Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Igg testi neyi gösteriyordu
(06-07-2025, Saat: 21:00)Sena11 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üsküdar devlet hastanesinde
Teşekkürler.

7 ay sonra yapılan ıgg ve ıgm testleri de negatif geldi.  Lezyon görmesem ve yanma batma hissi yaşamamış olsam rahatsızlığın olmadığını düşünmeye başlayacam artık. Teşhis koyması ne kadar zor bir rahatsızlık.

(08-08-2025, Saat: 15:00)Ali Rıza Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 7 ay sonra yapılan ıgg ve ıgm testleri de negatif geldi.  Lezyon görmesem ve yanma batma hissi yaşamamış olsam rahatsızlığın olmadığını düşünmeye başlayacam artık. Teşhis koyması ne kadar zor bir rahatsızlık.

Her gördüğün lezyon herpes olacak diye bir kural yok ki. Genital bölge de her batma, yanma herpes değildir.

(08-08-2025, Saat: 15:43)Hakkı123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Her gördüğün lezyon herpes olacak diye bir kural yok ki. Genital bölge de her batma, yanma herpes değildir.
Aslında bende sizin gibi düşünüyordum. Ama lenf düğümlerinde şişme ve ağrıda yaşadım. Hala bu ağrılar devam etmekte. Ayrıca platform da testleri negatif olup uçuk çıkaran arkadaşların sohbetlerini gördüm. Bu yüzden hala herpes olabileceğini düşünmekteyim.

(08-08-2025, Saat: 16:13)Ali Rıza Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aslında bende sizin gibi düşünüyordum. Ama lenf düğümlerinde şişme ve ağrıda yaşadım. Hala bu ağrılar devam etmekte. Ayrıca platform da testleri negatif olup uçuk çıkaran arkadaşların sohbetlerini gördüm. Bu yüzden hala herpes olabileceğini düşünmekteyim.
Lezyon dediğin şey tekrarladı mı?  Sulu, ya da kesik şekilde miydi, bir den fazla kümeli şekilde miydi, tam olarak neredeydi bu sorularıma yanıt verirsen belki bir yardımım dokunur ve bu stresten kurtulabilirsin.

(08-08-2025, Saat: 15:00)Ali Rıza Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 7 ay sonra yapılan ıgg ve ıgm testleri de negatif geldi.  Lezyon görmesem ve yanma batma hissi yaşamamış olsam rahatsızlığın olmadığını düşünmeye başlayacam artık. Teşhis koyması ne kadar zor bir rahatsızlık.

Kardeşim aynı sorun bendede var ama hastalığımın ne olduğunu daha bulamadım ben 4-5 tane ayrı ayrı yerlerde bir tanesi westr blot testi ve  ıgg ve ıgm test yaptırdım hepsi negatif benimde en son testim döküntüden 8ay sonraydı bende aylardır burada hastalığımı arıyorum

(08-08-2025, Saat: 18:06)Alp23425 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kardeşim aynı sorun bendede var ama hastalığımın ne olduğunu daha bulamadım ben 4-5 tane ayrı ayrı yerlerde bir tanesi westr blot testi ve  ıgg ve ıgm test yaptırdım hepsi negatif benimde en son testim döküntüden 8ay sonraydı bende aylardır burada hastalığımı arıyorum
İlginç bir durum gerçekten ya. Var birşey ama ne bir türlü bulamıyoruz. En azından ne olduğunu bulsak ona göre çözüm yolu bulmaya çalışırız .Arada kalınca insanı gerçekten yoruyor.

(08-08-2025, Saat: 19:52)Ali Rıza Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İlginç bir durum gerçekten ya. Var birşey ama ne bir türlü bulamıyoruz. En azından ne olduğunu bulsak ona göre çözüm yolu bulmaya çalışırız .Arada kalınca insanı gerçekten yoruyor.

Ben de aynı şekilde arada kalanlardanim. Gezmedigim doktor da kalmadı. Bir sey var. Ama ne ?

(06-07-2025, Saat: 21:00)Sena11 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üsküdar devlet hastanesinde

Birşey sormak istiyorum özel mesaj gönderemiyorum size bi bakarmısınız?

(27-08-2025, Saat: 06:24)atılkurt Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Birşey sormak istiyorum özel mesaj gönderemiyorum size bi bakarmısınız?

Niye gönderemediğinizi bilemiyorum

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hsv testi Londonlive699 10 4,059 05-08-2023, Saat: 23:31
Son Yorum: ponçik

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi