Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Acaba tamamen bitmis olabilir mi
Merhabalar 2 yil önce buna yakalandım 1 yildir düzenli cikan şey şubattan beri yok oldu testler negatif acaba tamamen kurtulmuş olabilirmiyim boyle bir süreç yaşayan var mı hpv vardi oda bitmis bir kac kişiyle konuştum onlarda 2 yildir çıkmadığını söyledi acaba bagisiklik sistemi bunuda tamamen yeniyor olabilir mi çünkü hpv icinde yenemiyor dediler ama yeniyormus buda oyle olabilir mi çünkü hersey negatif ve şubattan beri yok boyle bir süreç yaşayan söyleyebilir mi

(12-09-2025, Saat: 16:14)Mondie22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar 2 yil önce buna yakalandım 1 yildir düzenli cikan şey şubattan beri yok oldu testler negatif acaba tamamen kurtulmuş olabilirmiyim boyle bir süreç yaşayan var mı hpv vardi oda bitmis bir kac kişiyle konuştum onlarda 2 yildir çıkmadığını söyledi acaba bagisiklik sistemi bunuda tamamen yeniyor olabilir mi çünkü hpv icinde yenemiyor dediler ama yeniyormus buda oyle olabilir mi çünkü hersey negatif ve şubattan beri yok boyle bir süreç yaşayan söyleyebilir mi

Kardeşim sende Hsv yok bence senin tariflerin hiç Hsv ile uyuşmuyor ve testlerinde negatif çıkıyor başka bir döküntü olabilir.  Doktor Hsv teşhisi koydumu sana

Lezyonların nasıldı ? Su dolu kabarcıkları gördün mü ? Doktor tam lezyonlar oradayken gözle tanı koydu mu ? Ya da test yaptırdın mı ? Ben lezyonlar varken gittim doktora baktı uçuk dedi hocam başka bir şey olmasın dedim bir test yapalım emin olmak için. Teste gerek yok kesin tanı uçuk dedi. Ama yinede test yaptırdım ve maalesef uçukmuş. Ben de anlamıştım ilk gördüğümde zaten ama belki değildir diye kendini kandırmıştım bir süre Smile yani sana diyeceğim; sen böyle emin misin bunun net bir şekilde genital uçuk olduğuna ? Lezyon doktor test tanı ?

hsv tarihte negatife döndügü görülmemiştir

(15-09-2025, Saat: 00:58)36bodrum36 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hsv tarihte negatife döndügü görülmemiştir

Yabancı instagram sayfalarında hsv nin bir parazit olduğu parazit temizliği yapılarak tedavi olduklarını yazanlar var çok sayıda.Covid döneminde önerilen bir parazit ilacı vardı, ivermectin.Bunu kullandıklarını ayrıca yağlar bitkiler vs kullanarak detox yapmışlar.Sonra da negatif olmuşlar falan.İvermectini kullanan oldu mu hiç.

(14-09-2025, Saat: 18:30)Alp23425 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kardeşim sende Hsv yok bence senin tariflerin hiç Hsv ile uyuşmuyor ve testlerinde negatif çıkıyor başka bir döküntü olabilir.  Doktor Hsv teşhisi koydumu sana

Kardeşim doktora gittim ucugu anlamayan mi olur evet istersen seninlede teste gidebiliriz ben boyle bir süreç yaşadım bağışıklığıni duzgun tutarsan sende oyle bir süreç yaşayabileceğini umut ediyorum buraya yazdigimada pişman oldum ben boyle bir süreç yaşadım yaşayan var mı diye sordum yasamadiysan yazmana gerek yoktu kardesim

(14-09-2025, Saat: 18:30)Alp23425 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kardeşim sende Hsv yok bence senin tariflerin hiç Hsv ile uyuşmuyor ve testlerinde negatif çıkıyor başka bir döküntü olabilir.  Doktor Hsv teşhisi koydumu sana

Doktor koydu ama doktorlara kalırsa siz sadece ilac kullanın kardeşim bagisiklik virüsü tanımasın baskılasin aman he başından sagmak icin size ilac verir kullanın kardeşim ihmal etmeyin

Tek tek uğraşmadim hsv anlamayan olamaz zsten çıktığında belli oluyor taniya teste gerek yok baktığında anlaşılıyor zaten 1 yıl cektim ilk başta sadece 1 kere ilac kullandım zaten normal olanı buymuş en başta birkere kullanman sonra araştırma yaptim kendimi ilaca bağımlı yapmadım ne iyi geliyorsa yedim ictim suan alkol sigara normal hayatıma döndüm hpv geçmez diyorlardı geçiyor hepatit geçmez diyorlardı sonra geçiyormuş vücut yeniyormus diyorlar bir kac kişiyle daha konuştum aynı benim durumları yaşamışlar siz ilac kullanırsanız sadece baskilarsiniz ve daha cok cikar ben bağışıklığa bu virüsü tanittigimi dusunuyorum en doğal yontemlerle bu isi yönettim ilac sadece sizi cok daha kötü yapar sadece ben boyle bir süreç yaşayan var mı yazdim ben boyle bir süreç yaşadım hadi iyigunler herkese

(15-09-2025, Saat: 11:53)Mondie22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kardeşim doktora gittim ucugu anlamayan mi olur evet istersen seninlede teste gidebiliriz ben boyle bir süreç yaşadım bağışıklığıni duzgun tutarsan sende oyle bir süreç yaşayabileceğini umut ediyorum buraya yazdigimada pişman oldum ben boyle bir süreç yaşadım yaşayan var mı diye sordum yasamadiysan yazmana gerek yoktu kardesim

Doktor koydu ama doktorlara kalırsa siz sadece ilac kullanın kardeşim bagisiklik virüsü tanımasın baskılasin aman he başından sagmak icin size ilac verir kullanın kardeşim ihmal etmeyin

Tek tek uğraşmadim hsv anlamayan olamaz zsten çıktığında belli oluyor taniya teste gerek yok baktığında anlaşılıyor zaten 1 yıl cektim ilk başta sadece 1 kere ilac kullandım zaten normal olanı buymuş en başta birkere kullanman sonra araştırma yaptim kendimi ilaca bağımlı yapmadım ne iyi geliyorsa yedim ictim suan alkol sigara normal hayatıma döndüm hpv geçmez diyorlardı geçiyor hepatit geçmez diyorlardı sonra geçiyormuş vücut yeniyormus diyorlar bir kac kişiyle daha konuştum aynı benim durumları yaşamışlar siz ilac kullanırsanız sadece baskilarsiniz ve daha cok cikar ben bağışıklığa bu virüsü tanittigimi dusunuyorum en doğal yontemlerle bu isi yönettim ilac sadece sizi cok daha kötü yapar sadece ben boyle bir süreç yaşayan var mı yazdim ben boyle bir süreç yaşadım hadi iyigunler herkese

Kardeşim seninle daha önce konuştuk sen testler negatif çıkıyor diyip insanları yanlış yönlendiriyorsun yaptırdığın 1 tane test oda çok yakın dönemde yaptırmışsın Hsv hastası olabilirsin ama cümle yazarken çoğul eklerini veya daha açıklayıcı yazarsan buradaki insanlarda yanlış anlamaz

(15-09-2025, Saat: 11:53)Mondie22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kardeşim doktora gittim ucugu anlamayan mi olur evet istersen seninlede teste gidebiliriz ben boyle bir süreç yaşadım bağışıklığıni duzgun tutarsan sende oyle bir süreç yaşayabileceğini umut ediyorum buraya yazdigimada pişman oldum ben boyle bir süreç yaşadım yaşayan var mı diye sordum yasamadiysan yazmana gerek yoktu kardesim

Peki bu virüsü temizlediğin süre içinde neler yaptın ? Nelere dikkat ettin ? Neler kullandın ? Yedin içtin ? Sana yararı olan şeyler nelerdi tam olarak ? Derleyip yazarsan belki buradaki insanların işine yarar

Arkadaşlar aklı mantığı olan biri bu virüsün vücuttan doğal yöntemlerle ya da şuan piyasada olan şeylerle atılamayacağını bilir. Arkadaşın bağışıklığı çok güçlüdür, asemptomik geçiriyordur, çok nadir hastalanınca falan çıkıyordur en fazla, o vücuttan attığını sanıyordur.

Admin bile beni engellemiş telegram mondie22 bana yazın para mara yok s2rim parasını benim zaten var ilacı kullanmayin dedim beni engellemiş kurtulun ilaçtan bu hastaliktanda kurtulursunuz hadi eyvallah cok guzel seyler yazdim engellendim bu hastalıktan kurtuluş basit ilac kullanmayin

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Exclamation Herpes virüsü dert değil tedavi olabilir mi? HopeFul 63 28,572 31-07-2024, Saat: 02:10
Son Yorum: Ahmet3434

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi