Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lezyon yokken bulaşma olurmu?
(17-07-2025, Saat: 14:27)Gokhun330 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Glizigen sprey ve valtrex ile beraber bulasma riski en aza indirilir suan mevcut baska bir yöntem yok

Glizigen spreyi ilk defa duydum.Yeni bir ürün sanırım.Nasıl bir fayda gördünüz? Eczanelerden temin edebiliyor muyuz?

(17-07-2025, Saat: 03:32)Mondie22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yani işte okadarr Smile ben bu şekilde tedavi görüyorum valtrex 1 kere kullandım daha kullanmam ve benimde çıktığı zamanlar dediğim gibi çay ağacı yagi sarı kantaron yağı 2 gunde geçiyordu vitaminlerimi ve minerallerimi alıyorum zaten pritelivir çıkacak bekleyip göreceğiz az kaldı valtrexin ben bir işe yaradığını düşünmüyorum kendi fikrim . Baskiliyor çünkü baskilamak demek daha cok çıkması demek ama bagisiklik sistemi güçlü tutmak demek virüsü tanıtmak demek 2 seneye yakındır bunun acısını çekiyorum ve suan rahatlamaya başladım bagisiklik sistemimi güçlü tutup virüsü tanıttığımı dusunuyorum ve bu sekilde ilerleyemeye calisiyorum gerisi artık teferruat Smile))

Pritelivir ne zaman çıkacakmış?

(18-07-2025, Saat: 03:41)Sena11 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Pritelivir ne zaman çıkacakmış?

Çok iddialı söylemler var baya etkili olduğu söyleniyor ama henüz onaylanmamış 2026 başı veya sonu

Evli olan varmı lütfen bana yazabilir mi soracaklarım var hemcinsim varsa evli öncelik

Lezyon yokken bulaş olmaz. Daha doğrusu bende hiç olmadi

(12-07-2025, Saat: 21:15)Aysell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aaaa aklıma birşey geldi ben bi ara 6 ay atak gecirmedim ve yumuşak kapsül d vitamini aliyordum acaba bundan kaynaklı mı uzun süre atak gecirmedim ilginç şuan geldi aklıma

Vitaminin adı neydi acaba???? Denemeliyim

D vitamini k2 ile birlikte emilimi artar, d3k2 kullanabilirsiniz. Bağışıklığı artırır

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi