Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Evlilik öncesi
Konuştuğum biri var ve şuanda da gayet iyi gidiyor. Ama hastalık durumunu söylemedim. Benim korktuğum şey cinsellik yaşamaya başladığımızda bunu nasıl gizleyeceğim? Uçuk olduğunda ve benimle sevişmek istediğinde kaç defa bundan kaçınabilirim ki? Sürekli valtrex ve lizin aldığımı nasıl gizleyeceğim? Ya da bir gün penisimde kızarıklık gördüğünde ne diyeceğim? Muhafazakar biri de değilim evlenmeden önce sevişmeyelim diyecek kadar. Hadi diyelim bir şekilde evlendin ve hiç geçirmedin, hep korundun. Evlenince karşı taraf korunmasız seks yapmak isterse korunmamız lazım dersem ve durumu açıklarsam o kadar emeğin ani bir boşanma davasıyla da(hukuken de haksız duruma düşüyorsun sanırım) istemem.

Allah yardımcımız olsun çok zor işler karşı tarafa açıklaması bile çok zor bende evliyim ama işte eşime daha söyleyemedim bende bir gün öğrenirse sonum ne olur bilmiyorum

Benim merak ettiğim Tanı aldıktan sonra cinsel yaşamına devam eden varmı varsa yazabilirmi sorularım olcak

(29-12-2025, Saat: 15:57)Burak06. Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim merak ettiğim Tanı aldıktan sonra cinsel yaşamına devam eden varmı varsa yazabilirmi sorularım olcak

Ben 2 sene önce şiddetli şekilde ilk atağı geçirdim ve öğrendim herpes olduğunu. Sonrasında biraz psikolojik olarak etkiledi fakat böyle devam edemezdi. Atak yokken Korunmasız şekilde birliktelikler yaşadım ve hiç bir şekilde karşı tarafa geçmedi.

(28-12-2025, Saat: 15:32)Dertler Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Allah yardımcımız olsun çok zor işler karşı tarafa açıklaması bile çok zor bende evliyim ama işte eşime daha söyleyemedim bende bir gün öğrenirse sonum ne olur bilmiyorum

Hocam hala nasıl öğrenmedi eşinize geçmedi mi? Nasıl önlemler alıyorsun?

Yalan dolan hep nasıl geçmedi benim tekte geçti birşey yokken

(06-02-2026, Saat: 23:46)Burak06. Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yalan dolan hep nasıl geçmedi benim tekte geçti birşey yokken

Eşinize mi geçti hocam tepkisi ne oldu peki

ayrıca lezyon varken mi geçti

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Regl öncesi yumurtlama öncesi hormonlar Lulu 13 3,985 11-05-2024, Saat: 13:34
Son Yorum: Devrim cey

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi