Yorumları: 82
Konuları: 0
Hsv 2 aynı değilmi hsv birle hsv 2 daha mı kötü oluyor
Arkadaşlar hsv belirtileri nasıl oluyor peki testisler de kırmızılık ateş yanma ve ayak altlarında ateş peniste geçmeyen ağrı oluyor mu
Yorumları: 512
Rep Puanı:
29
sen bence hsv degilsin bir an önce dr bul gecikmeden yada türkiyeye dön rapor al filan iyi bir hataneye git tedavisi olan birşeydir belkide benim görüşüm sen hsv degilsin bir ünüversiteye git istambulda oturuyorsan cerrahpaşa bu konuda en iyisi kolsuz agop kotoğyan yetiştirdigi iyi dr lar var ankaraysa kesinlikle nilgün atakan prf nilgün hoca bir görmeyeye anlar
10 üroloji doktoruna gittin 4 dermatoloji doktoruna gittim özel hastaneye gittim hepsi normal didi gönderdi ağrıdan ölüyorum diyorum doktorlarıda çözemedim yaz zindan oldu 24 mayıstan bu güne kadar ağrılar bitirdi beni
Artık ağrıda duramayacan kendim araştırdım test yaptırdım 18 Haziran'da ilk testim hvs igm 0.2 igg 1.6 çıktı sonra 05 Temmuz'da Türkiye'ye gelirken dudağım çok kaşıntı ordan bir şey çıktı genital bölgeden araya felan bulaştırdım dedim 10 gün içinde kayboldu bazen yara olan dudakta bir kaşınıyor diyorum çıkıyor ama çıkan bir şey yok sonradan tekrar test yaptrdım hsv igm 0.3 igg 6.7 çıktı
Yapılan test hsv 1/2 igm ve igg
Ama testlerden önce ben de ağrı vardı 10 mayısta çok şiddetli bel ağrısıyla hastaneye gittim yürüyemiyordum ondan 14 sonra testisler de ateş olduğunun farkına vardım
Çok zor durumdayım hsv 4 ay olacak bu kadar sürer mi artık diyorum ya dayanamıyorum ne yapacağımı da bilmiyorum 14 doktor gezdim daha nereyi gezecem ben
Burda çözüm aramıyorum gardaş agrılara dayanamıyorum sadece sinir batması hiç geçmiyor ataktan beynimin içinde batma yaşıyorum kullaklarım üstüne kadar karıncalkama oluyor böyle belirti yaşayan var lisede parmak dolaması geçirdim yüzüm komple uyuşuyor
Genital herpesse eşime bulaşmasını istemiyorum benim hatamı eşim çekmesin nasıl bir yol izleyecem bu konuda bunu ona anlatmam gerekiyor mu asla kabullenmez nasıl yol izleyecem sadece klozetten virüs kaptığımı söyledim amerkanlılarla aynı ortamda çalısıyorum aynı klozet leri kullandık hep kolzetten bulaş olma ihtimali var peki bu lanetin
Türkiye'ye dönecem yakın zamanda mecbur beklemek zorundayım izin vermiyolar 2 kez izin aldım Türkiye'ye döndüm doktorlar hiç bir şey anlamadı
Yürüdüğümde terlediğimde ağrılarım geçiyor oturunca çok ağrı hissediyorum gece uyuyunca sabah kalkınca hiç ağrım yok sonradan başlıyo ağırlar