Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pritelivir İlacı Erken Erişim
üzgünüm ve neyse ki,
eğer hiv kanser organ nakli gibi özel durumlarınız yoksa bu ilacı kullanamayacaksınız.

yani sadece uçuk varsa bşka bağışıklık baskılayıcı bir hastalığınız yoksa bu ilacın yan etkileri uçuktan daha fazla. dolayısıyla bu ilacı takibinizden çıkarın, beklemeyin.

(25-01-2026, Saat: 11:49)HopeFul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: üzgünüm ve neyse ki,
eğer hiv kanser organ nakli gibi özel durumlarınız yoksa bu ilacı kullanamayacaksınız.

yani sadece uçuk varsa bşka bağışıklık baskılayıcı bir hastalığınız yoksa bu ilacın yan etkileri uçuktan daha fazla. dolayısıyla bu ilacı takibinizden çıkarın, beklemeyin.

Bu ilacı bekliyordum. Yeniden mi hayal kırıklığı?
Nasıl bir lanet bu ya.

Kötü oldu bu haber. Valtrex iyi ama tam baskılamıyor. Atak olduğu zaman yine kızarıklık oluyor bu da bulaş ihtimalini arttırıyor tabii. Hatta bazen uçuk bile çıktığı oluyor. Şirket mi açıklama yaptı ? Kullanan kişilerde çok kötü yan etkiler mi gözlemlenmiş ? Nereden bakıp araştırabiliriz ?

Gerçi chatgptye sordum o da hopefulun söylediklerime katıldı şimdi. özellikle yan etki anlamında.

Pritelivir birkaç yıldır takip ettigim bir alternatif tedavi fakat daha önce böyle bir makale görmedim hatta diğer seçeneklere nazaran daha az yan etkiye sahip olduğunu biliyordum

Not really. Pritelivir was tested first in HIV and cancer patients, but it’s not only for them. It’s being developed as a better treatment for herpes, and its safety is still being studied.

There is also a lot of misinformation about pritelivir circulating online.

Son gonderilen mesajlar sürekli güncel olan bir herpes farkindalik grubunun liderinden aldığım mesajlar dayanamayıp sordum olumsuz birşey söylemedi

(25-01-2026, Saat: 23:24)Lost4231 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Pritelivir birkaç yıldır takip ettigim bir alternatif tedavi fakat daha önce böyle bir makale görmedim hatta diğer seçeneklere nazaran daha az yan etkiye sahip olduğunu biliyordum

Not really. Pritelivir was tested first in HIV and cancer patients, but it’s not only for them. It’s being developed as a better treatment for herpes, and its safety is still being studied.

There is also a lot of misinformation about pritelivir circulating online.

Son gonderilen mesajlar sürekli güncel olan bir herpes farkindalik grubunun liderinden aldığım mesajlar dayanamayıp sordum olumsuz birşey söylemedi

Twitterda herpesupdate diye bir sayfa var sürekli güncel paylaşımlar yapıyor. 10 saat önce şunu paylaşmış: 

Günümüzdeki birçok antiviral ilacın aksine, pritelivir denemelerde çoğunlukla hafif yan etkilerle olumlu bir güvenlik profili göstermiştir. Bu, HSV tedavisi için oyun değiştirici olabilir. Daha güvenli ve daha etkili seçenekleri hak ediyoruz. #CureHSV #Pritelivir

Smile

Bu iddia kesinmi arkdaşlar ilacı alamıcakmıyız

Sayın yönetici lütfen aydınlatın bizi Smile

Alacaksınız arkadaşlar bence admin çok konu üzerine düşüp kafayı yemeyelim diye unutmamımızı bir anda piyasaya sürülüp sürpriz bir haber yapacak

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Labolife 2LHERP İlacı Satışta! HopeFul 23 14,536 10-08-2025, Saat: 16:28
Son Yorum: nycteam
  Amenamevir İlacı + Valtrex Deneyi Hakkında jimmmy 26 16,164 07-08-2025, Saat: 22:42
Son Yorum: nycteam

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
2 Ziyaretçi