Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doğal Tedavi...
Merhabalar. Yaklaşık 3 ay önce Çörek otu kullanmaya  başladım . Normalde her ay düzenli olarak atak geciriyordum. Foruma yazmadan önce iyice emin olmak istedim . 3 aydır atak gecirmiyorum bana çok faydası oldu yanında baska hiçbir takviye ilaç vs kullanmadim. Denemek isteyenler için 1-1.5 ay boyunca yaptım . Sabahları aç karnına ve akşam yatmadan önce içtim. Yapılışı ; 1 bardak suya 1 çay kaşığı çörek otu koyuyoruz kaynadıktan sonra altını kısıp 8 dakika kısık ateşte kaynamaya devam ediyor ve ilidiginda tüketiyoruz . Çörek otunun doğal olmasına dikkat edin . Aklınıza takılan birşey olursa sorabilirsiniz. Ben faydasını gördüm umarım sizde görürsünüz sağlıcakla kalın...

Bir hadiste çörek otunun ölüm hariç her derde dava olduğunu okumuştum uzun süreki kullanıp test yapmak gerek şuan ki tedavim bitince bende başlamayı düşünüyorum

1.899 kere sübhanallah geçirir mi acaba

(05-05-2025, Saat: 15:02)Sametcann06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 1.899 kere sübhanallah geçirir mi acaba

Deneyip dönüş yap olurmu

(04-05-2025, Saat: 09:30)Makarsu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar. Yaklaşık 3 ay önce Çörek otu kullanmaya  başladım . Normalde her ay düzenli olarak atak geciriyordum. Foruma yazmadan önce iyice emin olmak istedim . 3 aydır atak gecirmiyorum bana çok faydası oldu yanında baska hiçbir takviye ilaç vs kullanmadim. Denemek isteyenler için 1-1.5 ay boyunca yaptım . Sabahları aç karnına ve akşam yatmadan önce içtim. Yapılışı ; 1 bardak suya 1 çay kaşığı çörek otu koyuyoruz kaynadıktan sonra altını kısıp 8 dakika kısık ateşte kaynamaya devam ediyor ve ilidiginda tüketiyoruz . Çörek otunun doğal olmasına dikkat edin . Aklınıza takılan birşey olursa sorabilirsiniz. Ben faydasını gördüm umarım sizde görürsünüz sağlıcakla kalın...
Şirinevler pazarında bi dayı organik çörekotu yağı sıkıyo tezgahında . Büyük şişe almıştım ( 200 ml ) sabahları aç karnına bir küçük çay kaşığı içtim o zamanlar yeni kapmıştım ve her ay değil her hafta çıkıyodu , çörekotu yağıyla 2 hafta sonra durdu ve yağım bitene kafar 3 ay çıkmadı . Bn bi süre sonra iki günde 1 çaykaşığına düşürdüm yine çıkmamıştı . Ama fazlası böbreklere zararlı olduğu için 200 ml şişe bitince 1 ay ara vermek lazım . Herkese geçmiş olsun

(10-05-2025, Saat: 09:42)talihimyokbahtımkara Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şirinevler pazarında bi dayı organik çörekotu yağı sıkıyo tezgahında . Büyük şişe almıştım ( 200 ml ) sabahları aç karnına bir küçük çay kaşığı içtim o zamanlar yeni kapmıştım ve her ay değil her hafta çıkıyodu , çörekotu yağıyla 2 hafta sonra durdu ve yağım bitene kafar 3 ay çıkmadı . Bn bi süre sonra iki günde 1 çaykaşığına düşürdüm yine çıkmamıştı . Ama fazlası böbreklere zararlı olduğu için 200 ml şişe bitince 1 ay ara vermek lazım . Herkese geçmiş olsun

Ben direk suda kaynatıp içtim bende etkili oldu . Sizde yağı kullanıp fayda gormussunuz. İnsanların denemesinde fayda var boşu boşuna ilaç kullanmaya gerek yok doğal bı tedavi yöntemi . Tabi herkezin kendi tercihi .

https://pmc-ncbi-nlm-nih-gov.translate.g..._tr_pto=tc

BU YAZIYI OKUYAN OLDU MU ? Zeytin yaprağı diyor .

(05-05-2025, Saat: 09:26)Papo23 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir hadiste çörek otunun ölüm hariç her derde dava olduğunu okumuştum uzun süreki kullanıp test yapmak gerek şuan ki tedavim bitince bende başlamayı düşünüyorum

Kullanımı nasıl oluyor acaba

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Fotodinamik tedavi BurcuSen 3 1,455 31-03-2025, Saat: 23:44
Son Yorum: onurgöçmez

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi