 22-11-2024, Saat: 14:35
Son Yorum: elifart2409@gmail.com
  Valtrex Hakkında sbl988 1 976 17-11-2024, Saat: 22:57
Son Yorum: HopeFul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi