Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Modoks kullanım sonrası
Merhabalar ben mycoplasma hominis yakalanmıştım 7 gün antibiyotik kullandım tedaviden sonra 4 ay geçti hala tekrarlamadı enteresan çok mutluyum insallah böyle devam eder

biraz daha açar mısın

Bir tür idrar yolu enfeksyonu bunun tedavisi için antibiyotik kullanmış takiben 4 aydır hsv atagı yaşamamış sanırım arkadaş bunuda kullandıgı ilaca baglıyo diye anladım?

Modoks değil monodox
Monodox, vücuttaki bakterilerle savaşan bir tetrasiklin antibiyotiktir . Monodox, akne , idrar yolu enfeksiyonları, bağırsak enfeksiyonları, göz enfeksiyonları, bel soğukluğu , klamidya, periodontitis ( diş eti hastalığı ) ve diğerleri gibi birçok farklı bakteriyel enfeksiyonun tedavisinde kullanılır.

(03-10-2025, Saat: 22:31)cipiaresss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Modoks değil monodox
Monodox, vücuttaki bakterilerle savaşan bir tetrasiklin antibiyotiktir . Monodox, akne , idrar yolu enfeksiyonları, bağırsak enfeksiyonları, göz enfeksiyonları, bel soğukluğu , klamidya, periodontitis ( diş eti hastalığı ) ve diğerleri gibi birçok farklı bakteriyel enfeksiyonun tedavisinde kullanılır.

Evet doğrudur monodoks kullandım ve uzun süredir tekrarlamıyor

Tabi ki onunla ilgisi olmayabilir ama öncesinde cok sık tekrarlıyordu

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Waltrex 500 mg uzun süre kullanım Ay gül 0 486 31-12-2024, Saat: 00:23
Son Yorum: Ay gül

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi