Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lezyonlara dokunmadım hala duruyorlar
Ama söyle bir şey var kanda hvs 1 ve hsv 2 yi ayıramasın ki doktorla konuştum yaradan süründü alınırak yapılır bu test kan aldılar hvs 1 ve 2 igg ve igm yazar sen bunu dudakmı genitalmı ayıramasın yaradan örnek alınması lazım

Bemde lezyon var sayamayacağın kadar çok testislerimde 3 dermataoloji 7 üroloji doktoruna gittim normal dediler anlamamış ola bilirlermi vucutuma sürekli iğne batması oluyor thsv bunu yapar mı 85 gün dür lezyonlar duruyor  15 -20 günde iyileşme olmazmıydı

Dün iğneyle birini patlattım şişin kanadı sonra kanla birlikten ilhtihap aktı kanla çok az bugün 86 inci gün 3 ay oldu ağrım geçmedi penis uçundan 7 üroloji 3 dermatoloji gittim herpes olduğunu biri anlamasa bir anlardı heralde yani testi dısarda yaptırdım ben ilk test hvs 1/2 igg 1.6 igg pozitif img 0.2 negatif çıktı 1 ay sonra hsv 1/2 igg 6.7 pozitif igm 0.3 negatif 2 inci testi başka yerde yaptırdım 5 temmuzda dudağım kaşındı sonra şu toplar gibi şişti patladı yaraya döndü üstü sarı kabuk bağladı 10 gün sonra iyileşti bende dedim testisler kine el vurdun dudağına bulaştı ama testisler yukarı toplanınca şişler belli olmuyor şişler testisler aşagı salkınca belli oluyor testis bölgesi terleyince rahatlıyorum kesinlik yara felan olmadı kaşınma olmadı hiç sadece ayaklarımda aşırı ateş oluyor ve testislerde ateşleniyor du ağzım yanıyor dün birde penis hiç ağrım geçmedi uyuyunca geçiyor kalkınca yataktan başlıyordu ağrım yürüdükçe penis ağrısını hissetmiyorum tam 86 gündür böyle şimdide penis uçunda öyle tatlı bir kaşındı var ki çok çektim 25 sn sevk için 80 bin tl para harçadım ama sonuç yine yok siper tahlili yaptırdım özelde 1 milyon lökosit çıktı doktor bunlar bakteri dedi virüs felan mı dedim yok değil ilaç yazdı hiç bir işe yaramadı kafayı yemek üzereyim hsv dediğin içi şu dolu kaparçık olarak çıkmaz mı patlar yaraya döner gider bir kaçtane çıkar bana genital herpes yaşayan biri benle iletişime geçe bilir mi

Yardım ede bilecek biri var mı artık çıldırmak üzereyim birde sinirlede sorun yaşıyorum desenki sinirlerim birden batıp yok oluyor saniyelik oluyor

Oral yaşamadım hiç 87 inci günde hiv elisa testi negatif vdrl negatif hepatitler negatif 110 hiv testi negatif tek buna çahre bulamadım diyorum delirmek teyim

4 dermatoloji 7 üroloji doktoruna gittim en son sprem idrar aldılar virüs var mı bakacaklar özel laboratuvarda hastenede sprem aldılar bakteri bakacaklar penis uçundan sürüntü aldıkar

Bende anlam veremedim 86 nci gün bugün pensite bir şey yok diplerinde bir şey yok ama testislerde şisler geçmedi bun nasıl herpes ben anlamoyorum aksilovir tablet kullandım bir kutu asiklovir krem sürdüm fayda etmedi

Ürolojiye gittim bakmadan bel soğukluğu olmussun dedi direk de desefin iğne verdi vuruldum fayda etmedi 2 kutu wimcefin tablet verdiler sprem lerde bakteri var dediler Cipro kullandım o biraz rahatlatıyor du beni sprem verdim bakalım ne olacak birde anlamadığım şu ki eğer var genital herpes penis gövdes penis üstü ve basında olmaz mı

Penis tertemiz ve kökünde hiçbir şey yoktur tertemiz yani ben sadece 250 yakın sişler var

Sende yaşadın mı genital herpes bunlar çıktığının hiç farkına varmadım ben penis uçunda uyuşma fark edene kadar penise bakınca fark ettim şişleri doktor anlardı bunların herpes olduğu 13 doktor

İdrar testide yaptırdım sadece hpv kaldı yaptırmadığım 2 kez Türkiye'ye geldim bütün testleri yaptırdım birde sinirlerim de sürekli batma var iğne batar gibi

Bende 5 Temmuz'da çıktı bıtane dudağım kaşıntı küçüktü su toplatı patladı sonra dan yaraya döndü sonra üstü sarımsı bir kabık bağladı dedim ağrılıydı biraz

Son birkez bir sey soracam herpes olsa herpes ilk bulaştığında kaç gün sonra ilk atağını yapar ve çıkınca sürü şeklinde mi olur yoksa bir kaçtane mi olur birde kızla konuştum kız diyor bende hiç genital uçuk çıkmadı diyor kız evliymiş sonra dan öğrendim olsa kocama da bulaşır diyor her şeyin üstüne yemin ediyor dün konustum

Yeminine inanmıyorum ben onun da eşi var eşimede bulaşır diyor hastanelik olurdu diyor ve bununla bunlar birlikte olan birinede buldum bende hiç bir sey yok diyor bu nasıl bir iş çözemedim ilişkiden 40 gün sonra çıktı bende bunlar

Arkadaşlar herpes olan birinde peniste ağrı olur mu 87 gün oldu ağrılar geçmedi çıldıracam yürüyünce ağrı hissetmiyorum genital bölge terleyince rahatlıyorum

Hsv 1+2 igm 0.2 negatif
Hsv 1+2 igg 1.6 pozitif 18 Haziran'da yapılan testim

Hsv 1+2 igm 0.3 negatif
Hsv 1+2 igg 6.7 pozitif
31 temmuz yapılan testim

Demek isteğim genital bölgedeki hsv yi nasıl ayırt edeceğiz burda bende çıkan lezyonlar 87 gün oldu değisen bir şey yok ortada

Hsvde peniste yara yokken peniste ağrı yapar mı ağrı çeken oldu mu arkadaslar

Penis ağrısı bittirdi beni resmen dayanamıyorum

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi