Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Igm testi
Merhabalar ben bir konuda bilgi alacaktım aktif lezyon varken igm pozitif çıkarmı? Igg pozitif ıgm negatifse aktif lezyon yok mu demek? Benim ağız içi herpes şüphem var.hsv1 ıgg pozitif. Ağız içi lezyon varken ıgm negatif çıkıyor bu yalancı negatif sanırım. Bilgili birileri yardımcı olursa sevinirim. Kafamda netleşmedi çünkü antiviral kullanmama rağmen lezyonlar çıkmaya devam ediyor kafamda şu oluşuyor herpes olsa ilaca rağmen çıkmazdı

Igm genelde virüsü kaptıktan yaklaşık 5 gün ile birkaç hafta arasındaki süreçte pozitif çıkar. Sonraki süreçte çoğunlukla negatif gelecektir igm. Igm ye takılmayın, sizde hsv1 var. Lezyonların nasıl oluyor peki? Ağız içi mi ağız dışı mı çıkıyor? Antiviral kullanırken de atak yaşayabilirsiniz

(19-03-2025, Saat: 11:10)Suphelihasta Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Igm genelde virüsü kaptıktan yaklaşık 5 gün ile birkaç hafta arasındaki süreçte pozitif çıkar. Sonraki süreçte çoğunlukla negatif gelecektir igm. Igm ye takılmayın, sizde hsv1 var. Lezyonların nasıl oluyor peki? Ağız içi mi ağız dışı mı çıkıyor? Antiviral kullanırken de atak yaşayabilirsiniz
Önce minik bir nokta sonra genişleyerek dilin büyük bir kısmını kaplıyor. Dilin belirli iki yerinde oluyor genelde minik bir noktack olarak başlıyor genişleyerek kocaman bir halkaya dönüyor.

3 ay sonra kan testi yaptırdım ıgg ve ıgm negatif çıktı. Ama ara ara batma hissi, lenflerde zaten şişlik var ve kasık lenflerim ağrılı. Şuan antibiyotik tedaviside alıyorum ama ağrı durumu değişmedi. Testler yanlış sonuç mu veriyor acaba .

(19-03-2025, Saat: 20:01)Ali Rıza Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 3 ay sonra kan testi yaptırdım ıgg ve ıgm negatif çıktı. Ama ara ara batma hissi, lenflerde zaten şişlik var ve kasık lenflerim ağrılı. Şuan antibiyotik tedaviside alıyorum ama ağrı durumu değişmedi. Testler yanlış sonuç mu veriyor acaba .

Kardeşim testler yanlış mı doğru mu bilmiyoruz sende döküntü oldumu doktor teşhis koydu mu ? Burdaki çok bilgili arkadaşlar negatif sonuç alanlara sende yok diyip duruyor ama hergün ne hikmetse negatif sonuç alan artıyor

(19-03-2025, Saat: 22:55)Alp23425 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kardeşim testler yanlış mı doğru mu bilmiyoruz sende döküntü oldumu doktor teşhis koydu mu ?

Sadece 2 tane uçuğa benzer oluşum gördüm sivilve gibi ama bunlar ertesi gün kayboldu hemen.  Doktora gittim ama uçuk teşhisi koyamadı.

(18-03-2025, Saat: 15:00)Esmanur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar ben bir konuda bilgi alacaktım aktif lezyon varken igm pozitif çıkarmı? Igg pozitif ıgm negatifse aktif lezyon yok mu demek? Benim ağız içi herpes şüphem var.hsv1 ıgg pozitif. Ağız içi lezyon varken ıgm negatif çıkıyor bu yalancı negatif sanırım. Bilgili birileri yardımcı olursa sevinirim. Kafamda netleşmedi çünkü antiviral kullanmama rağmen lezyonlar çıkmaya devam ediyor kafamda şu oluşuyor herpes olsa ilaca rağmen çıkmazdı
Esmanur sen temastan ne kadar süre sonra test yaptırdın sonuç ne çıktı

(19-03-2025, Saat: 23:06)Alp23425 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Esmanur sen temastan ne kadar süre sonra test yaptırdın sonuç ne çıktı

Benim temas vs bir durum olmadı. Yani cinsel temas vs sonrası değil. Sadece sık sık aynı durum olunca neden diye araştırmay doktorlara gitmeye başladım.Ben eğer hsv1 ise üniversite yıllarında çıkarırdım arada uçuk strese bağlı tetiklenme diye düşündüm ama oda niye dilde olsn bilemedim ilaca rağmen çıkmayada devam ediyor. Karmaşık. Hsv1 bir çok insanda çocukluk yıllarında tanışılan bir virüs. Ama neden bu kadar tetiklendi bilemiyorum.

(19-03-2025, Saat: 23:29)Esmanur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim temas vs bir durum olmadı. Yani cinsel temas vs sonrası değil. Sadece sık sık aynı durum olunca neden diye araştırmay doktorlara gitmeye başladım.Ben eğer hsv1 ise üniversite yıllarında çıkarırdım arada uçuk strese bağlı tetiklenme diye düşündüm ama oda niye dilde olsn bilemedim ilaca rağmen çıkmayada devam ediyor. Karmaşık. Hsv1 bir çok insanda çocukluk yıllarında tanışılan bir virüs. Ama neden bu kadar tetiklendi bilemiyorum.

Ağız içinde herpes olmaz,aft olur ya da siğil olabilir. Ağız sağlığına dikkat etmeyince de aşırı sigara,kahve kullanımı veya aşırı stres korku dudak uçuklarını tetikler.Aynı şekilde ağız içi yaraları da öyle.Ağız sağlığına dikkat et,b12 vitamini ve gece ve sabah tuzlu suyla gargara yap 1 haftaya bişey kalmaz. Hsv1 insanların %90 ında var zaten igg pozitif gelmesi çok kötü bir şey değil,genital bölgende uçuk çıkmıyorsa kendini daha da strese sokmana gerek yok

(19-03-2025, Saat: 23:56)35can59 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ağız içinde herpes olmaz,aft olur ya da siğil olabilir. Ağız sağlığına dikkat etmeyince de aşırı sigara,kahve kullanımı veya aşırı stres korku dudak uçuklarını tetikler.Aynı şekilde ağız içi yaraları da öyle.Ağız sağlığına dikkat et,b12 vitamini ve gece ve sabah tuzlu suyla gargara yap 1 haftaya bişey kalmaz. Hsv1 insanların %90 ında var zaten igg pozitif gelmesi çok kötü bir şey değil,genital bölgende uçuk çıkmıyorsa kendini daha da strese sokmana gerek yok

Yıllardır aynı yerden aynı şekilde olunca en son bir profesör buldum o herpes dedi. Antiviral kullanıyorm lezyonların tepkisine göre yol çizecez. Hep aynı yerden çıkması ve büyüyerek genişlemesi düşündürttüğünü söyledi. İnş dediğiniz gibidir.genital herhangi bir lezyonum yok böyle bir durum olmadı.Büyük ihtimalle hsv1 e bağlı lezyonlar. Sadece antivirale rağmen çıkması düşündürtmüştü ama kullanımına rağmen atak geçirilebiliyormuş.

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi