Yorumları: 512
Konuları: 0
Rep Puanı:
29
bende kullanıyorum bir ayı geçti batma yanma eskisikadar degil şu ana kadar olumlu daha erken oldugu için tam birşey diyemiyorum kullanan sayısı çok az 7 kişi gibi kullananlardan şimdiye kadar atak yaşayan olmadı bildigim olduysa burdan yazsın yanetki hisetmedim bekliyecegiz işallah olumlu güzel yazılar yazmaya başlarız daha öncede dedim başarılı başarısız yazarım diye temennimiz iyi şeyler olur bu 7 kişi ara ara burdan bilgi versin
Yorumları: 512
Rep Puanı:
29
anti herpes kullanan arkadaşlar bu yedi kişi bir ayı geçti hiç kimsenin atak yaşamaması çok güzel bende sorun yok diger 6 kişi durum nasıl işallah sorun yoktur bundan sonra hafdada bir soracagım cevap verirseniz sevinirim
etkisini öğrenmek için hepimiz bilgi verirsek bir fikir oluşur
Yorumları: 6
Rep Puanı:
0
Bı süredir siteye giremediğim için gelişmeleri kaçırmışım
Anladığım kadarıyla fayda edebilecek bi ürünün tartışması var
Ücretiyle almak istememe rağmen deneme süreceğinde olduğunu söyleyip satmak istemediklerini söylediler.
Temin edebilmem için yardımcı olabilecek kimse var ise sevinirim
Yorumları: 17
Konuları: 3
Rep Puanı:
0
Ürünü 28 gündür kullanıyorum , batma ve kaşıntı tamamen yok oldu.Bu süreçte lezyon hiç olmadı.Gelişmeler ile ilgili bilgi yazmaya devam edeceğim.
Yorumları: 7
Rep Puanı:
1
Anti herpes takviyesini geliştiren güzel kardeşim benimle çok yakından ilgilendi gönderdi inşallah birkaç güne başlıycam düzenli şekilde kullanıcam gelişmeleri foruma yazarım hepimize geçmiş olsun takviyeyi bizlere sunan güzel kardeşimden Allah razı olsun ...
Yorumları: 44
Konuları: 4
Rep Puanı:
4
Bende kullanıcam ürünü istiyorum kardeşim.