Yorumları: 22
Konuları: 3
Rep Puanı:
0
Pritevilir'in ne zaman çıkacağı hakkında bilgisi olan var mı? Bu sene faz 3 çalışmalarını bitirdikleri ve fda'dan onay bekledileri hakkında yorumlar okuyorum yabancı forumlardan.
Valtrex ve asiklovire göre çalışma mekanizması farklıymış.Lezyon çıkışını önlemeye yönelik çalışıyormuş.
Çok sık atak geçiren birisi olarak Priteviliri dört gözle bekliyorum fakat çıksa bile Türkiye'ye ne zaman gelir? Tahmini olan var mı?
Yorumları: 4
Konuları: 0
Rep Puanı:
0
Selam , ilacı çıkaracak firmaya biraz önce mail attım ve bilgi istedim.Heyecan ile ilacın çıkmasını beklediğimizi belirttim.Sitelerinde 2026 2. Çeyrek yada 2027 başında çıkacağı yazılmış.Yazan bilgileri göre deneklerde ciddi başarı elde edilmiş.Zor hastalarda bile tedavi olumlu sonuç verdiği yazıyor.
Yorumları: 51
Pretilivir baya etkili olduğunu söylüyorlar
Yorumları: 19
Rep Puanı:
0
Bu ilacın tam olarak etkisini bilen varmı arkdaşlar kaç mg günlükmü alınıyor valtrex gibi ve ne işe yarıyor lezyonmu engelliyor veya bulaşı bitiriyormu bilen detay yazarsa bilgi sahibi olalım bizde
Yorumları: 114
Konuları: 1
Rep Puanı:
6
İlacı bulduk da kullanımı kaldı
Yorumları: 55
Konuları: 1
Rep Puanı:
0
Valtrelsten daha etkili bulaş ve baskılama açısından.Fakat şöyle bir sorun bar ilaç çıksa bile ilk aşamada her herpeslinin kullanımımda olmayacak...öncelik bağışıklığı baskılanmış ve doktor raporu ile baskılama tedavisine yanıt vermeyenler.sonra genel kullanım için şirket tekrar çalışmalar yapıp izin alması gerek
Yorumları: 42
Konuları: 2
Rep Puanı:
0
Zaten birkaç yıldır bagsikligi baskınlanmis bağışıklık sorunu olanlar kullanıyor priteliviri