Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu hastalığı bu kadar kafaya takmayın!
(02-12-2024, Saat: 19:20)Sametcann06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu arada AIDS hastalığını %100 e yakın oranda yok eden bi ilaç geliştirmişler arkadaşlar ama kimse bizimle ilgilenmiyor dışlanmış gibiyiz AIDS bile bulundu herpesi yıllardır bulmuyorlar

Bizimkisi aids yanında bence nokta kadar bişeydir yani nokta bile değildir alt tarafı bi uçuk yani bu kadar büyütme lütfen kendini kötü duruma sokma

(02-12-2024, Saat: 20:53)Üzgünüm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bizimkisi aids yanında bence nokta kadar bişeydir yani nokta bile değildir alt tarafı bi uçuk yani bu kadar büyütme lütfen kendini kötü duruma sokma

Yani doğru söylüyorsun ama nerdeyse her yerime dağılmış durumda hergün biyerden patlatiyor yıllarca bu tedaviyi bekleyenler var onlara da yazık bence bulunmayacak birşey olduğunu düşünmüyorum sadece bunlar para kazanma derdinde insanları düşünen yok ki

(02-12-2024, Saat: 19:20)Sametcann06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu arada AIDS hastalığını %100 e yakın oranda yok eden bi ilaç geliştirmişler arkadaşlar ama kimse bizimle ilgilenmiyor dışlanmış gibiyiz AIDS bile bulundu herpesi yıllardır bulmuyorlar

Çünkü gündemde değil, hastaların neredeyse tamamı haliyen gizlemek için her yolu deniyor. Ayrıca hiçbir yerde engel ve önemli hastalık olarak görülmüyor, çoğu üroloji doktoru uzun zamandır görmüyordum waltrex at geçer kafaya takılacak konu yok diyip geçiyor, bir de yaşayana sorsalar

(02-12-2024, Saat: 22:40)cipiaresss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çünkü gündemde değil, hastaların neredeyse tamamı haliyen gizlemek için her yolu deniyor. Ayrıca hiçbir yerde engel ve önemli hastalık olarak görülmüyor, çoğu üroloji doktoru uzun zamandır görmüyordum waltrex at geçer kafaya takılacak konu yok diyip geçiyor, bir de yaşayana sorsalar

Cidden çoğunun haberi bile yoktur belki de uçuk diyip sallamıyorlardır bile. Bende bir sıkıntı daha var vücudumda çok seğrelmeler oluyor nedeninin anlamadım acaba sinir sistemi aracılığıyla bu virüs beyin enseflatifimi geçiriyorum diye şüphe etmiyor değilim

(02-12-2024, Saat: 23:04)Sametcann06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cidden çoğunun haberi bile yoktur belki de uçuk diyip sallamıyorlardır bile. Bende bir sıkıntı daha var vücudumda çok seğrelmeler oluyor nedeninin anlamadım acaba sinir sistemi aracılığıyla bu virüs beyin enseflatifimi geçiriyorum diye şüphe etmiyor değilim

İlk tanı aldığımda bende de garip bir elektrik çarpıntısı oluyordu Big Grin çok korkmuştum şimdi gülüyorum ama...hala düşünürüm o niyeydi acaba kalıcı bir şey mi bıraktı falan diye.sonra kendiliğinden geçti ben de anlamadım

(02-12-2024, Saat: 23:56)mutsuzpanda Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İlk tanı aldığımda bende de garip bir elektrik çarpıntısı oluyordu Big Grin çok korkmuştum şimdi gülüyorum ama...hala düşünürüm o niyeydi acaba kalıcı bir şey mi bıraktı falan diye.sonra kendiliğinden geçti ben de anlamadım

Benim hala devam ediyor sürekli oluyor yani

(03-12-2024, Saat: 00:50)Sametcann06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim hala devam ediyor sürekli oluyor yani

İlk zamanlar bendede olmuştu ama sonradan geçti. Sanırım zaman geçtikçe etkileri azalıyor olabilir

Uzun süreli Valtrex kullanımı sonucu karaciğerimde büyüme ve böbreklerde problem meydana geldi..

Bu tarz kesin ve bizleri korkutup bunalıma sürükleyebilecek yorumların ben de biraz daha fazla detaylı açıklanarak yazılmasını istiyorum.Buradaki çoğu kişi çelik gibi güçlü karakterlere sahip değil ( ben dahil) çoğumuz hassas olduğumuz için bu foruma kayıt olduk.Hassas olmayan hsvliler umursamıyor zaten.O yüzden tüm üyelerden ricam kesin kanı ile bir şey yazmadan önce emin olun eğer emin olduysaniz da sonrasında detaylı bir açıklama ile bizi bilgilendirin.

Bu elektrik çekmesi nasıl bir şey. Benim de ellerimde ve ayaklarımda karincalanmalar oluyor. Bir türlü anlam veremiyorum. 6. Ayimdayim neredeyse. Bu hsv kaynaklı mi ?

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi