Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Küba aşısı HEBERTRANS labolife 2herp
Arkadaşlar biraz araştırın gözünüzü seveyim.
 Hebertrans, Küba’da üretilen ve esasen bağışıklık sistemini düzenleyici (immunomodülatör) amaçlı kullanılan bir preparattır. Çoğunlukla bağışıklık zayıflığı olan hastalarda veya enfeksiyonlara karşı genel destek olarak öne çıkarılıyor. Ancak:

[list]
[*]HSV-1 ya da HSV-2 (herpes simpleks virüsü) için doğrudan etkinliği kanıtlanmış, bilimsel olarak yayımlanmış bir klinik çalışma bulunmuyor.
[*]Küba kaynaklı bazı ürünler (ör. Heberferon, Heberprovac gibi) belirli kanserler veya kronik hastalıklar için araştırılmış durumda; fakat Hebertrans özelinde herpes virüsüne karşı koruyucu ya da tedavi edici bir fayda raporlanmamış.
[*]Bu tarz immunomodülatörler, teoride bağışıklık sistemini güçlendirerek virüsün neden olduğu alevlenmeleri hafifletebilir gibi düşünülse de, bu iddialar kanıt düzeyi düşük, çoğu anekdotal veya deneysel gözlemlerden ibaret.
[*]
Neden kalıcı değil?

[*]İçeriğinde, bağışıklık sistemini uyarıcı veya düzenleyici transfer faktörleri bulunuyor. Bunlar vücuda girince bir süreliğine T-hücre cevabını artırabiliyor.
[*]Ancak bu etki ilaç kesildikten sonra devam etmiyor; bağışıklık sistemi kendi dengesine geri dönüyor.
[/list]

(10-09-2025, Saat: 12:32)captaina330 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar biraz araştırın gözünüzü seveyim.
 Hebertrans, Küba’da üretilen ve esasen bağışıklık sistemini düzenleyici (immunomodülatör) amaçlı kullanılan bir preparattır. Çoğunlukla bağışıklık zayıflığı olan hastalarda veya enfeksiyonlara karşı genel destek olarak öne çıkarılıyor. Ancak:

[list]
[*]HSV-1 ya da HSV-2 (herpes simpleks virüsü) için doğrudan etkinliği kanıtlanmış, bilimsel olarak yayımlanmış bir klinik çalışma bulunmuyor.
[*]Küba kaynaklı bazı ürünler (ör. Heberferon, Heberprovac gibi) belirli kanserler veya kronik hastalıklar için araştırılmış durumda; fakat Hebertrans özelinde herpes virüsüne karşı koruyucu ya da tedavi edici bir fayda raporlanmamış.
[*]Bu tarz immunomodülatörler, teoride bağışıklık sistemini güçlendirerek virüsün neden olduğu alevlenmeleri hafifletebilir gibi düşünülse de, bu iddialar kanıt düzeyi düşük, çoğu anekdotal veya deneysel gözlemlerden ibaret.
[*]
Neden kalıcı değil?

[*]İçeriğinde, bağışıklık sistemini uyarıcı veya düzenleyici transfer faktörleri bulunuyor. Bunlar vücuda girince bir süreliğine T-hücre cevabını artırabiliyor.
[*]Ancak bu etki ilaç kesildikten sonra devam etmiyor; bağışıklık sistemi kendi dengesine geri dönüyor.
[/list]

Biz kafamızdan mı uyduruyoruz hebertrans ı araştırmadan ne bilelim senin elindeki telefon bizde de var merak etme yani bukadar kaynak yabancı ve yerli siteler HEBER TRANSIN VİRAL ENFEKSİYONLAR İÇİN KULLANİLDİĞİNI ZONA HERPES HEPATİTLER İÇİN ETKİLİ OLDUĞUNU KONTRÜLLÜ VE KÖR ÇALIŞMALARI ETKİ YÜZDELERİNİ VERİRKEN SEN ÇIKMIŞ TAM TERSİNİ SÖYLÜYORSUN AMAÇ BAĞIŞIKLIK ARTTIRMAK VÜCUDUN BAŞ ETMESİ İÇİN VALTREX İN BASKILAMASI SONRASINDADA NORMALE DÖNÜYOR VUCUT BIRAKINCA AMA SEMPTOMLAR AZALIYOR YADA ÇIKMIYOR BUNA İNANIYORSUN BAĞIŞIKLIK AŞIYLA YÜKSELİNCE BASKILANACAĞINAMI İNANMIYORSUN HEMDE BUKADAR ARAŞTIRMA KAYNAK VARKEN

Büyük harflerle yazmana gerek yok. Yararlı aşı olsa ilk temin edecek kişilerdenim, sürekli uçuyorum her yere. Ama labolife olsun, diğer aşılar olsun şuan uzun vadeli koruma veren bir aşı yok. Yazdığım şey araştırmalar zaten.

(12-09-2025, Saat: 14:29)captaina330 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Büyük harflerle yazmana gerek yok. Yararlı aşı olsa ilk temin edecek kişilerdenim, sürekli uçuyorum her yere. Ama labolife olsun, diğer aşılar olsun şuan uzun vadeli koruma veren bir aşı yok. Yazdığım şey araştırmalar zaten.

Napacaz peki ben ayda bazen 3 kez uçuk cıkarıyorum hani yok edici tam tedavide aramıyorum 6 ayda bir senede bir iki çıksa da razıyım dünya bu melede bı çare bulamıyormu baskılayacak şekilde

Priteliviri bekle. 2026 yıl sonunu işaret ettiler.

(12-09-2025, Saat: 17:03)hosteslerdenuzakdurun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Priteliviri bekle. 2026 yıl sonunu işaret ettiler.

Hafta içi doktora gidecem valtrex için işe yararmı

(12-09-2025, Saat: 17:18)kadirm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hafta içi doktora gidecem valtrex için işe yararmı

Günlük 500mg valtrex kullan karaciğer böbrekte sorun yoksa bir zararı yok. Akşam yatmadan önce alabilirsin. Sabah kahvaltıdan sonra da lizin takviyesi kullan, kullanmasan da olur opsiyonel.  Doktora yazdırmadan reçetesiz de alabilirsin. Böyle 2-3 ay dene bakalım faydasını görmezsen doktora danışırsın.

Merhabalar herkese 2 sene önce bu hastalık çıktı 1 senedir düzenli çıkıyordu valtrex 1 kere kullandim sonra hicbirsey kullanmadım sağlıklı beslendim şubattan beri hicbir belirti yok testleri oldum negatif hpv vardi oda negatif tamamen bitmis olabilir mi acaba hpv icinde bitmiyor dediler bitiyormuş buda oyle olabilir mi boyle bir süreç yaşayan var mı acaba

(12-09-2025, Saat: 19:07)Mondie22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar herkese 2 sene önce bu hastalık çıktı 1 senedir düzenli çıkıyordu valtrex 1 kere kullandim sonra hicbirsey kullanmadım sağlıklı beslendim şubattan beri hicbir belirti yok testleri oldum negatif hpv vardi oda negatif tamamen bitmis olabilir mi acaba hpv icinde bitmiyor dediler bitiyormuş buda oyle olabilir mi boyle bir süreç yaşayan var mı acaba

Mesela nekadar ilaç kullandın ve bırakalı nekadar oldu nekadardır çıkmıyor

(12-09-2025, Saat: 21:09)kadirm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mesela nekadar ilaç kullandın ve bırakalı nekadar oldu nekadardır çıkmıyor

Hacım yazdim ya 1 kere kullandım diye oda ilk çıktığında şubattan beri cikmiyor yazdim ilac kullanmadım

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Zona ve su çiçeği aşısı dodanby 5 953 10-06-2025, Saat: 00:25
Son Yorum: Kızılejder
  Zostavax Aşısı Hakkında NarPnr 4 4,810 16-10-2021, Saat: 10:51
Son Yorum: space

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi