Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ucuk sayısı zamanla azalıyor mu
3 4 yıl sonra 3 4 ay da uykusuzluk alkol gibi sebeblerle çok küçük kırmızı bir kaç nokta halinde çıkıyor artık benim için kafaya takılacak bir konu olmaktan çıktı diyebilirim

Uyku çok önemli vitamin olarak d en önemli takviyelerden birisi ve beslenme sigara, alkol bunlara dikkat etmeniz gerekiyor l lysine içerikli yiyecekler ile beslenmeniz gerekiyor

(28-07-2025, Saat: 11:54)Aysell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Uyku çok önemli vitamin olarak d en önemli takviyelerden birisi ve beslenme sigara, alkol bunlara dikkat etmeniz gerekiyor l lysine içerikli yiyecekler ile beslenmeniz gerekiyor

Hepsine dikkat ediyorum. D C B12 multivitamin kullanıyorum. Ve şu an valtrex 500mg baskılama tedavisi görüyorum. Ama yine atak geçirip kızarıklıklar oluyor. Günde 1 paket sigara içiyorum kötü etkisi var mıdır olumsuz etkiler mi her şeyi. Bırakırsam sigarayı daha iyi olur mu acaba. Bilen biri yazarsa çok sevinirim.

(29-07-2025, Saat: 02:09)nycteam Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hepsine dikkat ediyorum. D C B12 multivitamin kullanıyorum. Ve şu an valtrex 500mg baskılama tedavisi görüyorum. Ama yine atak geçirip kızarıklıklar oluyor. Günde 1 paket sigara içiyorum kötü etkisi var mıdır olumsuz etkiler mi her şeyi. Bırakırsam sigarayı daha iyi olur mu acaba. Bilen biri yazarsa çok sevinirim.

Olur o kadar hafif bi kızarıklık atak sayılmaz geçici sonuçta herkeste olabilir önemli olan lezyon üretip uretmemesi

Travma geçirtme en önemli şeylerden biriside bu kimse yazmıyor ama buda çok önemli tahriş asla yapma rahat bırak kayganlastirici kullan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi