Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ucuk sayısı zamanla azalıyor mu
(17-05-2025, Saat: 12:40)Ihsan1111 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba arkadaşlar,

zamanla atak sayısının azaldigi yaziyor.

Sizlerin tecrübeleri neler?

4 yıldır herpesim 2 ayda 1 çıkıyor ve bazen bir tane bazen iki tane

(08-06-2025, Saat: 20:08)Elif19 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bendede tam tersi 3. Yildan sonra ataklar çoğaldı

Yemin ediyorum şu 1 ay içinde 4.atağım ve deli olcam bu gidişle kafayı yedim 1 aydır saçma sapan triplere giriyorum

Yaz aylarında daha sık olmaya başladı yazın valtrex kullanmamak tammbi apdallık bence

Biri iyileşiyor başka yerden çıkıyor tekrar

Hiç azaldığı yok keyfine bağlı

(25-06-2025, Saat: 09:41)Aysell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yemin ediyorum şu 1 ay içinde 4.atağım ve deli olcam bu gidişle kafayı yedim 1 aydır saçma sapan triplere giriyorum

Yaz aylarında daha sık olmaya başladı yazın valtrex kullanmamak tammbi apdallık bence

Biri iyileşiyor başka yerden çıkıyor tekrar

Hiç azaldığı yok keyfine bağlı
Waltrex ve bol su tuketmelisin alkol, sigaradan uzak durmalisin propolis sabah aç iken ve akşam  saatlerinde 10 ar damla bu seni rahatlatacaktir

Lütfen bilen biri yardım etsin 14 aydır hiç ağrım durmuyor mu dayanamıyorum ne yapam gerekiyor nasıl işin içine girdik yemin olsun çıldıracam dayanamıyorum 10 dakika geçiyor tekrar şiddetleniyor ne yapmam gerekiyor

(25-06-2025, Saat: 21:48)Dünyam Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Lütfen bilen biri yardım etsin 14 aydır hiç ağrım durmuyor mu dayanamıyorum ne yapam gerekiyor nasıl işin içine girdik yemin olsun çıldıracam dayanamıyorum 10 dakika geçiyor tekrar şiddetleniyor ne yapmam gerekiyor

Hocam senin neren ağrıyor biraz tarif edermisin tam olarak nasıl bir ağrı bu başka bi sebebi olmalı

(25-06-2025, Saat: 21:48)Dünyam Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Lütfen bilen biri yardım etsin 14 aydır hiç ağrım durmuyor mu dayanamıyorum ne yapam gerekiyor nasıl işin içine girdik yemin olsun çıldıracam dayanamıyorum 10 dakika geçiyor tekrar şiddetleniyor ne yapmam gerekiyor

Prostatit de olabilir bir arkadaşmda aynı problem vardı

Benim genital bölgem yanıyor artık dayanılmayacak durumdayım herpes bunu yapar mı ayak altlarım yanıyor dinlenince hepsi geçiyor bulamadım bir çözüm vallah

Valla bilmiyorum ama burayada herkes toplanmış ne olduğu belli olmayan şeyleri soruyorsunuz insanlarında psikolojisini bozuyorsunuz gidin doktora ne alakası var herpesle ayağının altının yanması ya

:-)))
doğru söze ne denir! Big Grin

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi