Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Valtrex kullanımı
(31-07-2025, Saat: 10:30)cipiaresss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar karaciğer ve böbrek değerlerinlerinde %10-20 lik değer oynamalarını waltrex veya vitamin haplarına bağlamayın direk. Hiç kimse kullanmadan önce tahlil yaptırmıyor. Nedense kullandıktan sonra yaptırıp değer aralığından çıktı diyip veryansın. Ama yaşını kimse düşünmüyor. 30 lu yaşlardan sonra illaki değerler değisecek.Yasantısına göre belki daha erken yaşlar. Şu zamanda dört dörtluk uykusunda yemeğinde yaşayan var mı. İllaki yaşlandıkça vücut organlarıda daha hassas ve değisken hale gelir. Aynen bilimsel binlerce makale var 10 yıl bile kullanıma uygun diye. Onun için fazla düşünüp kafaya takmayın. Yaşlanıyoruz malesef.

Ben 3 ayda bir kan ve idrar tahlili yaptırıyorum. Su tüketimim azaldığı için de değerler yükseldi. Valtrex kullananlar su tüketimine dikkat etsin.

Kızarıklık neden hiç gitmiyor ya

(05-08-2025, Saat: 01:19)Aysell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kızarıklık neden hiç gitmiyor ya

Kızarıklık 5 6 ay çıkmazsa gider sari kantaronyagi ilac olacaktır bende de oyleydi

(07-08-2025, Saat: 01:50)Mondie22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kızarıklık 5 6 ay çıkmazsa gider sari kantaronyagi ilac olacaktır bende de oyleydi

Tıbbi ilaç yokmu bunun için bitkisel haricinde

(07-08-2025, Saat: 01:51)Aysell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tıbbi ilaç yokmu bunun için bitkisel haricinde

Ben kızarıklık gördüğümde düzenli aklovir sürüyorum bana iyi geldi deneyebilirsin

(19-08-2025, Saat: 01:46)nycteam Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben kızarıklık gördüğümde düzenli aklovir sürüyorum bana iyi geldi deneyebilirsin

Oda çok döküntü yapıyor kurutuyor hemen

(19-08-2025, Saat: 10:28)Aysell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Oda çok döküntü yapıyor kurutuyor hemen

Uçuğu kuruttuktan sonra hamazinc kremle Fito kremi karıştırıp sürüyorum bende işe yaradı 2-3 günde gitti kızarık görüntü

(24-09-2025, Saat: 01:38)nycteam Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Uçuğu kuruttuktan sonra hamazinc kremle Fito kremi karıştırıp sürüyorum bende işe yaradı 2-3 günde gitti kızarık görüntü

Merhaba bende regl öncesi karışıktı sonra kaşıntı dan sonra bı kızarıklık oldu ama aynı günde geçti su toplama falan olmadı atak mi geçiriyorum ben anlamıyorum bilgisi olan cevap verebilir mi ?

(24-09-2025, Saat: 21:52)Berff1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba bende regl öncesi karışıktı sonra kaşıntı dan sonra bı kızarıklık oldu ama aynı günde geçti su toplama falan olmadı atak mi geçiriyorum ben anlamıyorum bilgisi olan cevap verebilir mi ?
Atak olabilir tam lezyon olmadan geçmiştir belki

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Amenamevir İlacı + Valtrex Deneyi Hakkında jimmmy 26 15,332 07-08-2025, Saat: 23:42
Son Yorum: nycteam
  Valtrex ağır yan etkiler ponçik 4 1,433 14-09-2024, Saat: 01:25
Son Yorum: Üzgünüm

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi