Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Test sonuçlarım artık negatif çıkıyor ama lezyonda çıkıyor
Merhaba herkese 
En son çevre hastanesinde sadece ıgg baktırmıştım negatif gelmişti, sonrasında lezyon çıkarmıştım.
Şimdi geçen hafta Düzen Laboratuvarlarında kandan pcr bakılan ( kopya sayısını da öğrenmek için) bir test verdim ve hem tip 1 hem de tip 2 saptanamadı çıktı.Yani negatif. Geçen haftadan bu yana lezyon çıkarmadım.Durumum bu.Doktoruma sordum vücutta bir bölgede latent kalmıştır şuan kanınızda mevcut değil diyor

(15-10-2025, Saat: 18:25)Sena11 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba herkese 
En son çevre hastanesinde sadece ıgg baktırmıştım negatif gelmişti, sonrasında lezyon çıkarmıştım.
Şimdi geçen hafta Düzen Laboratuvarlarında kandan pcr bakılan ( kopya sayısını da öğrenmek için) bir test verdim ve hem tip 1 hem de tip 2 saptanamadı çıktı.Yani negatif. Geçen haftadan bu yana lezyon çıkarmadım.Durumum bu.Doktoruma sordum vücutta bir bölgede latent kalmıştır şuan kanınızda mevcut değil diyor

Düzende westr blot ile ıgg ıgm testini aynı anda yaptır sen her defasında pozitif bulamayacağın testler yaptırıyorsun

Latent virüslerde vücut antikor üretmeyebilir çok örnek var böyle. Lezyon üzerinden sürüntüyle pcr baktır veya atak döneminde kandan baktır o şekilde daha garanti. Nüks varsa herpes vardır zaten.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  3. Test zagor 6 3,151 04-10-2020, Saat: 05:02
Son Yorum: zagor

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi