Yorumları: 512
Konuları: 0
Rep Puanı:
29
ben 5 hafta gittim ikici haftada ilk atak oldu 5 ci sians olduktan sonra ikinci atak oldu 6 tıncıyı yaptırmadım
Yorumları: 4
Konuları: 1
Rep Puanı:
1
Benimde yaklaşık iki sene oldu baskılama vs herhangi bir sey yapmıyorum 2-3 ay olucak sabahları aç karnına çörek otu yagı içiyorum baya iyi geldi 1 defa atak gecirdim oda 2 güne kayboluyor bende evliyim eşimden Allah razı olsun acıkladım ve herşeyin üstesinden geliriz dedi evlendik onada bulaş oldu ama çok takmıyoruz kafayı bence bu hastalığın en büyük tedavisi şuan için moralinizi en üst seviyede tıtmak evleneli bir yılımız olucak ve gayet mutluyuz alkol alıyoruz kafaya takmayın evlenmek istiyorsanız evlenin sizi seven biri anlıyor gerçekten kavgadan ziyade birbirinize destek verin bızımde sınavımız bu hiç bir şey bizden önemli değil kendinizle barışık olun takmayın kafaya ya neler neler var yurtdışında bulundum bir cok insanda gerçekten var hayatınıza devam edin ama en önemlisi bilinçli bir şekilde kimseye bulaştırmayın bağışıllıgınızı güçlü tutun beslenmemize dikkat edin zamanla zaten azalıcak görücekseniz çıksada valla 2-3 günde gidiyor benim eşiminde oyle cocukda duşunuyoruz hayat bizim ya yasamaya mutlu olmaya devam edin hiç yokmuş gibi unutun ne kadar cok takarasanız o kadar cok çıkar herkesin tecrübesi farklı ben ilaç kullanma taraftarı değilim ama isterseniz solgar lsyine kullanın çıkınca vitamin gibi oda bizde cok etkili
oldu ve çörek otu yapı çıkan yarayada nioli yağı sürebilirsiniz
Yorumları: 27
Konuları: 1
Rep Puanı:
0
boşverin takmayın kafaya, yokmuş gibi davranın