Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çocuğuma bulastirmaktan korkuyorum
(02-07-2025, Saat: 14:46)Kimsizlik Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben de yeniyim ama yine de yazmak istedim. Doktorun tavsiyesiyle cerrahi eldiven aldım orama yara var şu an asla dokunmuyorum. İç çamaşırlarımı ve havluyu ayrı makine de yüksek derecede yıkıyorum. Çocukların kıyafetlerini ayrı yıkıyorum. Maalesef eskisi kadar rahat öpmüyorum ağzımda uçuk yok ama olsun saçlarını öpüyorum sadece çok üzgünüm.

Hocam pskolojinizin yoruldugunu görüyorum çocuklarınıza yansıtmayın bence bu durumu bu kadar büyütlücek birşey değil bu ayrıca temas harici bulaşması imkansız diye biliyorum geçmiş olsn

(02-07-2025, Saat: 15:54)Semptom Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam pskolojinizin yoruldugunu görüyorum çocuklarınıza yansıtmayın bence bu durumu bu kadar büyütlücek birşey değil bu ayrıca temas harici bulaşması imkansız diye biliyorum geçmiş olsn

Psikolojim bitmiş durumda . çocuklar kırmızı çizgi kan kusup kızılcık şerbeti içiyorum.

Bu aşıyı moderna felan bulamaz bence moderna covidi bilr bulamadı biontek hem enfekte olanlar için hemde virüsü vücuda almadan engel olmak için çalışıyorlarmış

(02-07-2025, Saat: 16:26)Kimsizlik Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Psikolojim bitmiş durumda . çocuklar kırmızı çizgi kan kusup kızılcık şerbeti içiyorum.

İçiniz rahat etsin. Çocuğunuza bulaşmaz merak etmeyin. Herpesli anneler var. Doğum yapıyorlar ve çocuklarını emziriyorlar. Bulaş olmuyor. Lezyonlara dokunmadığı temas etmediği sürece bulaş olma ihtimali neredeyse sıfır. Kilit nokta şurada el hijyeninize dikkat edin o kadar. Kendi psikolojinizi bu kadar mahvetmeyin. Bu karamsar halden bir an önce çıkın. Hepinizi çok seviyorum. Çocuklarınızı da gönül rahatlığıyla sevin. Selamlar

Peki bir şey sorabilir miyim bu virüs aynı küvette, havuzda, jakuzide bulununca bulaşır mı?
Kızımla bazen ayni yerde oyun oynuyoruz çok kafama takıldı bilgisi olan var mi acaba

HSV-2 çok narin bir virüstür; vücut dışında uzun süre canlı kalamaz. Su, sabun, klor gibi maddeler virüsü çok kısa sürede etkisiz hâle getirir.

Sıra çocuğa gelebilseydi keşke evlenemiyorumda korkuyorum

(01-10-2025, Saat: 01:57)Öğrenmekistiyorum Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Peki bir şey sorabilir miyim bu virüs aynı küvette, havuzda, jakuzide bulununca bulaşır mı?
Kızımla bazen ayni yerde oyun oynuyoruz çok kafama takıldı bilgisi olan var mi acaba

Merhaba, doğumdan önce var mıydı herpes vücudunuzda? Bi yerde okumuştum annede var ise doğum esnasında bebeğe bulaşabiliyor ve ölümcül enfeksiyon riski taşıyormuş..

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Herpese Yakalandım Aileme Bulaştırmaktan Korkuyorum Herpesasisibulunsun 7 2,814 16-05-2024, Saat: 17:38
Son Yorum: ayt06

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi