Yorumları: 51
Konuları: 0
Arkadaşlar pretilivir 2026 ortalarında piyasaya çıkıyor kısmen
(13-12-2025, Saat: 13:40)Dertler Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kesin mi bu
Kesin piyasaya çıkmaya başlayacak diyorlar ama Türkiye'ye ne zaman gelir onu bilmiyorum kardeşim
Bu tür yeni çıkan ilaçlar yavaş yavaş çıkar piyasaya birden heryere göndermezler part part düşün
Yorumları: 164
Konuları: 11
Rep Puanı:
9
Aşı adayları
Gsk durudurdu
Moderna finans yüzünden ara verdi.
Biontech tek devam eden. 1. Faz 2022-Ekim 2026 daha 2-3 gazlar var.
Ama piritelivir tablet, aşı adayları çıkana kadar gündemi çok değiştirecek gibi. Umarım kısa zamanda çıkar
Hastalığı yok etme yönünde zaten bir açıklaması yok, sadece mevcut antivirallere göre daha güçlü
(13-12-2025, Saat: 16:46)cipiaresss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aşı adayları
Gsk durudurdu
Moderna finans yüzünden ara verdi.
Biontech tek devam eden. 1. Faz 2022-Ekim 2026 daha 2-3 gazlar var.
Ama piritelivir tablet, aşı adayları çıkana kadar gündemi çok değiştirecek gibi. Umarım kısa zamanda çıkar
Hastalığı yok etme yönünde zaten bir açıklaması yok, sadece mevcut antivirallere göre daha güçlü
Buna şükür en azından bir kaç adım öteye gidecek olmamız güzel birşey iyileşme daha hızlı ve atak süresi daha kısa
Ve dökülme oranı daha az olduğu söyleniyor iyileşme süresi daha kısa güncel birşeyler olması iyi haber
Yorumları: 14
Konuları: 2
Rep Puanı:
0
ses getirecek bir seyler yapmak lazım bunun ilaçı ancak o zaman çıkar yoksa kimsenin umruda değiliz
ben hiç atak geçirmedim 2 yıl oldu sadece bende batma oluyor vücudumda her yerinde herpes miyim bilmiyorum anlam veremedim 2024 eylülde şehir hastanesinde yaptırdığım testler
hsv 1 igm 3.4 negatif
Hsv 1 igg 45.3 pozitif
Hvs 2 igm 4.3 negatif
Hsv 2 igg 9.6 sınırda index yazıyor çözemedim bu virüs var mı yok mu bilmiyorum eylülde eşim normal doğum yaptı 3 ay oldu çocuğumda ve eşimde çok şükür bir sey yoktur. Herpes sürekli mi bir insanda ağrı yapıyor çözemedim hiç atağım olmadı
O kadar yaygın ki bazı kişilerde hiç belirti vermiyor
Yorumları: 14
Konuları: 2
Rep Puanı:
0
öylede bende batma sürekli genital bölgede var ayaklarımda bu belirtiler varsa atak olmazmıydı
(13-12-2025, Saat: 21:15)Dertler Adlı Kullanıcıdan Alıntı: öylede bende batma sürekli genital bölgede var ayaklarımda bu belirtiler varsa atak olmazmıydı
Yalnız değilsin dostum doktor bana Türkiye artık herpes,hpv, AIDS yuvası hızla yükseliş var günde onlarca pozitif test alıyoruz dedi
Maalesef çok eşlilik marifet olarak gösteriliyor ülkemizde..
Aids kapmadıysanız şükredin bundan sonraki hayatınızı ona göre şekillendirin ders alın derim..