Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu hastalığı bu kadar kafaya takmayın!
(15-01-2025, Saat: 23:01)Sametcann06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Genital temizliği nasıl yapıyorsunuz tahriş olmaması için

Bir tavsiye üzerine philips BG 1024/15 model traş makinesi aldım memnunum.Biraz uğraştırıyor ama tahriş yok. jilet kullanmak istemeyenler deneyebilir.

(18-01-2025, Saat: 12:51)fthcnz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir tavsiye üzerine philips BG 1024/15 model traş makinesi aldım memnunum.Biraz uğraştırıyor ama tahriş yok. jilet kullanmak istemeyenler deneyebilir.

Yakalamıyor demi ?

(15-01-2025, Saat: 13:42)Bella1441 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bende değerlerimde değişmeler olunca valtrexi 2 günde bir almaya başladım.Ama şu an lezyon çıkarıyorum.Psikolojim berbat arkadaşlar kendini eksik hissediyorum.Kimse beni kabul etmez gibi.Artık yaşamak bile keyif vermemeye başladı.Hep kendimi suçluyorum nu hastalıgı kaptıgım için.Gecen gün bunu bana bulaştıran kişiyle denk geldim.Bana kendisinde hiç lezyon olmadıgını söylüyor

Bence bu hastalığa yakalanlar cybh testide yaptırıp işini sağlama almalıdır, çok lanet bir hastalık tamamen onun keyfine kalmış çıkıp çıkmamak. Bir bakmışsınız hiç çıkmıyor, bi bakmışsınız hiç beklemediğin zmn çıkmış. Bazen çok hızlı iyileşiyo bazen 10 gün sürüyo en az. Bilmiyorum napcaz Allah yardımcımız olsun

(19-01-2025, Saat: 10:30)mutluluk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bence bu hastalığa yakalanlar cybh testide yaptırıp işini sağlama almalıdır, çok lanet bir hastalık tamamen onun keyfine kalmış çıkıp çıkmamak. Bir bakmışsınız hiç çıkmıyor, bi bakmışsınız hiç beklemediğin zmn çıkmış. Bazen çok hızlı iyileşiyo bazen 10 gün sürüyo en az. Bilmiyorum napcaz Allah yardımcımız olsun

Test tabiki yaptırmak gerekiyor ama çok kafaya takmamak lazım yediğimize ictigimize dikkat etmek stres yapmamak tahriş etmemek önemli bunlara dikkat edilirse atak sayısı da azalır hem hemde daha hızlı bir iyileşme sürecimiz olur.

Evet arkadaşlar çok fazla kafaya takmayın benim 5 ay oldu tanı koyulanı ilk başlarda çok kafaya taktım stres oldum kaygı yaşadım doğal olarak, sonra kabullendim pslikolojik destek aldım alışmaya çalışıyorum, b12 ve c vitamini alıyorum spordan sonra bca glutamine kullanıyorum. Uyku düzeni kalitesi çok önemli. Olumlu düşünmekte yarar var. Yıl olmuş 2025 çalışmalar sürüyor aşı çalışmaları daha etkili ilaç çalışmaları vs. Sadece hsv için bir multivitamin yapılır diye düşünüyorum yakın zamanda. Elbet bulunacak bir çaresi.

Kim ne yapsın senin mastürbasyon anılarını özel hayatını kaç kızla birlikte olduğunu?

(29-11-2024, Saat: 21:49)Sametcann06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Güzel hoş iyi dileklerin için motive çaban için çok teşekkür ederim ama benim bi evlilik hayalim vardı ve karşımdaki kişi bunu asla kabul etmeyecek veya beni kabul edip ileri dönemlerde sürekli yüzüme vuracak veya beni aldatacak tatmin olmayacak haksız mıyım motive olmak lazım ancak bazende hayatın gerçeklerini de bilerek konuşmak lazım haksız mıyım

Ben sevgilime herşeyi anlattım hastalığın tedavisinin olmadığını sıksık atak geçirdiğimi bunun bir virüs olduğunu cinsel yolla bulaştığını ilaç alıp baskılasam bile bulaşabileceğini herşeyi anlattım bana dediği kelime ben senden gelen herşeye razıyım ya beraber atlatırız yada aynı derdi birlikte çekeriz dedi

(12-05-2025, Saat: 01:45)kadirm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben sevgilime herşeyi anlattım hastalığın tedavisinin olmadığını sıksık atak geçirdiğimi bunun bir virüs olduğunu cinsel yolla bulaştığını ilaç alıp baskılasam bile bulaşabileceğini herşeyi anlattım bana dediği kelime ben senden gelen herşeye razıyım ya beraber atlatırız yada aynı derdi birlikte çekeriz dedi

Vay be, birlikte olmadan önce söylediysen ve kabul ettiyse sana aşık demek ki

(12-05-2025, Saat: 01:45)kadirm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben sevgilime herşeyi anlattım hastalığın tedavisinin olmadığını sıksık atak geçirdiğimi bunun bir virüs olduğunu cinsel yolla bulaştığını ilaç alıp baskılasam bile bulaşabileceğini herşeyi anlattım bana dediği kelime ben senden gelen herşeye razıyım ya beraber atlatırız yada aynı derdi birlikte çekeriz dedi

Güzel senaryo Smile

(17-05-2025, Saat: 13:41)Semptom Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güzel senaryo Smile

O bir melek

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
2 Ziyaretçi