Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mental yorgunluk
(21-07-2025, Saat: 01:30)Alp23425 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Burda bile çok fazla test yaptırmayan insan var gerçi test yaptırsada çoğu insanda ne hikmetse negatif çıkıyor. Forumda testleri pozitif çıkan çok nadir insan var hiç kimse detaylı bilgi yazmıyor

Kendilerini HIV sandıkları için olabilir mi gerek yok bu kadar korkmaya işine mesleğine engel bir durum değil 

Ve bu arada test yaptırmayanlar aşırı riske giriyor aynı zamanda başka virüslerde bulaşmış olabilir yanlış bir tutum gerek yok

(21-07-2025, Saat: 10:08)Aysell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kendilerini HIV sandıkları için olabilir mi gerek yok bu kadar korkmaya işine mesleğine engel bir durum değil 

Ve bu arada test yaptırmayanlar aşırı riske giriyor aynı zamanda başka virüslerde bulaşmış olabilir yanlış bir tutum gerek yok
Çok çok haklısın ama yaptırıpta negatif sonuç alan kişi sayısıda çok fazla bunlar tam olarak kendilerindeki döküntünün Hsv kaynaklı olduğunu bilmiyor bunlardan biride benim ne yazıkki

Baskılayın valtrex ile döküntü olmuyor

(21-07-2025, Saat: 10:24)Aysell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Baskılayın valtrex ile döküntü olmuyor

Şuanda benim için önemli olan baskılama değil buradaki bir çok insan içinde öyle bence bir çok insan hastalığının ne olduğunu bulmaya çalışıyor benim ilk döküntü olduğunda hiçbir ilaç kullanmadan ağrısız bir şekilde 6-7 günde tamamen iyileşti zaten şuanda ilaç kullanmamı gerektiren bir durum yok

Yanlış testler hep size yapılmış veya siz çok takıyorsunuz belkide tahriş ediyorsunuz genital bölgenizi temiz tutun

Bu arada hsv1 de genitalde olabiliyor.

(21-07-2025, Saat: 10:53)Aysell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yanlış testler hep size yapılmış veya siz çok takıyorsunuz belkide tahriş ediyorsunuz genital bölgenizi temiz tutun

Bu arada hsv1 de genitalde olabiliyor.

Ne olduğunu anlayamadık bir türlü ama 4-5 tane ayrı ayrı yerde test yaptırdım hatta hepsini farklı yerlerde ama bir tülü pozitif sonucu bulamadım ?

(21-07-2025, Saat: 11:08)Alp23425 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ne olduğunu anlayamadık bir türlü ama 4-5 tane ayrı ayrı yerde test yaptırdım hatta hepsini farklı yerlerde ama bir tülü pozitif sonucu bulamadım ?

Azdaha zorla bulursun

(21-07-2025, Saat: 11:30)Aysell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Azdaha zorla bulursun

Bulunmuyor ? bulmayı beceremedim gerçekten siz pozitif sonuç bulabildinizmi. Psikolojik sorunlarımız başladı konu başlığının bile temeli aslında psikolojik nedenden dolayı

(21-07-2025, Saat: 11:37)Alp23425 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bulunmuyor ? bulmayı beceremedim gerçekten siz pozitif sonuç bulabildinizmi. Psikolojik sorunlarımız başladı konu başlığının bile temeli aslında psikolojik nedenden dolayı

İlk testte pozitif aldım ben

(21-07-2025, Saat: 11:42)Aysell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İlk testte pozitif aldım ben

Temastan ne kadar süre sonra test yaptırmıştın

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi