23-05-2025, Saat: 21:27
Arkadaşlar dalga geçmeyin kabul eden insanlar var bu sevgi ve saygıyla alakalı bi durum sizde saygılı ve seven insanlar bulun seven kişi sevdiğiyle herşeyi paylaşır
|
Bu hastalığı bu kadar kafaya takmayın!
|
|
23-05-2025, Saat: 21:27
Arkadaşlar dalga geçmeyin kabul eden insanlar var bu sevgi ve saygıyla alakalı bi durum sizde saygılı ve seven insanlar bulun seven kişi sevdiğiyle herşeyi paylaşır
28-05-2025, Saat: 13:21
Gencler siz iyi misiniz yok damgalaniyorsunuz falan yazanlar olmus Ucuk la bu alti ustu gelir 2-3 gunde gider az sakin az relax olun. Karsinizdaki kisiye de bir zarari yok, ona bulassa bile onda lezyon verme ihtimali de dusuk herkeste lezyon cikmiiyor
28-05-2025, Saat: 13:28
Arkadaşlar 15 aydır ağrı çekiyor hiç ağrım geçmiyor yara felan çıkmadı bende hiç uyunca sabah kalkıyorum hiç bir şeyim yok ondan ağrı başlıyor genel de sadece genital bölgemde kızarıklık oluyor ayak altlarım yanıyor test sonuçlarım hsv 1 igg 43 pozitif
Hsv 1 igg 3.5 negatif Hsv 2 igg 9.2 sınırda index diyor Hsv 2 igm 3.2 negatif Herpes sürekli 15 ay boyunca geçmeyen ağrı yapar mı yoksa normal ağrın sızın yok sadece çıkınca mı ağrı yapıyor bilen biri yardım etsin artık ağrılar dayanamıyorum
28-05-2025, Saat: 13:53
(28-05-2025, Saat: 13:28)Dünyam Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar 15 aydır ağrı çekiyor hiç ağrım geçmiyor yara felan çıkmadı bende hiç uyunca sabah kalkıyorum hiç bir şeyim yok ondan ağrı başlıyor genel de sadece genital bölgemde kızarıklık oluyor ayak altlarım yanıyor test sonuçlarım hsv 1 igg 43 pozitif Çok geçmiş olsun. Normal bir durum değil bağışıklığın düşük olabilir. Diğer cinsel yolla bulaşan hastalıklara da baktır. Doktora gidip durumu anlatıp baskılama tedavisi isteyebilirsin. Bir de bağışıklığın düşmemesi için yaşam tarzına dikkat etmen ve stresi yönetmen lazım.
28-05-2025, Saat: 13:56
Yaptırmadığım test kalamdı. Artık benim
Bağışıklığım düşükse yara çıkamaz mı peki ben de hiç yara çıkmadı bu virüs ayaklarında etki ediyor mu
28-05-2025, Saat: 15:48
Takmamak eldemi şerefsizin biri gelip bulastiriyor bana bulaştıran bilrek yaptığına inanıyorum sonrdan insan ayıkıyor iş is geçiyor tabi
29-05-2025, Saat: 15:26
Genital herpesle 2-3 yıldır yaşıyorum, ancak artık bir çözüm bulduğumu söyleyebilirim. En önemli anahtar, bağışıklığı güçlendirmek! Kullandığım bir vitamin takviyesi sayesinde ayda bir olan ataklarım 3-4 ayda bire uzattı yani atak aralarını uzatıyor. Bu sayede neredeyse eski yaşantıma döndüm. Özetle, herpesi kafanıza çok takmayın; o yokmuş gibi davrandıkça her şey hafifliyor. Kendinize iyi bakın, gerisi geliyor.
29-05-2025, Saat: 15:38
(29-05-2025, Saat: 15:26)onurgöçmez Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Genital herpesle 2-3 yıldır yaşıyorum, ancak artık bir çözüm bulduğumu söyleyebilirim. En önemli anahtar, bağışıklığı güçlendirmek! Kullandığım bir vitamin takviyesi sayesinde ayda bir olan ataklarım 3-4 ayda bire uzattı yani atak aralarını uzatıyor. Bu sayede neredeyse eski yaşantıma döndüm. Özetle, herpesi kafanıza çok takmayın; o yokmuş gibi davrandıkça her şey hafifliyor. Kendinize iyi bakın, gerisi geliyor. Ney vitabirmi
29-05-2025, Saat: 16:05
(29-05-2025, Saat: 15:38)Sametcann06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ney vitabirmi isim vermiyorum reklam olmasın diye ama, 36bodrum36 hocaya sor oda uzun süredir kullanıyor dediğini galiba ve çok işe yaradığını söylüyor , detayları ona sorabilirsin merak ettiysen
14-06-2025, Saat: 19:51
Arkadaşlar valtrex kullanan varsa bana yardımcı olabilirmi dmye bekliyorum
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 1 Ziyaretçi |