Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ASİRAX_ ASİMPLEX
Arkadaşlar bular enjeksiyon şeklinde damara veriliyor diye okudum 1 saatte genital uçuğun daha şiddetli olduğu vakalarda flan kullanılıyormuş bilginiz varmı deneyen varmı asiklovir in enjeksiyon versiyonu

Hastanede kullanılıyor bunlar. Tabletten devam

(01-04-2026, Saat: 01:27)Suphelihasta Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hastanede kullanılıyor bunlar. Tabletten devam

Tamam tabletten devam ama hani recetesinde dirençli vakalirin tekrarını önler diyor direk damardan verilir 1 saatte aceba bir iki kez yapılsa tedavi daha mı iyi olur sonra yine tablet devam ederiz

(01-04-2026, Saat: 02:11)kadirm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tamam tabletten devam ama hani recetesinde dirençli vakalirin tekrarını önler diyor direk damardan verilir 1 saatte aceba bir iki kez yapılsa tedavi daha mı iyi olur sonra yine tablet devam ederiz

O şekilde olmuyor

(01-04-2026, Saat: 20:01)Hakkı123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: O şekilde olmuyor

Hangi şekilde oluyor

(03-04-2026, Saat: 02:28)kadirm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hangi şekilde oluyor

Şu şekilde olur mesela Allah vermesin kemoterapi aldınız ve haliyle bağışıklığınız düşer ve yaygın bir herpes atağı olur o zaman hastane ortamında verilir bu ilaçlar. Ya da buna benzer durumlarda yani ayaktan hastaya hiçbir hekim bunu yapmaz. Umarım yardımcı olabilmişimdir kısıtlı bilgimle

(03-04-2026, Saat: 19:17)Hakkı123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şu şekilde olur mesela Allah vermesin kemoterapi aldınız ve haliyle bağışıklığınız düşer ve yaygın bir herpes atağı olur o zaman hastane ortamında verilir bu ilaçlar. Ya da buna benzer durumlarda yani ayaktan hastaya hiçbir hekim bunu yapmaz. Umarım yardımcı olabilmişimdir kısıtlı bilgimle

Oldunuz tabiki iyi niyetiniz düşünüp yazmanız yeter bana ama ben şunu anladım burdan bu ilaç tabletten çok çok etkili ve benim gibi ayda 1 hatta ayda iki 3 kez atak geçirenler için etkili olurmu bir araştırmak lazım

(04-04-2026, Saat: 02:44)kadirm Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(04-04-2026, Saat: 02:44)kadirm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Oldunuz tabiki iyi niyetiniz düşünüp yazmanız yeter bana ama ben şunu anladım burdan bu ilaç tabletten çok çok etkili ve benim gibi ayda 1 hatta ayda iki 3 kez atak geçirenler için etkili olurmu bir araştırmak lazım

Ya bu tip tedaviler intravenöz olduğu için emilimi ℅70-90 aralığına çıkarır bunu da sindirim sistemini devre dışı bırakarak direk kana ilaç vermekle gerçekleştirirler . Daha hızlı sonuç almak için bu yönteme başvurulur. Temel mantık bu etkin dozdan daha çabuk ve yeterli faydalanma yöntemidir. Bu sebeple sizin için bu yöntemi kullanıcaklarını sanmıyorum, fayda kısmına gelince evet belki biraz daha etkili olma ihtimali var ama ihtimal işte olmayabilir de
Oldunuz tabiki iyi niyetiniz düşünüp yazmanız yeter bana ama ben şunu anladım burdan bu ilaç tabletten çok çok etkili ve benim gibi ayda 1 hatta ayda iki 3 kez atak geçirenler için etkili olurmu bir araştırmak lazım

Asirax-asimplex
Antiviral ilacın sadece damardan verilme versiyonudur. Yani açıkçası antiviralı aşırı yükleme. Çünkü ağızdan alınan waltrex veya asiviral bağırsaklardan geçip vücuda emilmesi sınırlıdır. Asirax asimplex ise direk yükleme dozu. Çok ağır vakalarda yapılır. Zaten devamlı yapılamaz. Çoğunlukla bir kez çok agır vakada. Devamında ağızdan baskılayıcı doza devam edilir. Şu yanlış anlaşılmasın asirax-asimplex vücutta kalmaz. Yüksek baskı uygular ve 6 saat içinde yüzde 75 i böbrek yoluyla atılır. 12-15 saat aralığında vücuttan tamamen atılır. Sonuçta devamında günlük baskılayıcı waltrex veya asiviral ile devam edileceği için düzenli kullandıktan sonra asirax-asimplex e gerek yok. Zaten yapan doktorda görmedim duymadım.

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi