(29-09-2025, Saat: 18:18)kadirm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sonuna kadar haklısın kardeşim katılıyorum harfiyen yanlız çok fazla atak geçirip durduramıyor sun diyemi böyle düşünüyorsun yoksa sadece bulaş korkusumu vücuttan atamadiğin için
Bulaş korkusu kötü birşey kimseye bulaştırmak istemem. Lanet hastalık beynimi etki ediyor napıyor sürekli bunun korkusunu yaşatıyor. Atak sıklıgıda değişiyor bir kaç ayda bir olur genelde.
(28-09-2025, Saat: 11:33)marulkafa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu lanet hastalık 4 5 senedir bende mevcut ve denemediğin yöntem kalmadı. Hayatı zindan ediyor birine bulaştırıcam diye korkmak çok kötü bir durum. İlaç firmalarının dikkatini bu hastalığın üstüne çekmeliyiz x vb platformlardan firmaların dikkati çekilirse pazar payı görülürse bunun üzerine gideceklerini. Buldularsa ilacı veya tedaviyi erken piyasaya süreceklerini düşünüyorum.
Katılıyorum sana ama bizde toplum olarak bir çekince var saklıyoruz burdakilerin yüzde doksanı çakma isimlerle yazıyor ismini yazmaya bile çekinen insanlarız watsap Grubu kuralım desek 1 kişi gelmez
(30-03-2026, Saat: 13:18)kadirm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Katılıyorum sana ama bizde toplum olarak bir çekince var saklıyoruz burdakilerin yüzde doksanı çakma isimlerle yazıyor ismini yazmaya bile çekinen insanlarız watsap Grubu kuralım desek 1 kişi gelmez
Bir benim tanım var galiba kimse teste bile tenezzül etmemiş sonra aşı bekliyorlar
Bu kafa yapısındaki insanlar genelde manipülatif insanlardır tanı az olursa önemide bir o kadar kaybolur ve ilgi alanından çıkar insanların. Bu şekilde düşünen varsa umarım hıv kapar.
(30-03-2026, Saat: 13:18)kadirm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Katılıyorum sana ama bizde toplum olarak bir çekince var saklıyoruz burdakilerin yüzde doksanı çakma isimlerle yazıyor ismini yazmaya bile çekinen insanlarız watsap Grubu kuralım desek 1 kişi gelmez
Yani çoğu kişi gelmez tabii ki. Biz yargılamaya çok açık milletiz. söylediğinde birisine herkesi olmayan kim bilir kimlerle yattı ne bok yedi diye düşenecek ve yargılayacak insan çok. Güven ortamı az olduğu için memlekette. Özellikle kadınlar için çok normal değil mi? Zor işimiz kısacası 😁
(30-03-2026, Saat: 16:53)Nedenolmasın Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yani çoğu kişi gelmez tabii ki. Biz yargılamaya çok açık milletiz. söylediğinde birisine herkesi olmayan kim bilir kimlerle yattı ne bok yedi diye düşenecek ve yargılayacak insan çok. Güven ortamı az olduğu için memlekette. Özellikle kadınlar için çok normal değil mi? Zor işimiz kısacası 😁
Doğru sonuna kadar haklısın ama tamda burda kaybediyoruz aramızda yüzde 90 ı doktora bile gitmiyor gidenlerinde coğu özel labaratuvar da tetkik yaptiriyo hasta yok gibi bişey ama herkes ayaklansa dünya çapında pandemi gibi bişey olur mecbur el atacaklar
(31-03-2026, Saat: 01:00)kadirm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Doğru sonuna kadar haklısın ama tamda burda kaybediyoruz aramızda yüzde 90 ı doktora bile gitmiyor gidenlerinde coğu özel labaratuvar da tetkik yaptiriyo hasta yok gibi bişey ama herkes ayaklansa dünya çapında pandemi gibi bişey olur mecbur el atacaklar
(31-03-2026, Saat: 01:00)kadirm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Doğru sonuna kadar haklısın ama tamda burda kaybediyoruz aramızda yüzde 90 ı doktora bile gitmiyor gidenlerinde coğu özel labaratuvar da tetkik yaptiriyo hasta yok gibi bişey ama herkes ayaklansa dünya çapında pandemi gibi bişey olur mecbur el atacaklar
Maalesef öyle. Ben bir tanışma platformu buldum orda ki kişi sayısıda oldukça fazla. Zaten Türkiye’den kayıtlı az insan var. Ağırlıkla diğer ülkelerden insanlar. Sayı dünya genelinde daha fazla ama biz burda kaç kişiyiz ki? Siteye üye olmaya çekinen bile vardır ifşa olma olasılığını düşündükleri için. Maalesef işimiz zor birazcık. Umarım bir hal çaresi yakında bulunur. Bu arada kayıt sayısını merak ettim siteye. Sayısal olarak nedir kaç kişiyiz yönetici sadece bilgilendirme amaçlı paylaşabilir mi?