Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DOĞUM ŞEKLİ YARDIM.
Kıymetli arkadaşlar, ben daha önce de belirtmiştim bebek düşündüğümüzü. İnşallah mayıs ayında bebeğimiz dünyaya gelecek. Sağlıkla gelsin dilerim. 

Özellikle doğum yapmış kadın arkadaşlarımın yardımına ihtiyacım var. Bu konuda ulaşabileceğim biri varsa, yardım ederse çok memnun olurum. Doğuma kısa bir süre kaldı, benim kafamdaki soru işaretlerine hiçbir doktordan aydınlatıcı yanıtlar alamadım. Yol gösterebilecek olan arkadaşlar bana özel mesaj atarsa arkadaş olarak eklerse çok memnun olurum.

(31-03-2026, Saat: 00:57)nopainnogain Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kıymetli arkadaşlar, ben daha önce de belirtmiştim bebek düşündüğümüzü. İnşallah mayıs ayında bebeğimiz dünyaya gelecek. Sağlıkla gelsin dilerim. 

Özellikle doğum yapmış kadın arkadaşlarımın yardımına ihtiyacım var. Bu konuda ulaşabileceğim biri varsa, yardım ederse çok memnun olurum. Doğuma kısa bir süre kaldı, benim kafamdaki soru işaretlerine hiçbir doktordan aydınlatıcı yanıtlar alamadım. Yol gösterebilecek olan arkadaşlar bana özel mesaj atarsa arkadaş olarak eklerse çok memnun olurum.

Merhaba .Bende 6 yıl önce doğum yaptım.Riski göze alamadım ve sezeryan tercih ettim.Son haftalarda ilaçla baskılayıp normal doğum yapsak bile doğum sırasında saniyeler içinde uçuk çıkabiliyor.İlaç kullanıp baskılayanlar bile uçuk çıkarabiliyor.Doğumda stresli ve travmatik bir durum.Doğum esnasında  çıkarsa bebeğe geçmesine neden olabilir.

(03-04-2026, Saat: 11:19)nurbahar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba .Bende 6 yıl önce doğum yaptım.Riski göze alamadım ve sezeryan tercih ettim.Son haftalarda ilaçla baskılayıp normal doğum yapsak bile doğum sırasında saniyeler içinde uçuk çıkabiliyor.İlaç kullanıp baskılayanlar bile uçuk çıkarabiliyor.Doğumda stresli ve travmatik bir durum.Doğum esnasında  çıkarsa bebeğe geçmesine neden olabilir.

Yani sezeryan güvenlimi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi