Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Herpes virüsü dert değil tedavi olabilir mi?
(08-03-2024, Saat: 10:45)ponçik Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kesinlikle öyle, biz başkalarının hayatını mahvedicez korkusundan bu hale geldik ama insanların çoğu umursamıyor bile, umursayanlar da bu foruma üye Big Grin
Ben herpesi artık takmıyorum 2 ay da bir geliyor 5 gün misafir ediyorum gidiyor asıl hpv olmusum o sıkıntı bende şuan

Mantar hastalığı geçiren arkadaşlar,  bende yaklaşık 9 aydır geçmeyen kasık mantarı var tekrar gidicem doktora. Terbisil ve exelderm isimli kremleri kullanıyorum ama geçmiyor. Tavsiyeleriniz neler.

(14-07-2024, Saat: 01:53)Ahmet3434 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aynı durum bendede var penis başında egzama gibi kızarıklık oluyor ve daha sonra geçiyor arada bir tekrar oluyor 2-3 defa cildiyeye gittim farklı doktorlara herpes pozitif olduğunuda söyledim bu eğzama ve ya kondom dan ötürü alarci olabilir dedi deneyimlerim kondomdan değil ihtimal olarak egzama olduğunu düşünüyorum bende

daha önce hiç yoktu böyle bir şey ne olduysa herppesten sonra oldu. mesela derim de hassaslaştı biraz zorlayınca yara oluyor kabuk tutuyor 6 ayda 1 testte yaptırıyorum çok şükür herpes dışı bir şey çıkmadı 5 yıldır ama saçma sapan bir hal aldı yani. bir yandan diyorum mantar mı oldu acaba ama onu da nasıl tespit ederim bilmiyorum herpes dışıda bir şey varsa belki tespit edemiyorlar.

sirkeli suya oturanlar bir fayda gördü mü daha doğrusu bir zarar gördü mü tahriş falan gibi

(31-07-2024, Saat: 01:29)QWER Adlı Kullanıcıdan Alıntı: daha önce hiç yoktu böyle bir şey ne olduysa herppesten sonra oldu. mesela derim de hassaslaştı biraz zorlayınca yara oluyor kabuk tutuyor 6 ayda 1 testte yaptırıyorum çok şükür herpes dışı bir şey çıkmadı 5 yıldır ama saçma sapan bir hal aldı yani. bir yandan diyorum mantar mı oldu acaba ama onu da nasıl tespit ederim bilmiyorum herpes dışıda bir şey varsa belki tespit edemiyorlar.

sirkeli suya oturanlar bir fayda gördü mü daha doğrusu bir zarar gördü mü tahriş falan gibi

Sirkeli suyu bilmiyorum bende yara kabuk bağlama gibi birşey olmuyor sadece penis başında kızarıklık ve benek benek leke oluyor ve ğeçiyor bir yerde okumuştum travozol krem sürüyormuş ve 1-2 günde geçiyor diye yazmış bende bazen kullanıyorum  ama egzama bulaşıcı birşey değil eğzamada zaman zaman belirti gösterirmiş sonra geçermiş doktorun söylediği bu şekil bana

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İLAÇ KULLANIMI SONRASI HERPES Zosmen 2 378 23-10-2025, Saat: 13:21
Son Yorum: nycteam
  Acaba tamamen bitmis olabilir mi Mondie22 18 1,656 22-09-2025, Saat: 00:33
Son Yorum: kadirm
  Herpes Tip1 ve Tip2 Baş ağrısı yapar mı? Joseph 4 2,014 23-04-2025, Saat: 21:10
Son Yorum: Kızılejder
  Herpes İçin Foto Dinamik Tedavi (Photodynamic Therapy) Devrim cey 50 15,939 26-10-2024, Saat: 11:17
Son Yorum: Podsin
  vitaherpavac rus herpes tip 1 2 aşısı hakkında aptalbirgenç 8 4,624 29-05-2024, Saat: 14:26
Son Yorum: Ç11122

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi