Yorumları: 14
Konuları: 2
Rep Puanı:
0
zaten ders aldık lanet olsun zaten hayatımda yapmadığım hatayı yaptım. hatadan herkes çok pişman ama işte keşkeler fayda etmiyor biran önce tedavi çıksa herkes kurtulsa ama sesimizi duyurmadıkça bunun ilaçı cıkaçağını düşünmüyorum birlikte kuvvet ve güç doğar. Sonumuz Allah hayra çevirsin hadi şimdi genciz de yarın biraz vucut yaşlanınca bununla nasıl başa çıkacağız şimdi çıkamıyoruz .
Yorumları: 51
Konuları: 0
(14-12-2025, Saat: 15:54)Dertler Adlı Kullanıcıdan Alıntı: zaten ders aldık lanet olsun zaten hayatımda yapmadığım hatayı yaptım. hatadan herkes çok pişman ama işte keşkeler fayda etmiyor biran önce tedavi çıksa herkes kurtulsa ama sesimizi duyurmadıkça bunun ilaçı cıkaçağını düşünmüyorum birlikte kuvvet ve güç doğar. Sonumuz Allah hayra çevirsin hadi şimdi genciz de yarın biraz vucut yaşlanınca bununla nasıl başa çıkacağız şimdi çıkamıyoruz .
O zamana kadar güncellenir üzerine merak etmeyin bu konu ciddi baya çünkü cok yaygın dünyada binlerce yüzlerce tanı alınıyor bu tanıların bilgisini mutlaka alıyorlardır
Bu arada asiklovirin tableti valtrexden çok daha iyi geldi..
(17-12-2025, Saat: 21:00)Hakkı123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Akışına bırakın zamanla çok daha iyi oluyorsunuz stres yönetimi en iyi tedavi
Gerçekten öyle ya sağlam psikoloji ile bi 70 lik icseniz bişey olmuyor