Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu hastalığı bu kadar kafaya takmayın!
Hayır zaten Condomda tam koruma sağlamıyor

Arkadaşlar bugün testlerim çıktı testlerim Tip 1 igm negatif igg pozitif tip 2 igm negatif igg sınırda yazıyor pozitifi oluyor

(28-10-2024, Saat: 21:02)yolcumert Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar bugün testlerim çıktı testlerim Tip 1 igm negatif igg pozitif tip 2 igm negatif igg sınırda yazıyor pozitifi oluyor

Tip 1 için pozitif çıkmış. Tip 2 için sınırda. 1-2 ay sonra tekrar test olmanı öneririm. Şikayetini daha açık yazabilirsen yardımcı olabiliriz. Daha önce ağız bölgesinde ucuk çıkmış mıydı, şikayetleriniz genital bölgede mi? Çünkü her ne kadar "genelde" tip 1 ağız, tip 2 genital deseler de, ağızdan genitale, genitalden ağıza bulaşabiliyor. Bir de uçuklarından sürüntü testi vermeni öneririm daha kesin bir sonuç alırsın. Şu an hala varsa veya sonradan tekrarladığında gidip sürüntü testi verebilirsin. Partnerin test oldu mu peki?

Psikolojik olarak çökertiyor insanı. Tek bi dilek hakkım olsaydı bu hastalığın tam tedavisinin bulunmasını isterdim...

(29-11-2024, Saat: 21:03)Sametcann06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Psikolojik olarak çökertiyor insanı. Tek bi dilek hakkım olsaydı bu hastalığın tam tedavisinin bulunmasını isterdim...

Kafaya takmak yerine bununla yaşamayı öğren inan zaman geçtikçe eskisi gibi sık lezyon çıkartmıyorsun

(29-11-2024, Saat: 21:42)Üzgünüm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kafaya takmak yerine bununla yaşamayı öğren inan zaman geçtikçe eskisi gibi sık lezyon çıkartmıyorsun
 Güzel hoş iyi dileklerin için motive çaban için çok teşekkür ederim ama benim bi evlilik hayalim vardı ve karşımdaki kişi bunu asla kabul etmeyecek veya beni kabul edip ileri dönemlerde sürekli yüzüme vuracak veya beni aldatacak tatmin olmayacak haksız mıyım motive olmak lazım ancak bazende hayatın gerçeklerini de bilerek konuşmak lazım haksız mıyım

(29-11-2024, Saat: 21:49)Sametcann06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Güzel hoş iyi dileklerin için motive çaban için çok teşekkür ederim ama benim bi evlilik hayalim vardı ve karşımdaki kişi bunu asla kabul etmeyecek veya beni kabul edip ileri dönemlerde sürekli yüzüme vuracak veya beni aldatacak tatmin olmayacak haksız mıyım motive olmak lazım ancak bazende hayatın gerçeklerini de bilerek konuşmak lazım haksız mıyım

Bu şekilde davranma potansiyeli olan biri ile uzun vadeli plan yapmak bence daha tehlikeli. Belki hastalık, gerçekleri görme açısından hayırlı bile olabilir.

(29-11-2024, Saat: 22:26)tuzluk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu şekilde davranma potansiyeli olan biri ile uzun vadeli plan yapmak bence daha tehlikeli. Belki hastalık, gerçekleri görme açısından hayırlı bile olabilir.

Sana kesinlikle katılıyorum zaten sana bu şekilde davranan biriyle birlikte olma ne gerek var böyle biriyle olup kendini mutsuz etmeye 3 günlük dünyada mutsuzluğu seçme

Teşekkür ederim arkadaşlar önerebileceğiniz bı yöntem varmı bana

Bir sorum daha olacak aşı çalışması varmı bunun için

(29-11-2024, Saat: 22:48)Sametcann06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür ederim arkadaşlar önerebileceğiniz bı yöntem varmı bana

Bir sorum daha olacak aşı çalışması varmı bunun için

Gerçekten inandığın ve güvendiğin biri olursa hayatına giren durumunu anlatacaksın başka türlü olmaz kabul etmezsede kendi bilir. Aşı çalışmaları var ama ne durumda ben hiç takip etmiyorum alıştım çünkü durumuma yapıcak bişey yok

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi