Yorumları: 164
Konuları: 11
Rep Puanı:
9
Welp tablet 100 tane 3071 TL
Muadili inobeks 1771 TL
İkisinin içeriğide inosin pranobeks
Bu konu hakkında detaylı araştırma yapan varmı
Devlet sanırım ikisinide ödemiyor hala
Yorumları: 42
Konuları: 7
Rep Puanı:
0
Arladaşlar bu virüsü kafamızda abartıyoruz aslında viral hastaliklarda çığır açılır aşı bulunsa flan diye zor diyiruz da zaten birçok virüsün aşısı var kuzduz da sinirlere yapişip beyne gidiyor aşısı var zona aynı aileden bu illetle onunda var grip oda virüs onunda var 1 sene grip olmuyor vurulan hpv oda virüs aşı varbende istiyorum ki vücudumdan atılmasada olur arkadaş ataklar dursa yeter ya çıkmasa 6 ayda bir senede bir aşıyada razıyım ben valla billa ama namussuz ilaç şirketleri bunu bilerek bize vermiyor verdirmiyor tam aradıkları hastalık ne öldürüyor ne iyileştiriyor koronaya sene sürmeden aşı çıkaran şirketler yok aşı birinci fazı bilmem kaç sene şu şukadar bu bukadar yalan hikaye valla billa
Yorumları: 7
Konuları: 0
Rep Puanı:
0
Arkadaşlar ben forumda okuduğum bütün yolları denedim diyebilirim çörek otu yağından tutun liyzne be valterxe kadar ama son olarak yaptığım araştırmalar da ‘’glutatyon’’ u keşfettim özellikle yaşının 30 üstüyse doktorunuzada danışarak denemenizi öneririm ben serum ile damardan alıyorum 10 tüp aldım ilk altısını hafta da bir sonrasını ayda bir olacak şekilde ve kullanmaya başladığım dan beri hiç lezyon geçirmedim yanma ve batmada yok denecek kadar az oldu
Yorumları: 40
Konuları: 2
Rep Puanı:
0
Nekadar süredir bu alternatif tedaviye basladiniz
Yorumları: 7
Konuları: 0
Rep Puanı:
0
4 ay kadar oldu 2 tüpüm kaldı şimdilik gayet iyi öncesinde bazen ayda bir atak yaşardım bazen ayda iki bazen 3 ayda bir bir düzeni yoktu kullandığım dan beri yanma ve batmada yok diyebilirim