Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arkadaşlar Nolur Cevap Verin
Yakın zamanda bir aşı çıksa hepimiz rahatlasak. Ben evliyim kocamı da seviyorum arkadaşım sırf bu yüzden erkek arkadaşından ayrılamıyor. Birbirlerini sevseler onlara lütüf ama sevmedikleri için mahkumlar

(21-10-2024, Saat: 00:49)Sevdanin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yakın zamanda bir aşı çıksa hepimiz rahatlasak. Ben evliyim kocamı da seviyorum arkadaşım sırf bu yüzden erkek arkadaşından ayrılamıyor. Birbirlerini sevseler onlara lütüf ama sevmedikleri için mahkumlar

Neden dolayı ayrılamıyor anlayamadım.Ne mutlu size evliyseniz peki neden kafanıza takıyorsunuz ki özel değilse anlatır mısınız?

(17-10-2024, Saat: 13:28)Burcugultem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Girdiğiniz ego savaşına yenik düşersiniz hakkı bey. Bir zahmet mubattap olmayın. Bilgi zenginliginizle güle güle

hangi platformda burada söylediğiniz şeyi söylerseniz söyleyin, sizden iddia ettiğiniz konuyu destekleyen çalışmaları isterler.

gayet normal bi talep bu.

bu forumda binlerce kişi aynı dertten muzdarip ve hassaslar.

eğer siz kardiyovasküler rahatsızlıkları olanlar daha fazla atak yaşarlar dediğinizde, sizden bununla ilgili kanıt ve çalışma sonuçları istenir.

siz de sizden kanıt isteyen kişileri cevapsız bırakamaz ve onları bu yüzden suçlayamazsiniz.

Konu gereksiz uzadi ve konudan sapıldığından dolayı konu kilitlendi...

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ALLOKİN ALFA ARKADAŞLAR RUSYAYA GİTME KARARI ALDIM kadirm 7 753 11-04-2026, Saat: 01:44
Son Yorum: Napalımbudabizimkaderimiz
  Arkadaşlar, Tam tedavi çıksa sizce kaç sene içinde çıkar? Lütfen dürüst olun myluvismc 10 2,549 27-02-2025, Saat: 12:34
Son Yorum: Suphelihasta
Bug Sizce hangi sene bu illetten kurtuluruz arkadaşlar? bıktımbuilletten 17 4,297 25-02-2025, Saat: 02:07
Son Yorum: Suphelihasta
  Anlayan arkadaşlar varmi şuna bir baksin antiherpes 8 5,892 19-01-2021, Saat: 20:51
Son Yorum: Cursed

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi