Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Üşenmedim herkesin denediği yöntemleri derledim:)
Merhabalar bugun bir cok araştırma yaptım ve çıkardığım sonuçları ve kendi yorumumu paylaşmak istiyorum bir cok yerden alintitadiklarim
Internette lazer vs etki oranı %10
organik bitkiler vs satanlar %5
kolloidal kullanım şekli ve bünye %31
şifalı bitki satanlar %8
aleo vera %78
çay ağacı yagi %80
sari kantaron yağı %69
lyzin %47
limon kabuğu ve limon içerikli ürünler %72
ilac kullanımı valtrex zovirax vs %67
klordioksit %97
herpevac Rus aşısı %41
bulduklarımı ve kullananları istatistik hale getirdim klordioksitin sadece xte gördüğüm paylaşımlardan  yola çıkarak buldum benim denediklerim sadece ilk atağımda valtrex kullandım daha sonrasında kullanmadım zaten böbrekleri mahveden bir ilaç ve hiçbir atagimi hizlandirmadi ben çay ağacı yagi lyzin ve sarı kantaron yağı kullandım 2 3 gunde gecti limon kabuğuyla beraber yiyorum ataklarimi geciktiriyor içki türlerinden viski ve gin harici hepsi bira şarap vodka martini vs hepsi ertesi gun atak cikardi ben viski içtiğimde hiç atak yaşamadım aksine geçmesini hızlandırdı bunun dışında vücudun günlük attığı sentezlemedigi vitaminler aldım vücudumu yormadim bunlar c vitamini çinko d e vitamini aldım reklam olmasın diye yazmıyorum suan 2 3 aydir atagim yok inşallah çıkmaz düzenli alkol içen ve kendime su sıralar pek fazla bakmadığım halde özellikle su bilgiye edindim ister hpv olun ister hsv atak varsa o bölge değmediği zaman bulaş ihtimali yok denecek kadar az yardimci olabilmek adına açıyorum deneyimlerim bu yönde ve araştırmalarım..

(27-06-2025, Saat: 05:22)Mondie22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar bugun bir cok araştırma yaptım ve çıkardığım sonuçları ve kendi yorumumu paylaşmak istiyorum bir cok yerden alintitadiklarim
Internette lazer vs etki oranı %10
organik bitkiler vs satanlar %5
kolloidal kullanım şekli ve bünye %31
şifalı bitki satanlar %8
aleo vera %78
çay ağacı yagi %80
sari kantaron yağı %69
lyzin %47
limon kabuğu ve limon içerikli ürünler %72
ilac kullanımı valtrex zovirax vs %67
klordioksit %97
herpevac Rus aşısı %41
bulduklarımı ve kullananları istatistik hale getirdim klordioksitin sadece xte gördüğüm paylaşımlardan  yola çıkarak buldum benim denediklerim sadece ilk atağımda valtrex kullandım daha sonrasında kullanmadım zaten böbrekleri mahveden bir ilaç ve hiçbir atagimi hizlandirmadi ben çay ağacı yagi lyzin ve sarı kantaron yağı kullandım 2 3 gunde gecti limon kabuğuyla beraber yiyorum ataklarimi geciktiriyor içki türlerinden viski ve gin harici hepsi bira şarap vodka martini vs hepsi ertesi gun atak cikardi ben viski içtiğimde hiç atak yaşamadım aksine geçmesini hızlandırdı bunun dışında vücudun günlük attığı sentezlemedigi vitaminler aldım vücudumu yormadim bunlar c vitamini çinko d e vitamini aldım reklam olmasın diye yazmıyorum suan 2 3 aydir atagim yok inşallah çıkmaz düzenli alkol içen ve kendime su sıralar pek fazla bakmadığım halde özellikle su bilgiye edindim ister hpv olun ister hsv atak varsa o bölge değmediği zaman bulaş ihtimali yok denecek kadar az yardimci olabilmek adına açıyorum deneyimlerim bu yönde ve araştırmalarım..

Klordioksit nasıl kullanılıyor?

(28-06-2025, Saat: 02:28)Sena11 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Klordioksit nasıl kullanılıyor?

Klor dioksit, bakteri ve virüsler için güçlü bir dezenfektandır. Yan ürün olan klorit (ClO 2 –) zayıf bir bakterisidal ajandır. Suda klor dioksit en az 48 saat biyosit olarak aktiftir, aktivitesi muhtemelen klorunkinden daha fazladır. Klor dioksit, içme suyu dağıtım şebekesinde bakteri üremesini engeller.

Kullanım şekli olarak ağız yolu ile kullanımda 1 ml %0.3 lük klordioksit günde sadece 1 litre suya 2 damla. Ama üreticisinden aldığım bilgi doğrultusunda suya katıp içmek herhangi bir fayda sağlamayacağını belirtiyor. Çünkü 1 litre suda 2 damla suyu dezenfekte edip işlevini tamamlayıp anında yok olacağını söyledi. Günde 2 damladan fazla bağırsaklardaki yararlı bakterileri öldürerek ishal yapabileceğini belirtti. Yani içmeyi önermiyor.

Eğer püskürtme dışarıdan püskürtme yöntemi ile kullanılacaksa 1 litre suya enjektör ile 10 ml. Bu şekilde suyu sarı bir renk alacağını belirtti. Vücudun her tarafına püskürtüllebileceğini mantar bakteri kıl kökü iltihabı her türlü hastalığa karşı iyi gelebileceğini belirtti. Ayrıca sarı renk kaybolana kadar kullanılabileceğini dolapta saklamayı önerdi dolap dışında işlevini yok edeceğini belirtti. Püskürtme yöntemi ile 2-3 hafta sabah akşam kullanımı öneriyor.
Ucuz bir ürün her yerde var. Önemli olan sağlık bakanlığı onaylı firma olması.
İsteyen olursa özelden yazarsa üretici firmasının telefonunu veririm. Bilgi almak için.

(28-06-2025, Saat: 09:36)cipiaresss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Klor dioksit, bakteri ve virüsler için güçlü bir dezenfektandır. Yan ürün olan klorit (ClO 2 –) zayıf bir bakterisidal ajandır. Suda klor dioksit en az 48 saat biyosit olarak aktiftir, aktivitesi muhtemelen klorunkinden daha fazladır. Klor dioksit, içme suyu dağıtım şebekesinde bakteri üremesini engeller.

Kullanım şekli olarak ağız yolu ile kullanımda 1 ml %0.3 lük klordioksit günde sadece 1 litre suya 2 damla. Ama üreticisinden aldığım bilgi doğrultusunda suya katıp içmek herhangi bir fayda sağlamayacağını belirtiyor. Çünkü 1 litre suda 2 damla suyu dezenfekte edip işlevini tamamlayıp anında yok olacağını söyledi. Günde 2 damladan fazla bağırsaklardaki yararlı bakterileri öldürerek ishal yapabileceğini belirtti. Yani içmeyi önermiyor.

Eğer püskürtme dışarıdan püskürtme yöntemi ile kullanılacaksa 1 litre suya enjektör ile 10 ml. Bu şekilde suyu sarı bir renk alacağını belirtti. Vücudun her tarafına püskürtüllebileceğini mantar bakteri kıl kökü iltihabı her türlü hastalığa karşı iyi gelebileceğini belirtti. Ayrıca sarı renk kaybolana kadar kullanılabileceğini dolapta saklamayı önerdi dolap dışında işlevini yok edeceğini belirtti. Püskürtme yöntemi ile 2-3 hafta sabah akşam kullanımı öneriyor.
Ucuz bir ürün her yerde var. Önemli olan sağlık bakanlığı onaylı firma olması.
İsteyen olursa özelden yazarsa üretici firmasının telefonunu veririm. Bilgi almak için.

Reisim bu senin dediğin degil havuzlara koyulan musluk suyuna koyulan xte victorfromde girdiğinde arama kısmına herpes yazarsan cikiyor adam bunun virüs olmadığını ve cok basit bir sekilde geçtiğini savunuyor ve dediği ürün almanyada var İngilizce makaleleri var çevirebilirsen bak derim ceviremezsen yardimci olabilirim olan bu yoksa savunduğum vs birsey dediğim yok olanı söyledim sadece

(29-06-2025, Saat: 00:40)Mondie22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Reisim bu senin dediğin degil havuzlara koyulan musluk suyuna koyulan xte victorfromde girdiğinde arama kısmına herpes yazarsan cikiyor adam bunun virüs olmadığını ve cok basit bir sekilde geçtiğini savunuyor ve dediği ürün almanyada var İngilizce makaleleri var çevirebilirsen bak derim ceviremezsen yardimci olabilirim olan bu yoksa savunduğum vs birsey dediğim yok olanı söyledim sadece

Biraz açar mısınız kim söylüyor basit bir şekilde geçeceğini birşey anlamadım

Almanyaya gideceğim ürünü alıp denemek isterim faydası olup olmadığını da paylaşırım ama ürünü bulamadım nerede ne

(29-06-2025, Saat: 00:40)Mondie22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Reisim bu senin dediğin degil havuzlara koyulan musluk suyuna koyulan xte victorfromde girdiğinde arama kısmına herpes yazarsan cikiyor adam bunun virüs olmadığını ve cok basit bir sekilde geçtiğini savunuyor ve dediği ürün almanyada var İngilizce makaleleri var çevirebilirsen bak derim ceviremezsen yardimci olabilirim olan bu yoksa savunduğum vs birsey dediğim yok olanı söyledim sadece

Üstad bu konuyu biraz açarsan yada bulundugu yerin linkini atarsan çok seviniriz. Yurtdışı olması önemli değil bir şekilde getirtiriz. Sadece kullanılan materyal tam olarak nedir. Klordioksit olmadığını anladım. Materyali tam öğrenirsek ona göre getirtir veya araştırma yaparız.

(29-06-2025, Saat: 11:21)cipiaresss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: https://x.com/VictorFromDE/status/185560...K5bgQ&s=19 linki bu eger linke girilmezse @victorfromde diye xte aratin kişinin içine girince orada arama yerine herpes yazınca cikiyor yani aramayı victorfromde kisisinde yapacaksiniz

(29-06-2025, Saat: 14:46)Mondie22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  

(29-06-2025, Saat: 10:47)Sunday Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Almanyaya gideceğim ürünü alıp denemek isterim faydası olup olmadığını da paylaşırım ama ürünü bulamadım nerede ne
Ben çözümü Karanfil çayı ile buldum artık atak yok batma yok karincalanma yok hiçbir şey yok haftada 4 gün birer bardak Karanfil çayı için .alkol hiç kullanmıyorum bu arada dipnot. Karanfil çayı öncesi alkol almamama rağmen atak yaşıyordum ama çay bende işe yaradı umarım sizlerde de yarar.Smile)))))
...

(30-06-2025, Saat: 14:23)Ay gül Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben çözümü Karanfil çayı ile buldum artık atak yok batma yok karincalanma yok hiçbir şey yok haftada 4 gün birer bardak Karanfil çayı için .alkol hiç kullanmıyorum bu arada dipnot. Karanfil çayı öncesi alkol almamama rağmen atak yaşıyordum ama çay bende işe yaradı umarım sizlerde de yarar.Smile)))))

Teşekkür ederim .Denemedim ama çok duymaya başladım karanfil çayını deneyeceğim arada alkol alan biriyim umarımm bana da sizinkisi gibi faydası olur .Gerçi bu sene çok iyi 2 ayda bir hafif kızarıklık şekline döndü o da 2 günde düzeliyor tamamen.Umarım herkes bir gün bu saçma virüsü atar vücudundan

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Herkesin işine yarayacak kişisel deneyimlerim; uzakdurun 10 1,501 06-01-2026, Saat: 15:53
Son Yorum: cipiaresss
  Genital Herpes Tedavi Yöntemleri - Genital Herpes Treatment Ways jimmmy 662 299,313 22-12-2025, Saat: 12:52
Son Yorum: Burak06.
Information Herpes tedavi yöntemleri Antalyalıadam 0 1,137 23-12-2022, Saat: 20:23
Son Yorum: Antalyalıadam

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi