Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Herpesliler Tanışma Bölümü ! Sadece Üyeler
ANTALYA 31 BEKAR EV ARABA VAR ??? şaka bi yana sırf herpes var hemen evlenmek istemiyorum ama sürekli yanlız takılmakta istemiyorum benim gibi düşünen taliplerimi bekliyorum. Bu şekilde evlenmek bulaştırırı iz korkusu olmadan bulaştırınca evlenmek zorundayım korkusu olmadan normal bir ilişki yaşamak bizimde hakkımız altı üstü bir uçuk.

Ankara 34 yaşındayım kibar biriyim

Merhabalar öncelikle herkese geçmiş olsun umarım biran önce tedavisi bulunur bende 2 sene önce kaptım bu virüsü herneyse. Kendi halinde biriyim Ankara'da yaşıyorum 25 yaşındayım tanışmak isteyen varsa tanışabiliriz peşin peşin evlilik vs demiyorum tabiki tanımak,zaman geçirmek ona göre yol çizmek kötü niyet beslememek önemli benim için. Unutmayın yalnızlık Allah'a mahsustur umarım herkes çok mutlu olur istediğini aradığını bulur tanışmak isteyen varsa bende güzel bir ilişki kurmak isterim saygı, güven içinde buradan tanışmak bana daha mantıklı geldi çünkü bir başkasının canını yakmak istemiyorum buna maruz bırakmak istemiyorum.. tanışmak isteyen varsa bekliyorum.. geçmiş olsun tekrardan herkese..

Bu arada Bütün testlerimi yaptırdım tedbir amaçlı sadece herpesim var onun dışında farklı bir virüsle enfekte değilim.

(18-12-2022, Saat: 00:39)36bodrum36 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hopeful yazdıgım doğru olduğunu biliyorum lezyon varken ıgm pozitif çıkar antilor düştügü için ıgg nekatiftir lezyon yokken ıgm negatif ıgg pozitiftir tekrar antikor oluştugui için tam çıkmak üzere ikin antikor düşmeye başladıgında ıgm ve ıgg dengede veya yakın sonuçlarda degişik sonuç çıkabilir bu konuyu çok dr bilmez labaratuvar dr ları daha iyi bilir

asıl koruyucu antikor ıgg dir ıgm antikoru koruyucu degildir lezyon varken koruyucu ıgg antikorun dişmesi bu sebeptendir

internette araştırsam bulurum onuda merak eden biri araştırsın zamanında çok araştırdık

Ben lezyon varken western blot testi yaptırdım ve negatif çıktı. Sizce bunun bir anlamı var mıdır ?

(07-12-2025, Saat: 04:59)Hüseyin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben lezyon varken western blot testi yaptırdım ve negatif çıktı. Sizce bunun bir anlamı var mıdır ?

Ya bura yerimi allah aşkına

(07-12-2025, Saat: 05:12)Burak06. Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ya bura yerimi allah aşkına

Değil de. Ben yoruma yorum yazdım.

(07-12-2025, Saat: 13:45)Hüseyin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Değil de. Ben yoruma yorum yazdım.

Ankarada olan yokmu tabışalım ?

Görüşmeyi geçtim tanışmayıda geçtim tanışmak amacıyla bir adım bile atan yok herkes memnun sanırımSmile

(08-12-2025, Saat: 09:55)Burak06. Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Görüşmeyi geçtim tanışmayıda geçtim tanışmak amacıyla bir adım bile atan yok herkes memnun sanırımSmile

Hahaha normal şartlarda zaten özellikle kadın erkek tanışma konusunda sıkıntılı bi milletiz, bir de bu mevzu varken daha da zor oluyor. Kadınlarımız genel de daha çekingen normal olarak . Kadınlara da hak veriyorum nelerle karşılaşıyorlar. Genele baktığımızda Centilmenlik , hoşgörü, anlayış ve birşeyler anlamak konusunda biraz az eğitimli erkekler var. O yüzden normal. Burda kimseye demiyorum kadınların denk gelmiş olma olasılığından bahsediyorum.

Merhaba, herpesliler olarak birbirimize mecbur kaldık meselesi değil konu tabii fakat süpriz tanışmaların olabileceği düşüncesindeyim. 25 yaşındayım ve istanbulda yaşıyorum isteyen yazabilir en kötü ihtimal arkadaş kazanmış olurum ?

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
2 Ziyaretçi