Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Atakları minimalize etmek hk. bilgi şöleni
Dostlarım her hastalığın doğada bir tedavisi vardır. Günümüz tıp dünyası bir aşı çıkaracak gibi durmuyor. Asiviral ilaçlarda büyük para dönüyor. Bulunmuş olsa da bilerek çıkartmıyorlardır diye düşünüyorum. Biz kendimiz bulalım doğadan ve alternatif tıptan yararlanalım. 

Yok mu şöyle 4-5 senede 1 atak yaşayan vs. Ya da atak hissettiğimde şunu sürüyorum,içiyorum 1-2 günde uçuk çıkmadan atlatıyorum diyebileceğiniz altın değerindeki tavsiyeleriniz? Gün birlik beraber olma günü. Lütfen bu konunun altına sadece şikayetinizi ve bulduğunuz, önerdiğiniz çözümünüzü yazın ki konu dağılmasın. Bilgi şöleni yapalım.

Selam , kaşıntı hissettiğimde 1000 mg waltrex atıyorum , kaşıntı olan bölgeye asiviral krem sürüyorum.Bu şekilde bir kaç defa engellediğimi düşünüyorum.Asıl söylemek istediğim lezyon olunca asiviral ve fito krem karıştırıp kullanıyorum. Ayrıca organik aloe Vera gel yapıyorum.3.gün tertemiz oluyor.

(21-06-2024, Saat: 19:38)Hakkı123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şekerli gıdalardan, kahve, çay gazlı içecekler gibi içeceklerden, rezveratrol içeren gıdalardan uzak duruyorum. Probiyotik kullanıyorum, keçi boynuzu özü kullanıyorum , normal hayatıma devam etmeye çalışıyorum iyi geliyor gibi, daha fazla bişey yapmıyorum ki aklımı ve hayatımı meşgul etmesin.

keçiboynuzu eczaneden alın mümkünse diğerleri sahte urunler

Yaklaşık 1.5 sene oldu hastalık başlayalı.Ilk  6ay günde bir 1000mg valtrex kullandım, bunun zararlı olduğu uyarısını bir kaç doktordan aldıktan sonra bıraktım. Şuan 15 günde 1, 500  mg  atıyorum. 1 senedir propolis zeytinyağı karışımı ve çörekotu yağı sabahları 1 er kaşık alıyorum.Hemen hemen hergün duş alıyorum. Bunun yanında haftada 1 alkol kullanıyorum, fitness ağırlık sporu yapıyorum. 8 aydır lezyon ara ara küçük şekilde çıksada tam büyümeden kayboluyor. Yani 8 aydır rahatım. Bana propolis, çörekotu yağı ve sık duş almak faydalı geldi. Ama tek başına biri faydalı oldu diyemem çünkü denemedim. Tahminimce propolis fayda veriyor.

(22-06-2024, Saat: 18:52)fthcnz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yaklaşık 1.5 sene oldu hastalık başlayalı.Ilk  6ay günde bir 1000mg valtrex kullandım, bunun zararlı olduğu uyarısını bir kaç doktordan aldıktan sonra bıraktım. Şuan 15 günde 1, 500  mg  atıyorum. 1 senedir propolis zeytinyağı karışımı ve çörekotu yağı sabahları 1 er kaşık alıyorum.Hemen hemen hergün duş alıyorum. Bunun yanında haftada 1 alkol kullanıyorum, fitness ağırlık sporu yapıyorum. 8 aydır lezyon ara ara küçük şekilde çıksada tam büyümeden kayboluyor. Yani 8 aydır rahatım. Bana propolis, çörekotu yağı ve sık duş almak faydalı geldi. Ama tek başına biri faydalı oldu diyemem çünkü denemedim. Tahminimce propolis fayda veriyor.

Gayet temiz anlatmışsın sağol. 

Lezyon çıktığında ekstra bir şey yapıyor musun? Krem vs.

(22-06-2024, Saat: 18:52)fthcnz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yaklaşık 1.5 sene oldu hastalık başlayalı.Ilk  6ay günde bir 1000mg valtrex kullandım, bunun zararlı olduğu uyarısını bir kaç doktordan aldıktan sonra bıraktım. Şuan 15 günde 1, 500  mg  atıyorum. 1 senedir propolis zeytinyağı karışımı ve çörekotu yağı sabahları 1 er kaşık alıyorum.Hemen hemen hergün duş alıyorum. Bunun yanında haftada 1 alkol kullanıyorum, fitness ağırlık sporu yapıyorum. 8 aydır lezyon ara ara küçük şekilde çıksada tam büyümeden kayboluyor. Yani 8 aydır rahatım. Bana propolis, çörekotu yağı ve sık duş almak faydalı geldi. Ama tek başına biri faydalı oldu diyemem çünkü denemedim. Tahminimce propolis fayda veriyor.

Ellerine sağlık çok güzel anlatmışsın.

(23-06-2024, Saat: 13:05)ghost1907 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gayet temiz anlatmışsın sağol. 

Lezyon çıktığında ekstra bir şey yapıyor musun? Krem vs.

hayır yapmıyorum.

(18-06-2024, Saat: 01:40)ghost1907 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dostlarım her hastalığın doğada bir tedavisi vardır. Günümüz tıp dünyası bir aşı çıkaracak gibi durmuyor. Asiviral ilaçlarda büyük para dönüyor. Bulunmuş olsa da bilerek çıkartmıyorlardır diye düşünüyorum. Biz kendimiz bulalım doğadan ve alternatif tıptan yararlanalım. 

Yok mu şöyle 4-5 senede 1 atak yaşayan vs. Ya da atak hissettiğimde şunu sürüyorum,içiyorum 1-2 günde uçuk çıkmadan atlatıyorum diyebileceğiniz altın değerindeki tavsiyeleriniz? Gün birlik beraber olma günü. Lütfen bu konunun altına sadece şikayetinizi ve bulduğunuz, önerdiğiniz çözümünüzü yazın ki konu dağılmasın. Bilgi şöleni yapalım.

Selamlar dostum ilk atağımı ve sonra ki sürecimi anlatacağım ilk olarak kıl bölgesinde gördüm önemsizdir dedim takmamıştım sonra 3 ay sonra tekrar cıkınca üroloji doktoruna gösterdim özel hastanede ve baya kariyerli doktor fakat lezyonlardan anlam veremedi özel kamerayla inceledi. Tahriş tehşisi koydu. Allianz sigorta doktoruyla baya görüştüm test yaptırdım sonucunu yorumladı takılmamam önemsiz birşey olduğu söyledi. Kendisininde pozitif olduğunu kendine iyi baktığından cıkmadığını söyledi içim biraz rahatlamıstı sanki Kafayı yemek üzereydim araştırmalar bu forumda saatlerce takılmalar vs. 
Bıttım sabunu önerisini okumuştum bu forumda denedim ekimden şubata kadar hiç çıkmadı. Şubatta bir atağım oldu dahada olmadı bakalım hayırlısı ama bence takmamak gerekiyor ne kadar kötü hastalıklar var moral bulmak şişli etfalde 1 saat takılsın haline şükür eder arkadasım kanserden 3 senede eridi gitti  gözünüze veya başka yere bulaştırmamaya özen gösterin hayatı yaşamaya bakın atak varken ellerinizi yıkayın.  

Aslında herpesliler olarak bir gün gibi birşey düzenlesek o ortamda yalnız olmadığımızı bile hissetmek hepimize iyi gelir diye 

Hoşçakalın

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Lezyon yokken ilişki (tecbüreliler) bilgi versin emreee1907 0 1,026 03-10-2023, Saat: 16:19
Son Yorum: emreee1907
  Cinsel ilişki atakları tetikliyor mu? Albana 59 29,925 15-07-2021, Saat: 11:21
Son Yorum: space

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: